2 cocuk pismanlik olur mu?

O 3. Yapmadığına pişman olanlar bebek sevmeyi özleyenler. 3. Olsa 4.yü 4. Olsa 5. Keşke yapsaydık derler iş işten geçtikten sonra. Çünkü geri dönüp baktığımızda sadece tatlı zamanları hatırlıyoruz. Ve kesinlikle bebek sevmeyi özleyeceğim belki ben de aynı cümleyi kuracağım keşke 1 Tane daha yapsaydık diye. Siz yine de acaba olsa mı diyorsanız ve maddi manevi yeterim diyorsanız 3. Yapın ama başkası dedi diye değil siz istiyorsunuz diye ki istiyorsunuz gibi hissettim.

Seni gidi seni seni yani sicak bakiyorsun hem kendine hem bana bu konuda okey alinmistir sizden cevabimi aldim bendende size okey veriyorum benim.iki oglum var bitanede kizim oldu cok da guzel oldu iyiki vermis rabim
Ahh ne guzel damdan duseni buldum. Rabbim size bagislasin. Sicagim ama sogugumda ayni zamanda. Buyuk oglum istemiyor acikcasi 5 yasinda ama neye dayanip istemiyorsa henuz cozemedim beni oda kararsiz birakiyor

Aynen biraz o tipteler gercekten. Suan kararsizim zaten erkende ama aklimda soru isareti kalsin istemiyorum

Ahh ne guzel damdan duseni buldum. Rabbim size bagislasin. Sicagim ama sogugumda ayni zamanda. Buyuk oglum istemiyor acikcasi 5 yasinda ama neye dayanip istemiyorsa henuz cozemedim beni oda kararsiz birakiyor
Bebek sahibi olma kararını çocuklarınıza sormayın o kendi çocuk sahibi olmak istediğinde kendi kararını size sormayacak

Buda benim gebelik testim valla varmi yokmu bilemiyorum adete 5 gun falan var

Eklentiler

• 20210413_215056.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 68
Buyuk 5 kucuk 2,5 yasinda. Ben 30 yasindayim ama 40 yasinda o yuzden yas farki pek yok
Benim buyk 16 ortanca 14 kiz 7 yasinda bende 36 yasindayim sen ve esin verecek bu karari ben seni kararsiz gordum kuzum hem istiyor hem istemiyor gibi iyice dusunin kararinizdan emin olunca yapin boyle celiski senin benini yorar hayirlisi olsun

Bebek sahibi olma kararını çocuklarınıza sormayın o kendi çocuk sahibi olmak istediğinde kendi kararını size sormayacak
Coooook haklisin. Psikolojik olarak etkilensin istemem acijcasi. Kucuk biraz onu eziyor gibi sanirim kardese o yuzden sicak bakmiyor

Bu sizin karakterinizle yapinizla ilgili. Bakin ben 37 yasindayim 4 yasinda bir cocugum var. Tup bebekle hamile kaldim oyle zordu ki allah isteyen herkese nasip etsin ama sonrasi daha zordu kimsem yoktu surekli aglayan bir bebek yetersiz hissettim kendimi. Hep derim sacimda 1 tane siyah kalmadi diye simdi buyudu sukur. Son demlerimdeyim yaptim yaptim yapamadim kalir yani(olur mu bilmem de) ama ben benligimden ciktim. Kizim cok istiyo bir kardes ama tekrar basa don o sikintilari yasa zor geliyo. Rahatima duskunum. Ama benim arkadaslarim var 3 cocuklu kadin sesini bile yukseltmiyo ben iste boyle degilim. Cocuk isi sabir isi elbet olunca sukrediyosun ama hayata bakis acisi bu ne beklediginizle ilgili. Kimse size yapin da diyemez yapmayin da ama geri donusu olmayan bir yol

Kesinlikle ayni dusuncedeyim normalde. Biri diyor ki kizin olsun, biri diyor ki iki cocukla yaz mi gelir digeri diyor ki parayi ona buna yedireceginize bi cocuk daha dogur ona yedir. O bu dan kasit esimin ailesi. Bu sekilde aklima giriyorlar. Yoksa iki cocuk ideal en azindan idare edebiliyorum suan her anlamda

Coooook haklisin. Psikolojik olarak etkilensin istemem acijcasi. Kucuk biraz onu eziyor gibi sanirim kardese o yuzden sicak bakmiyor
İkisi biraz daha büyüyünce olursa belki daha az etkilenir. Kardeş güzel şey ya ama arka arkaya biraz zor oluyor, hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…