Napacakmış kardeşi bu yaştan sonra o kardeşin doğup büyüyüp oyun vs gibi etkileşime geçmesi en az 4 sene.
8 yaşındaki çocuk olacak 12 yaşında. Onun ergenlik öncesi olayları başlayınca kardeşi falan gözü göreceğini sanmam. Okulda arkadaşlarının var diye özenmiştir. Tek çocuk olanlar bence sana çok doğru fikir veremez çünkü geneli şöyle zannediyor: bir kardeşim olsa bu kadar yalnız olmazdım, onla heeeer şeyimi paylaşırdım, her güçlükte yanımda koşulsuz duran biri olurdu sanıyorlar.
Öyle bir dünya yok gibi bir şey arkadaşlar.
Ben bir ablayım, küçük kardeş ben olsaydım belki farklı düşünürdüm.
1 tanecik kızım var, başka da istemiyoruz. Onun maddi manevi her şeyinden kısmak zorunda kalırım başka bir çocuk daha olursa. Zaman ayırmasından eğitim olanaklarına vs...
Bana ilerde bu konuda hesap soracağını sanmam. Ama sorarsa da kendisi isterse 5 çocuk yapsın kalabalık aile olsun.
Ha bir de bencil olur diyorlar, ok olsun ben bu kadar fedakâr, kendimden başkasının isteklerini benden önceye koyan biri oldum da iyi mi oldu? Kısacası sorunun cevabı bana göre şart değil. Aklımda en ufak bir şüphe dahi yok bu konuda. siz ilerde pişman olacak gibiyseniz yapın