2. Çocuk

o kocan çocuk istediği zaman dogur erkek çocuk istediğinde değil

1.70 boya 90 kg hamilelik için çok sıkıntılı. Muhtemelen kandeğerlerinizde insülin direnci, kolesterol vs çıkar. Bence şu anki derdiniz sağlığınız için zayıflamak olmalı ...

Nasıl düştünüz sorması ayıp sadece diyet mi sporda yaptınız mı

Ya kız olursa? 3. Yü de deneyecek misiniz erkek olsun diye

Allah yardım etsin.
Bir yorum yapacağım yanlış anlamayın lütfen.
Siz aylık geçinmeyi kartla yapıyorsunuz. Aslında o para size yetmiyor. Kredi kartı olduğu için ayı cevirebiliyorsunuz. Sadece şunu söylemek ıstiyorum yeni bir çocuk olursa bu paranın gider kalemi daha da büyüyecek. Nasıl çevireceksiniz? Bez mama ilaç doktor masrafı bazen hastaneye getir götür acil ihtiyaçlar derken yenidoğan masrafı cook fazla..
Karar tabi ki sizin. Ama benim kredi kartlarına veya kartına borçlarım olsa çocuk olmadan önce onları kapatırdım. Veya şu an çocuk meselesini askıya alırdım. Bir tane evladiniz var. Allah ona can sağlığı versin. Dediğim gibi ben kişilik olarak belirsizliği çok sevmem..simdiden bazı konularda ileriyi hesaplarım. Ondan benim aklıma bu yatmazdı.
Tabi ki her ailenin yaşayışı farklı.. hayırlısı olsun..

Yalnız dikkat ediyorum. 400 altı doğalgaz gelen aile yok

Bana 250 geliyo valla 5 peteğin hepsi çalışıyor alt katım boş evde tişörtle geziyoruz

Bana 250 geliyo valla 5 peteğin hepsi çalışıyor alt katım boş evde tişörtle geziyoruz
Istanbul da mı oturuyorsunuz ?
Şaşırdım. Kaç saat yanıyor?

Erkek çocuk doğurma işini tam olarak nasıl yapacaksınız

Sağlıklı hayırlı evlat sahibi olun inşallah . Evlatt diyorum kız, erkek fark etmez çünkü.

Maddi olarak bana göre zor, hele ki İstanbul şartlarında, erkek çocuk olayına gelince ne olacağı belli değil ki, kız ya da erkek değil hayırlısını dileyin bence..

Reactions: 000
Ee 2. de kiz olursa bu sever 3. cocuga mi yesil isik yakacaksiniz? Bana mantiksiz geldi. Bence erken.

Amin teşekkür ederim ♥
Evet canım aynen öyle dediğin gibi kredi kartıyla sağlıyoruz geçimimizi...çok şükür fazla borç birikmez aylık 500-1000 TL arası birikiyor ay sonunda kapatıyoruz. Çocuk konusunda dediklerini de düşündüm tabi . Benim aylar önce bozdurduğum bir bileziğim vardı onun üstüne azar azar attım eşimin mesai paralarından arttırarak... zor günler için saklıyorum artık onu kullanırım ilerde çocuk olursa. Benim erteleyecek zamanım yok yaşım 33 ve ne zaman olacağı belli değil
8,5 ay önce kürtaj oldum, insan bir kayıp yaşayınca onun boşluğunun dolmasını istiyor bide oğlum yapayalnız burda tek başına çok sıkılıyor haliyle zor zaptediyorum kardeşi olmasını istiyorum, dışarda kendinden küçük bi çocuk görse başını okşuyor ve benim annelik duygularımı dahada kabartıyor. Yenidoğan bebeğin bez dışında pek bi masrafı olmaz (2.çocuksa eğer) büyüdükçe oluyor tabi
İnşallah mama almak zorunda da kalmam
Zorda kaldığım zamanlarda dediğim gibi kenardaki paradan kullanırım, o zamana kadar atabildiğim kadar atarım Allah ne verirse.
Bende ileriyi düşünerek hareket eden biriyimdir o yüzden bu hesapları ben aylar öncesinden yaptım zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…