Gerçekten kaza ama görünmez kazaAman kaza demeyin bu sitede konu başka yerlere gider sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten kaza ama görünmez kazaAman kaza demeyin bu sitede konu başka yerlere gider sonra![]()
ne bileyimmm eksiklik duyulurmuş yazılmış da.benim de yok kardeşim aklıma gelmedi eksikliği bunca yıl.Ne tur bir eksiklikmiş ki? Kendimce bazi eksikliklerim var ama tek cocukluktan kaynaklanmiyor bence.Kardeşi olanlarin da eksiklikleri olabilir.
Kusursuz eksiksiz birini gormedim, yeterince taniyinca herkesin var.
![]()
Ayy 2 yaşda da mı hep peşinde benimki 13 aylık paçama yapışıyor bi yemek bulaşık hak getire paçama yapışıp donumu indiriyor asılmaktan,1,5 da geçer diyordum bi ümit geçmiyor muBirisi 7 birisi 2
İkisi bir olunca çıldırmalık olmuyor
Küçük baslı basına yetiyor. Sürekli peşimde olması
Hiç bişeyi doğru düzgün yapamam. Sabır felan kalamış ki bende.suç bende
Mesela imkan eksikliği ben ilk çocuğa hep haksızlık gibi düşünuyorum nedense imkanlar hep bölünüyor hele birkac çocuk ben 3 kardeşim 2 abim var çok iyi anlasırız ama ben olmasam veya abim tek olsa herşey daha farklı olabilirdi onun içinNe tur bir eksiklikmiş ki? Kendimce bazi eksikliklerim var ama tek cocukluktan kaynaklanmiyor bence.Kardeşi olanlarin da eksiklikleri olabilir.
Kusursuz eksiksiz birini gormedim, yeterince taniyinca herkesin var.
![]()
sitede 2. çocuk olan üyeler bir adım öne çıksınnnnnnAraştırmalara göre en problemli çocuk 2. Çocuk oluyormuş
ne bileyimmm eksiklik duyulurmuş yazılmış da.benim de yok kardeşim aklıma gelmedi eksikliği bunca yıl.![]()
Evet kardeşlik gerçekten güzel birşey. Anlaşamasan bile en zor zamanında kardeşlerin oluyor yanında.Ben pişmanım öyle söyleyeyim ama benim elimde olan bir şey değildi. 1. Çocuğa normal yolla hamile kalmışken, 5 yıl sonra 2. De çocuğumun olmayacağını bilemezdim. Ben de hayat şartlarımın oturması için beklemiştim.
32 hiç geç bir yaş değil ama erken de değil. Tavsiyem daha sonra düşünüyorsanız bile, yakın bir zamanda detaylı bir tetkik yaptırın kadın doğumda. Ama her kadın doğumcuda değil. İnfertilite uzmanında. Çünkü normal kadın doğumcular bu konuda uzman değiller. Atlayabiliyorlar bazı şeyleri.
Biri beni 1 sene oyaladı, şu ilacı al, şunu dene filan. Olmayınca bir merkeze gittim, daha ilk tahlillerde anladılar erken menapoz yaşadığımı. Kadının aklına bir sene boyunca o tahlili yaptırmak gelmemiş. Sonra kendisi de bir tüp bebek merkezine git dedi bana.
Benim etrafımda kardeşi var diye mutsuz olan yok. Kardeşiyle sorun yaşayan var evet, ama çok büyük çoğunluğu her gün birbiriyle konuşur. Görümcelerim 3 kız kardeş, birine söylediğini öbüründen duyarsın. Devamlı dertleşme halindeler. Birinin çocuğu kanser oldu. Diğer görümcelerim devamlı destek ve terapi yapıyorlar resmen. Onların çocukları da bir araya gelip hasta oğlanı neşelendiriyorlar.
Büyük oğlum 4 yasındayken biraz bırakmıştı yakamıAyy 2 yaşda da mı hep peşinde benimki 13 aylık paçama yapışıyor bi yemek bulaşık hak getire paçama yapışıp donumu indiriyor asılmaktan,1,5 da geçer diyordum bi ümit
Evet 1 kere denedim, olmadı. Devam edecekken başka sağlık sorunlarım çıktı. Şu anda tüp bebek yasak bana. Diğer rahatsızlığım için tedavilerim devam ediyor. 1-2 sene içinde sağlık sorunlarımı daha baş edilebilir bir noktaya getirebilirsem, tekrar tüp bebek deneyeceğim. Yumurta dondurdum şu anda. Menapozdan sonra bile yumurta transferi şansı oluyor.Evet kardeşlik gerçekten güzel birşey. Anlaşamasan bile en zor zamanında kardeşlerin oluyor yanında.
Bende pco var birde. Yaşım ilerledikçe şansım azalıyor aslında. Ama gözümü karartamiyorum işte. Inşallah 2-3 sene içinde herşeyi yoluna koyabilirim.
Tüp bebek denedinizmi peki hiç ?
Geçmiş olsun. Herşey istediğiniz gibi olur umarım.Evet 1 kere denedim, olmadı. Devam edecekken başka sağlık sorunlarım çıktı. Şu anda tüp bebek yasak bana. Diğer rahatsızlığım için tedavilerim devam ediyor. 1-2 sene içinde sağlık sorunlarımı daha baş edilebilir bir noktaya getirebilirsem, tekrar tüp bebek deneyeceğim. Yumurta dondurdum şu anda. Menapozdan sonra bile yumurta transferi şansı oluyor.
Teşekkür ederim. İnşallah.Geçmiş olsun. Herşey istediğiniz gibi olur umarım.
Şuanda tek çocuğum var Allah herkese bağışlasın bize de bağışlasın isteyen bakabilen annelerin de kucağını doldursun.cevremde genelde tek çocuk büyüten var herkes çok memnun biz arkadaşız çocuğum zorlanmadı diyor tabi yaşadığım bölge genel olarak çalışan anne baba ve tek çocuk yoğunluklu bir bölge seviyorsanız istiyorsanız artık bilinçli bir annesiniz 8 yıl önceki gibi toy değilsiniz neden olmasın ki ?Oğlum sekiz yaşında. Çalışan bir anneyim.Oğlum ilkokul 2. Sınıfa gidiyor ve kardeş istiyor. Çocuk büyütmekten hiç korkmuyorum. Sadece oğlumu büyüturken eşim ve ailesi tarafından çok yıpratıldım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Ama oğlumun isteği beni çok düşündürüyor. Tek çocukta kalanlar, tek çocuk olanlar bana fikir verir misiniz...
Amin sagolun. Gerçekten bebek babanın hayatını çok fazla etkilemiyor, o işine gücüne devam ediyor. Ama kadın için herşey zorlaşıyor. Biz yurtdışına yeni taşındık. Ben dil öğrenmeye çalışıyorum. Sonra işe girmek istiyorum. Şimdi çocuk yapsam belli bir yaşa gelene kadar mecbur evde oturacağım. Bunu hiç istemiyorum. Ama ben dil öğrenip iş bulup birkaç sene çalışayım desem kim bir yaş kaç olacak. Ne bileyim hayırlısı olur inşallah.Teşekkür ederim. İnşallah.
Herkesin istekleri ve şartları farklı tabi ki. Ben bu kararı en sonunda bir tek kadının verebileceğini düşünüyorum. Bir insan yetiştirmenin sorumluluğu kolay değil ve babalar bile dışarıda kalıyor belli bir noktada. Çok şeyden ödün veren kadın oluyor. Bu sebeple sizin de gönlünüzce olsun her şey inşallah.
Çekilin iki çocuk anası geldiAy evet harika bir duygu
Ama gerçekten 2. 3. Çocuğı bile isteye yapanların motivasyonu ne inanılmaz merak ediyorum![]()
Sen tam bir yengesusunevet ya hadi kısmet olmadı evlenmediler.hala teyze ya da amca dayı olabilmek için nefes alsın yeter kriterlerine kadar düşecek miyiz?![]()
Bencillik etmiş olsam 2. Çocuğu zaten dünyaya getirmem. Rahatımı, sağlığımı düşünürüm. Ama çocuğum yalnız kalmasın, kardeşi olsun diye bir de bir çocuk daha olması eşimin de hakkı diye. Bu hastalıklarla 2 buçuk yaşındaki oğluma iyi baktım bakıyorum da. . Çok şükür sağlıklı bir bebek. 2. Ye de bakarım merak etmeyino kadar hastalığınız var 2. çocuğu düşünüyorsunuz?bence de bu bencillik.kendinizle mi ilgileneceksiniz doğacak çocukla mı dünyada ki çocuğunuzla mı?