2.cocuk karmasasi

aysegul_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
99
34
Selam kizlar. Ben 26 yasindayim ve 5yillik evliyim. Esim ve ailesi yurtdisinda yasadigi icin evlendikten sonra yurtdisinda yasamaya basladik. Geldigimden beri kv lerde birlikte yasiyoruz. 4Yasinda bi oglum var. Oglum dogduktan sonra biz eski dubleks bi ev aldik. Lakin esim kendi basina evi tamir etmeye calisiyo 4yildir bitiremedi tabi. Birilerini bul diyorum. Kimi bulcam diye basliyo:KK43: 4yildir kendi evimize gecemedik kisacasi. Kv lerle aramizda idare eder ama ben yoruldum artik idare etmekten 5yildir. Bide 21yasinda bekar kaynim var evde. Simdi oglum kardes istiyo. Kendi basina oyun oynamayi hic sevmiyo hep anne sende gel, anne sunu yapalim. Bende kardesi olsun beraber oynarlar hem yanliz kalmaz hemde vakti geldi diye dusunuyorum. Ama ogluma hamileligimde ve dogduktan sonra kvlerde cok anlasmazliklarimiz oldu. Zor gunler gecirdim. Misafir geldiginde uyuyan oglumu asagi indirip gostermedim diye resmen evden bile kovulduk... simdi ikinci cocugu yapsammi yapmasammi cok kararsizim. Esim zaten hep insaatle isiyle ugrasiyo. Siz bi akil versenizz.

Hemen hamile kalsanız bile aralarında 6 yaş fark olacak neredeyse,okula başlayacak,falan beraber oynarlarmı bilemedim ama bir kardeşi olur en fazla.Eviniz bitince düşünseniz bence geç olmaz,hemde önceki sorunların aynısını yaşamaktan da kurtulursunuz.

Yapma diyorum bende.. Esin sanirim hep ailesini tutuyor ayni evde yasamaktan huzurunuz da kaciyor. Yerinde olsam kocami ikna eder tasinirdim sonra yapardim bebegi.

Bence dubleks evi en kısa sürede halledip oraya taşının, biraz rahatladıktan sonra da ikinci çocuğu yaparsınız. Benim kardeşimle aramda 9 yaş var mesela, beraber büyümeseler bile (yani biz beraber büyümedik) bişey kaybetmez, yine birlikte oynarlar yani ben kardeşimle hep oynardım, hala daha oynarım, onun yaşı yok. İkimiz de kocaman olduk ama farketmez. :)

Önce ayrı ev, sonra çocuk....
Bizimde ev tadilatta ve kendimiz yapamıyoruz tabi ki, sizin oralarda usta yok mu??

Önce ayrı ev, sonra çocuk....
Bizimde ev tadilatta ve kendimiz yapamıyoruz tabi ki, sizin oralarda usta yok mu??
Burda insaat firmalari evi. Ama cok asiri ucret istiyolar. Zaten evi krediyle aldik. Hemde bayagi yuklu bi kredi. Ozel kisilerde ayarlarsan yapiyolar tabi. Ama burda bi kac kisi dolandirilmis. Esimde sanirim o yuzden cesaret edemiyo. Bu zamana kadar herseyini kendi basina halletti. Ama tek basina bitiremiuo. Aksam 5e kadar normal isinde. Cikinca bide haftasonlarida insaat... ne kendisine ne bize zaman ayirabiliyo. Kirayada cikamiyoruz zaten kredi odeniuo. Kaldik burdaaa:KK61:

Aksine esim her zaman m yanimda oluyo. Hep destek cikiyo. Oda istemiyo burda yasamayi ama el mahkum iste
Yapma diyorum bende.. Esin sanirim hep ailesini tutuyor ayni evde yasamaktan huzurunuz da kaciyor. Yerinde olsam kocami ikna eder tasinirdim sonra yapardim bebegi.[/QUOTE aksine esim her zaman benim yanimda oluyo. Hep destek cikiyo. Oda istemiyo burda yasamayi. Ama el mahkum. :KK61:

Bence dubleks evi en kısa sürede halledip oraya taşının, biraz rahatladıktan sonra da ikinci çocuğu yaparsınız. Benim kardeşimle aramda 9 yaş var mesela, beraber büyümeseler bile (yani biz beraber büyümedik) bişey kaybetmez, yine birlikte oynarlar yani ben kardeşimle hep oynardım, hala daha oynarım, onun yaşı yok. İkimiz de kocaman olduk ama farketmez. :)
Sizin adiniza cok sevindim. Benim esimle erkek kardesinin arasinda 11yas fark var. O kadar kopuklarki anlatamam. Ayni evdeyiz dogru duzgun sohbet ettiklerini gormedim daha. Meraba meraba... bende bu iletisimsizligi yas farkina yorumlamistim. Demekki karakter farkiymis:KK53:

X