- 4 Ağustos 2011
- 99
- 34
- Konu Sahibi aysegul_89
Selam kizlar. Ben 26 yasindayim ve 5yillik evliyim. Esim ve ailesi yurtdisinda yasadigi icin evlendikten sonra yurtdisinda yasamaya basladik. Geldigimden beri kv lerde birlikte yasiyoruz. 4Yasinda bi oglum var. Oglum dogduktan sonra biz eski dubleks bi ev aldik. Lakin esim kendi basina evi tamir etmeye calisiyo 4yildir bitiremedi tabi. Birilerini bul diyorum. Kimi bulcam diye basliyo 4yildir kendi evimize gecemedik kisacasi. Kv lerle aramizda idare eder ama ben yoruldum artik idare etmekten 5yildir. Bide 21yasinda bekar kaynim var evde. Simdi oglum kardes istiyo. Kendi basina oyun oynamayi hic sevmiyo hep anne sende gel, anne sunu yapalim. Bende kardesi olsun beraber oynarlar hem yanliz kalmaz hemde vakti geldi diye dusunuyorum. Ama ogluma hamileligimde ve dogduktan sonra kvlerde cok anlasmazliklarimiz oldu. Zor gunler gecirdim. Misafir geldiginde uyuyan oglumu asagi indirip gostermedim diye resmen evden bile kovulduk... simdi ikinci cocugu yapsammi yapmasammi cok kararsizim. Esim zaten hep insaatle isiyle ugrasiyo. Siz bi akil versenizz.