Lütfen darılmayın ama eve kuş kedi almıyorsunuz oğlunuz istedi diye.Sizin için çok kötü geçen zamanlardan tekrar geçmek istiyorsunuz. Eğer es destek değilse cocuk fikrinin 10 ,100 değil milyon kere düşünmek gerek.Oğlum sekiz yaşında. Çalışan bir anneyim.Oğlum ilkokul 2. Sınıfa gidiyor ve kardeş istiyor. Çocuk büyütmekten hiç korkmuyorum. Sadece oğlumu büyüturken eşim ve ailesi tarafından çok yıpratıldım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Ama oğlumun isteği beni çok düşündürüyor. Tek çocukta kalanlar, tek çocuk olanlar bana fikir verir misiniz...
Benim oğlum da 8 yasında ve tek cocuk.Oğlum sekiz yaşında. Çalışan bir anneyim.Oğlum ilkokul 2. Sınıfa gidiyor ve kardeş istiyor. Çocuk büyütmekten hiç korkmuyorum. Sadece oğlumu büyüturken eşim ve ailesi tarafından çok yıpratıldım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Ama oğlumun isteği beni çok düşündürüyor. Tek çocukta kalanlar, tek çocuk olanlar bana fikir verir misiniz...
Lütfen darılmayın ama eve kuş kedi almıyorsunuz oğlunuz istedi diye.Sizin için çok kötü geçen zamanlardan tekrar geçmek istiyorsunuz. Eğer es destek değilse cocuk fikrinin 10 ,100 değil milyon kere düşünmek gerek.
Onda hiç sıkıntım yok ... Tek sıkıntı korkularım.Maddi durumunuz nedir ona bağlı biraz
Haklısınız. Ama ben ilerde sadece baba yada de dede olabilirim ne amca ne dayı dedi ve ağladı. Bu hali kahretti beni. Ama ben ne eşimin ailesine ne de ona güvenemiyorum. Aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum.Benim oğlum da 8 yasında ve tek cocuk.
Ben 2. çocuğu düşünmüyorum .
Maddi ve manevi olarak kaldıramam .
Siz istiyorsanız bakabilecek gücünüz varsa yaparsınız fakat çocuğum istiyor diye de 2. cocuk yapılmaz.
Eğer İleride yanlız kalmasın diye düşünüyorsanız ; kardeşlerin cok iyi gecineceginin de garantisi yok bunu da göz önünde bulundurun.
Ne eş ne de çocuk istiyor diye yapılmaz hatta sakın yapmayın derim. Birde eş tarafı strese sokmuş ikinci de daha kötüsünü yaşarsınız. Ben tek çocuğum oldum olası istemedim memnundum hala memnunum ve hala iyi ki olmamış diyorumOğlum sekiz yaşında. Çalışan bir anneyim.Oğlum ilkokul 2. Sınıfa gidiyor ve kardeş istiyor. Çocuk büyütmekten hiç korkmuyorum. Sadece oğlumu büyüturken eşim ve ailesi tarafından çok yıpratıldım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Ama oğlumun isteği beni çok düşündürüyor. Tek çocukta kalanlar, tek çocuk olanlar bana fikir verir misiniz...
10 yıllık evliyim. Eşim hala haklıyı, doğruyu ayırt edemiyor. Yaşadığım şeyler cook ağırdı atamıyorum.İleride benim aklıma mı uydun dermiş çocuğunuz
Herkesin kendi şartları tercihleri...
Gebelikten, bebek büyümekten çekinmiyorsanız ve kendiniz de bir bebek sahibi olmak istiyorsanız artık 8 yıl daha tecrübelisiniz. Eşiniz ve siz el ele verip çevreye karşı nasıl sınır çizeceğinizi biliyor olmalısınz.
10 yıllık evliyim. Eşim hala haklıyı, doğruyu ayırt edemiyor. Yaşadığım şeyler cook ağırdı atamıyorum.
Bende öyle biliyor musunuz ,her baktığımda şükrediyorum. Şimdi oğlum üç buçuk yasinda, küçük oğlum 7 aylık. İlk zamanlar çok zorlandım ama şimdi en güzel zamanları diyebilirim. Artık küçüğüm anlamaya başladı herseyi ve abisini oyle seviyor ki .Evet zor ama sizin oğlunuz büyük yardımcı bile olur sorun çikarmaz.benimkilerin arası 3 yastı baya zorlandım.Hala daha zor ama iyiki yapmışım.cok seviyorlar birbirlerini.koruyorlar.ben çok mutlu oluyorum onları öyle görünce
Şimdiki zaman için kardeş isteyeni duydum da 30 yıl sonrası için ama amca olamam diye isteyeni ilk defa duyuyorum.Haklısınız. Ama ben ilerde sadece baba yada de dede olabilirim ne amca ne dayı dedi ve ağladı. Bu hali kahretti beni. Ama ben ne eşimin ailesine ne de ona güvenemiyorum. Aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum.
Benim kardeşlerim var. Küçükken daha samimi ve kendimi güvende hissediyordum. Taaa ki babamı kaybedene kadar. Babam gittikten sonra herkes mal mülk peşine düştü. Her şeyin hayırlısı... Mutlu olmanıza çok sevindimNe eş ne de çocuk istiyor diye yapılmaz hatta sakın yapmayın derim. Birde eş tarafı strese sokmuş ikinci de daha kötüsünü yaşarsınız. Ben tek çocuğum oldum olası istemedim memnundum hala memnunum ve hala iyi ki olmamış diyorumBizim sülalede kardeşler zaten hep hayırsız olur birde ekonomik durumumuz ve ailemin psikolojik sorunları da bir çocuğu daha kaldırmazdı ben zar zor yetiştim bu ailede. Çok avantajı oldu benim için.
Allah'ım dileyen herkese nasip etsin annelik çok başka bir şey ...İlk çocuk bile şart değil bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?