Neden pekibu konuda tecrubem yok ama ikinci çocuk konusu yapmamaya odaklan. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın
Ben tam olarak soruyu anlamadım .Bu arada tedavi ile olunan durumlarda ilişki günü verildiği, yumurta çatlama günü belli olduğu için, erkek cinsiyetini belirleyen spermler daha hızlı hareket edip hali hazırda tedavi ile büyüyüp onu zaten çatlatılmış Bir şekilde bekleyen yumurtaya kavuşacağı için yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım her durumda eğer gebelik oluşursa erkek mi olacak..
Hayır tedavi ile olsun olmasın erkek spremleri daha hızlı, kız olanlar geriden geliyor diye biliyorum.. Giden erkek spremleri gittiği an orada gelişmiş Bi yumurta olacak ama normal olduğunda belki ertesi gün olgunlaşacak o yumurta ve kız cinsiyetini belirleyen sperm hücrelerine kalacak..Ben tam olarak soruyu anlamadım .
Tedavi ile olunca erkek spermlerin daha hızlı mı olduğunu düşünüyorsunuz?
Bide benim bildiğim çatlamış yumurta spermi beklemiyor çünkü yumurta sadece 24 saat , sperm ise 72 saate kadar yaşıyor. Yani yumurta çatlamadan spermin orada olması gerek.
Ve bence tüm bunların cinsiyet ile hiç alakası yok
İş yerine kreş açılıyor diye değil... Bakıcı sorunundan dolayı yapmıyorum.. Dibimde kreş olursa her şey benim için daha kolay olacak zaten istediğim Bi şey.. Şartların daha elverişli olduğu seçenek sunulmuş neden göz ardı edeyim..İs yerine kreş aciliyor diye cocuk yapmakyapın iyi olur. kesin kız olacak yapın.
Evet evet çok mantıklı. Derhal calismalara başlamalisiniz. Bu firsat kacmaz.İş yerine kreş açılıyor diye değil... Bakıcı sorunundan dolayı yapmıyorum.. Dibimde kreş olursa her şey benim için daha kolay olacak zaten istediğim Bi şey.. Şartların daha elverişli olduğu seçenek sunulmuş neden göz ardı edeyim..
Ben tartıştığım anda hemen konu açan bir insanım.. 2 günlük küslüğe o konuyu açtım.. Fevri çıkışlarım var maalesef.. 2 aylık küslük eseri değil o konu.. 2 günün sonunda eşim geldi ve barıştık.. Evet onları aştım ki söylüyorum ve mesele o da değil hayat bu insanın başına ne geleceği belli olmaz ben tek başıma dahi yetebilirim 2 taneye diye düşünüyorum.. Yani bu ihtimal olsa dahi oğlumun Bi kardeşi olmalı mı acaba diye geçiriyorum..Eski konulardan dem vurmak gibi olacak ama sizin eşinizle anlaşamadıgınıza dair bir sürü konunuz var, hatta aynı evde iki yabancı gibi yaşayabilir mıyım diye konu açmanızın üzerinden çok geçmedi diye hatırlıyorum.
Tüm sorunlarınızı çözdünüzde 2.cocuğu düşünmeye başladıysanız ne ala tabi.
Ben çocuk konusunda şartların maddi olarak mükemmel olmasını savunan, ikinci çocuk olunca ilkine haksızlık olduğunu, ilgi bölünmesi yaşadığını falan düşünen biri değilim. Çocuk için en önemli şeyin huzurlu bir aile ortamı, birbirine her anlamda destek anne babanın olduğunu düşünüyorum. Onu sağlayabiliyorsaniz düşünebilirsiniz tabi ki.
Peki.Ben tartıştığım anda hemen konu açan bir insanım.. 2 günlük küslüğe o konuyu açtım.. Fevri çıkışlarım var maalesef.. 2 aylık küslük eseri değil o konu.. 2 günün sonunda eşim geldi ve barıştık.. Evet onları aştım ki söylüyorum ve mesele o da değil hayat bu insanın başına ne geleceği belli olmaz ben tek başıma dahi yetebilirim 2 taneye diye düşünüyorum.. Yani bu ihtimal olsa dahi oğlumun Bi kardeşi olmalı mı acaba diye geçiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?