Ben kızımda çok zorlandım gözüm korkuyor ama çok seviyorum şuan bebek görünce bile keşke bi tane daha olsa diyorum ama ilerde ikisine yetemezsek diye içim içimi kemiriyo e bide kilolarımBana kalırsa bu teklif şu an için Kırmızı ışığı hakediyoronu bunu boşverin de siz ne istiyorsunuz, bunu düşündünüz mü? İlla ağır basan bir ışık vardır
Sanırım anne olunca yetersizlik hissi otomatik olarak yükleniyor bünyeye zaten. yaşadığınız şehir -maaşın yetebilmesi açısından- ya da yardım edecek birinin olup olmaması da karar vermenizde etkili olabilir.Ben kızımda çok zorlandım gözüm korkuyor ama çok seviyorum şuan bebek görünce bile keşke bi tane daha olsa diyorum ama ilerde ikisine yetemezsek diye içim içimi kemiriyo e bide kilolarım
sorun yapmaz ama üzülür, erkek çocuk tutkusu varİkinci çocuğun kız varsa erkek, erkek varsa kız olsun düşüncesini anlayabilirim ama bunu bir arzu haline getirmek sağlıklı bir bakış açısı değil. Kız olursa sorun yapacak biri mi eşiniz?
Kızınız henüz küçük ve sizi zorlayan bir çocukmuş üstüne doğum kilolarınız da duruyor. Bence 1-2 sene kızınızın büyümesi ve hemde kilo vermeniz için bekleyebilirsiniz.
ben bu konuları gercekten anlayamıyorumSelam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?