2 cocuk pismanlik olur mu?

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
34
Merhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs . Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler

2 cocuk az miymis? Bence bu devirde cok bile.

Ayrica 3.nun kız olacaginin garantisi var mi? Oldu diyelim, bu defa kizin erkek kardeslerinin arasinda tek kalmasin deseler 4.yu mu yapacaksiniz?

Yani istiyorsaniz yaparsiniz ama milletin lafiyla degil, kendi istediginiz icin yapin ve aile dinamiklerinizi de en iyi siz bilirsiniz.

Peki 4 cocuk pismanlik olurmu

Ya aslina bakarsaniz ben kararsizim esimde oyle rabbim bunu layik gordu iki oglum var ha illa kiz erkek fark etmez onemli olan saglik. Bu sacma sapan fikirleri aklima sokanlar hep erkek anneleri sonra doyorum kendiler niye kizi bulana kadar dogurmamis o zaman

Beni yanlis anlamayin ama cocuk fikri bana gore baskasinin fikri ile alinacak bir karar degil. Benim cocugum yok, siz 2 cocuk sahibi olarak muhakkak benden daha tecrubelisiniz. Bana artik gec kalma diyenler cok oldu hic birini duymadim. Cocuk karari sadece benim karar verebilecegim bir durum. Kimse gelip bakmayacak, maddi manevi ihtiyaclarini kimse karsilamayacak. O yuzden bu konularda fikir beyan etmek bana cok mantik disi gelmistir her zaman.

Kesinlikle oyle tabiki dedim ya ilerleyen zamanda ah keske dogursaydim der miyim? Imkanlar olarak kesinlikle sorun yok ama aklimda celiniyor bi yandan

Doğduktan sonra her birinin sevgisi özelliği güzelliği elbetteki ayrı.
Ama ne kadar çok çocuk o kadar yıpranmış kendinden vermiş ve ister istemez hoşgörüsü azalmış bir anne olursun. Bunu sana söyleyen 3 çocuk annesidir.
Sac tellerine bir sey olsun istemem ama çok zor .
Bazen eldekiyle yetinmek en güzeli.
Yetebilmek en güzeli.

Yani bilemedim bazi insanlar seviyor cok cocuk hakkiyla basa cikabilenlerde vardir
Seni gidi seni seni yani sicak bakiyorsun hem kendine hem bana bu konuda okey alinmistir sizden cevabimi aldim bendende size okey veriyorum benim.iki oglum var bitanede kizim oldu cok da guzel oldu iyiki vermis rabim

Ne hos bi yorum oldu bu. Allah evlatlarinizi size bagislasin. Hani diyorum anneler bilir tam rahatlarken bi cocuk daha ve digerlerinin zamanindan calmak bi baska bebekle ya da onlari ihmal etmekle haksizlik etmek gibi olur gibi geliyor bana acikcasi

Ne hos bi yorum oldu bu. Allah evlatlarinizi size bagislasin. Hani diyorum anneler bilir tam rahatlarken bi cocuk daha ve digerlerinin zamanindan calmak bi baska bebekle ya da onlari ihmal etmekle haksizlik etmek gibi olur gibi geliyor bana acikcasi
Diger 2 çocuk kac yasinda.
Ha şu da var 3. Nün kiz olacağı da kesin değil ki
Allah in takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…