- 15 Ekim 2024
- 525
- 288
- 18
Rabbim sınamasın, yokluğunu aratmasın inşallah. Ben de uğraşıyorum , inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur. Rahminizde perde olduğunu kim söyledi nereden anladılar? Bir çocuğunuz olmuş, o perde sonradan olacak bir şey değil ki.35 yaşındayım. Bende aralık ayında histeroskopi oldum. Perde varmış rahmimde. Diyorum ya kimden ne tavsiye alsam gittim. Her Doktor'un dediğini yaptım. Vallahi gücüm kalmadı. Macunlar mı yemedim, muskalar mı takmadım neler neler. Ben öğretmenim yanımdaki iki öğretmen arkadaşımda hamile. Sadece istediler ve oldu zahmetsizce.. Ben yıllardır uğraşıyorum. Sürekli yanımda bebek konuşuluyor cidden iyi değilim. Allahıma Şükürler olsun ki bir evladım var. En çok onun için istiyorum zaten. Benim de bir başarısz tüp bebeğim var. Cumartesi için randevu aldım. Bakalım bu ay tedavi ye başlayacakmıyız. Ameliyat için hiç korkmayın ben çıktıktan sonra bu muymuş dedim. Adet kanamalarımda düzeldi ve ağrısız adet oluyorum artık.
Geçmiş olsun, ameliyatınızda size kolaylıklar diliyorumEvet 2 ay üst üste sıvı gördü rahimde bundan tutmuyor dedi o da sağ tupten geliyor muhtemelen onu bağlarız dedi totem yapalım basaricaz kavuşacaz miniklerimize dua da ısrarcı olanı Allah geri cevirmezmis 33 yaşındayım birde sezaryen yerim hafif düzeltilecek ordanda kaynaklı olabilirmiş