2.çocuk

Siz 1 evladınıza güzelce bakmaya çalışın. 2. Yi boşverin. Dünya kötüye gidiyor zaten

Bence yapın kardeş sevgisi evlat sevgisi çok güzel bir duygu. Ben yaptım çok mutluyum iyiki yapmışım. Ilerde üçüncüyü bile düşünüyorum birkaç sene sonra

aynı cümleleri bende söylüyordum dogurmak istemdiğim dönemlerde ,
olmayın o duygu başka boyutlara geçiyor

umarım aşaladıgınız bu duygularımı yaşamazsınız , çünkü ben sizi butun kalbımle cevap verdim ,

tam tersine aşağılamadığım gibi içinde bulunduğum ruh halini size özetledim. bunun da ajite cümlelerle ifade edilmesinden hoşlanmadığımı beyan ettim.
kaldı ki ilerde pişman da olabilirim bu konuda büyük konuşmuyorum fakat kişiliğim gereği yine bunu ajite cümlelerle ifade etmem. anlatmaya çalıştığım bu.

Normalde erkek cinsiyetli spermler daha hızlı, bende duymuştum bunu. Ama tabiki tedavi ile bi alakası yok, şans işi

Evet böyle bi mantık var ama her zaman işlemez. İlk oğlumda hamile kaldığım günü dahi biliyorum erkek oldum ikincide nasıl oldugunu dahi anlamadik erkek oldu. Bende çok kız istiyodum hala istiyorum. Ama ikinci bebeğim doğunca anladim ki erkek kız gerçekten farketmio beş kızım da olsa beş oğlumda olsa hepsini deli gibi sevicem. Takma yani kafana cinsiyet i. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .

O konuyu bende duymustum ama nasil olur bilmiylrum

Bahsettiğiniz durum hurafeden ibaret. A veya B spermi daha hızlı diye bir şey yok.

Ben ikinci çocuğu isterim şahsen ama maddi olarak asla yetemem. Yetebileceğimi bilsem yaparım. Ama bu kararı annem bakar, a kreşi açılır, b okuluna gönderirim gibi kriterler eşiğinde düşünmem artık. Benim doğum zamanı bütün hayatım tepetaklak oldu ve her şey ters gitti. Düşündüğüm neredeyse hiç bir şey olmadı, bundan yola çıkarak her şeyin tam tersi olabileceğini düşünerek karar veririm.

Hanımefendi erkek spermi diye birley yok spremin içerisindeki kromozom x yada y oluyor. Ve tıpta böyle bişey olsaydı erkek çocuk isteyen aileler aşılama ile çocuk yaparlardı. Yanlış düşünüyorsunuz kız olanda var erkek olanda hiç olmayanda.
İkincisi erkek olsa ne değişecek siparişle mi yapıyoruz çocuğu hayret birşey.
Bence siz bu kafa ile ikinciyi yapmayın.

Spermin kız ya da erkek olduğunu ilk kez sizden duyuyorum. Yumurtada XX, spermde XY kromozomu vardır. Spermin X ya da Y kromozomu yumurtanın X’i ile birleşir. XX şeklinde bir birleşme olursa kız, XY şeklinde olursa erkek meydana gelir.
Yani o hızlı bu yavaş durumu yoktur. Kız da olur erkek de.

Sizden çok daha fazla bilgiye sahip olduğum en bilinmeyen teorilerden haberim olduğundan belli.. Elbette demek istediğim cinsiyet durumunu belirleyen kromozomlar.. Erkeği belirleyen y ve kızı belirleyen x burada her kesimden insan var sadece tıp terimi kullanmadım.. Yazan arkadaşlar, duyan arkadaşlarda varmış bence siz biraz daha okuyup kendinizi geliştirmeyi deneyin ki Bi şeyleri ilk defa duymayın..

Teori sürekli olarak kanıtlanmış olguya denir hanımefendi. Sizinle aynı tedaviyi gören herkes erkek bebek doğurmadığına göre sanmıyorum ‘en bilinmeyen teorinizin’ tıp dünyasında bir karşılığı olsun.
Ayrıca iğneleyici üslubunuz çok çirkin.

Son yapılan araştırmalar yumurtaya ulaşan/başaran ilk spermin yumurtayı döllediği savını çürüttü. Yeni edinilen bilgiler yumurtanın kendini dölleyecek spermi kendi seçtiği yönünde. Yani cinsiyet belirleyebilmenin tek yolu; Türkiye'de yasal olmayan, cinsiyet seçimiyle tüp bebek yaptırmak.

Bu arada biz de çatlatma iğnesiyle bebek sahibi olduk ve kızımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…