- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Nasıl düştünüz sorması ayıp sadece diyet mi sporda yaptınız mıkendinize bi iyilik yapin önce hamile kalmadan önce kilo veri bi süre psikolojisi iyi olan anne daha iyi olur her zaman.
2. bebeği düşünüyorum bende 80 den 61 e indim şükür.
onun haricinde bence şartlar uygun ama erkek olacağida ne malum
yani herşeye hazırmı eşiniz
Maddi durımu yazdım hanımefendi, diğer konularda sıkıntı olsaydı belirtirdim, tüm sorunları yazdım zaten. Birde işkence ediyoruz çocuğumuza, erkek yapalım ona işkence nasıl oluyor bi bakalım diyoruz!
Bir dönem özel ders verdiğim çocuğun 5 tane kız kardeşi vardı ve annesi tekrar hamileydi ve o da kızdı.olmayınca olmuyor ..Oğlanı ararsa yandık. Bir tanıdığımın böyle 4 kızı var. Beşinciye de zorluyor kadını erkek olursa diye
Ya kız olursa? 3. Yü de deneyecek misiniz erkek olsun diyeSelam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?
Hayır 2 de bile karar veremedik sonrası mümkün değilYa kız olursa? 3. Yü de deneyecek misiniz erkek olsun diye
Allah yardım etsin.Bu ay bize de doğalgaz 477 lira geldi 3 petek yakmama rağmen☹ kiramız 800 lira
Tabi zorlanıyoruz biraz... Doğalgazı 2 ay ertelemeli ödüyoruz elimde para kalmayınca kredi kartıyla alışverişimi yapıyorum ay sonunda kartın borcunu kapatıyoruz ama eldeki para azalıyor tabi o zamanda da yine tekrar karta yükleniyoruz mecburen...
Eşim mesai yaptığı zamanlarda elimde ne kalırsa kenara atıyorum, tasarruf etmeye çalışıyorum ,gereksiz alışveriş yapmıyorum ama çok şükür istediğim bişey olursa alabiliyorum taksitle Allah bi şekilde yardım ediyor çok şükür aç değiliz açıkta değiliz hayatımız devam ediyor her halimize şükür diyorum dünyada bu kadar zor durumda olanları gördükçe hele daha fazla şükretme gereği hissediyorum...Allah kimseyi açlıkla,yoklukla sınamasın
Benim tanıdığım birileri 2 kişi çalışıyor onlarında 1 çocuğu var aylık gelirleri en az 8 bin ve bu benim için çok iyi bir rakam ama kiradalar hala herhangi bir yatırımları birikimleri vs yok. Ve inanırmısınız bu kişi birkaç defa benim 3 bin küsür maaşlı olan eşimden para istedigereksiz harcamalarını yazsam şaşarsınız...hani öyle açlık yokluk durumları yok ama o kadar fuzuli harcamaları oluyorki . İşte bunu benim aklım almıyor. Sen 8 bin ile geçinemiyorum derken 3 bin küsür maaşlı, çocuğu olan kirada yaşayan bir insanın nasıl paralı olduğunu düşünebilirsin? Bu duruma bazen öyle sinirleniyorumki eşim o kişiye gereken cevabı bile veremiyor. Kendimi zor tutuyorum. Ben aynı durumda olsam utanırım para istemeye yahu...
Benim eşimin patronu çok zengin bir adam birgün bize bişey anlatmıştı 5 kuruş parası bile yokken eşi her ay ufak ufak kenara atıp 1 çeyrek alıp kenara atarmış birgün bakmışlar 30 tane çeyrek olmuş bununla ilk ticaret hayatına atılmaya karar vermiş ve gittikçe yükselerek çok iyi yerlere gelmiş bir adam...
Çalışanlarına öyle yüksekten bakmaz çünkü geldiği yeri unutmamış
Bu konudan şuna varıyoruzki damlaya damlaya göl olurmuş
Elinde olanı har vurup harman savuranlar ise hiçbir yere gelemezler ancak oldukları yerde sayarlar
Bana 250 geliyo valla 5 peteğin hepsi çalışıyor alt katım boş evde tişörtle geziyoruzAllah yardım etsin.
Bir yorum yapacağım yanlış anlamayın lütfen.
Siz aylık geçinmeyi kartla yapıyorsunuz. Aslında o para size yetmiyor. Kredi kartı olduğu için ayı cevirebiliyorsunuz. Sadece şunu söylemek ıstiyorum yeni bir çocuk olursa bu paranın gider kalemi daha da büyüyecek. Nasıl çevireceksiniz? Bez mama ilaç doktor masrafı bazen hastaneye getir götür acil ihtiyaçlar derken yenidoğan masrafı cook fazla..
Karar tabi ki sizin. Ama benim kredi kartlarına veya kartına borçlarım olsa çocuk olmadan önce onları kapatırdım. Veya şu an çocuk meselesini askıya alırdım. Bir tane evladiniz var. Allah ona can sağlığı versin. Dediğim gibi ben kişilik olarak belirsizliği hiç sevmem.biraz garantici bir tipim..simdiden bazı konularda ileriyi hesaplarım. Ondan benim aklıma bu yatmazdı.
Tabi ki her ailenin yaşayışı farklı.. hayırlısı olsun..
Yalnız dikkat ediyorum. 400 altı doğalgaz gelen aile yok
Istanbul da mı oturuyorsunuz ?Bana 250 geliyo valla 5 peteğin hepsi çalışıyor alt katım boş evde tişörtle geziyoruz
Evet ve hiç kapatmam dışarı çıksam dahi, ama binam yeni dış cephesi iyi sanırımIstanbul da mı oturuyorsunuz ?
Şaşırdım. Kaç saat yanıyor?
Sizin adınıza sevindim.Evet ve hiç kapatmam dışarı çıksam dahi, ama binam yeni dış cephesi iyi sanırım
Evet yalıtım baya etkiliyorSizin adınıza sevindim.
Bizim size göre daha eski bina. Yalıtım yok.
Sanırım o yüzden..
Erkek çocuk doğurma işini tam olarak nasıl yapacaksınızSelam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?
Allah yardım etsin.
Bir yorum yapacağım yanlış anlamayın lütfen.
Siz aylık geçinmeyi kartla yapıyorsunuz. Aslında o para size yetmiyor. Kredi kartı olduğu için ayı cevirebiliyorsunuz. Sadece şunu söylemek ıstiyorum yeni bir çocuk olursa bu paranın gider kalemi daha da büyüyecek. Nasıl çevireceksiniz? Bez mama ilaç doktor masrafı bazen hastaneye getir götür acil ihtiyaçlar derken yenidoğan masrafı cook fazla..
Karar tabi ki sizin. Ama benim kredi kartlarına veya kartına borçlarım olsa çocuk olmadan önce onları kapatırdım. Veya şu an çocuk meselesini askıya alırdım. Bir tane evladiniz var. Allah ona can sağlığı versin. Dediğim gibi ben kişilik olarak belirsizliği çok sevmem..simdiden bazı konularda ileriyi hesaplarım. Ondan benim aklıma bu yatmazdı.
Tabi ki her ailenin yaşayışı farklı.. hayırlısı olsun..
Yalnız dikkat ediyorum. 400 altı doğalgaz gelen aile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?