Konu sahibi bu konuda illa yorum alacaksan şu anda küçük çocuğu olanları değil de bir de yetişkin çocuğu olan anne babaları dinlemeni tavsiye ederim. Yorumlara baktım da genel olarak hep bakabilmekten, sabırdan, maddi imkandan vs bahsedilmiş. Bunlar yalnızca belli bir yaşa kadar bir çocuğun ihtiyaçlarını karşılar. Anne babalık hiç bitmiyor ki. Benim evladıma maddi manevi destek veriyor olmam ne yazık ki ilerdeki kaderini değiştirmiyor. Ben şimdiden acaba kızım da ilerde diplomasız işsizler kervanına mı katılacak, işsiz kaldım diye depresyona girecek mi, mutlu olacak mı, sevip sevilecek mi bunları düşünüyorum. Benim maddi desteğim bu konularda bir işe yaramayacak ne yazık ki. Kendi anne babamdan ve yetişkin evladı olan diğer kişilerden gördüğüm dert hiç bitmiyor ve elinin kolunun bağlı olduğu dönemler en sıkıntılı dönemler. Biri işe girer diğerinde aklın kalır, biri evlenir diğerini düşünürsün. Bizler okuduk işe girdik evlendik şimdi de torunları kafaya takıyorlar.

Tek çocuğa dertlenmekle 3 çocuğa dertlenmek bir değil. O yüzden ben GAMSIZsan yap derim ancak. Gamsız insan 10 tane de yapar.