Konu “Allahʼın vermesi” gibi yüzeysel bir şey olsaydı, zaten böyle düşünmezdim. Kardeşi olmayan ve bunun sorumluluğunu ailesinde bulan bir çocuk düşündüğünüzde, sadece Allahʼın vermediği ve bunu anlayamayan bir çocuk mu geliyor aklınıza?[/QU
Konu “Allahʼın vermesi” gibi yüzeysel bir şey olsaydı, zaten böyle düşünmezdim. Kardeşi olmayan ve bunun sorumluluğunu ailesinde bulan bir çocuk düşündüğünüzde, sadece Allahʼın vermediği ve bunu anlayamayan bir çocuk mu geliyor aklınıza?
Allah in vermememesinden kastim tabiki istendiği halde çocuğun olmaması değil. Bu konu kader kaza ve insan iradesine girer ki bu çok derin ve tartışılması zor bir konu bu bizede düşmez o kadar din alimi varken. Ailenizin kendileri istemediği için yapmadiklarini anladım zaten affedememenizden. Sizin yazdıklarımdan sadece o kısma dikkat edip onuda yanlış anlamanız dusuncenizi degistiremeyecegim anlamına geliyor net bir şekilde. Ben yazdıklarımın gayet acik ve anlasilir oldugunu dusunuyorum. Siz bilirsiniz sizin hayatınız sizin düşünceniz...