2. Çocuk

bendiyebiri1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
365
215
33
Kızlar merhaba 6 yaşında çocuğum var şimdi 2 çocuk düşünüyoruz. Benim gibi ara verenler ne kadar süre de hamile kaldınız? Çevrem hep çok ara verince zor oluyor diyor gerçeklik payı var mı gözüm korktu :)

tam zamanı benimkiler 5 yas arasi var iyiydi çatışma olmadı

İki oğlumun arasında 7 yas var çok şükür hemen oldu ama olmayabilirdi de hazırlıklı olmak gerekir sürece zorlukları var evet büyük okula başladı mesela bizi çok yıprattı alışma süreci birde kardes kıskançlığı eklenince ekstra zorlandık ama 7 seneden sonra geldi ya sanki kapı kapı arayıp bulmuş gibi buldumcuk oldum:) tekrar annelik hissini yaşamak çok güzel keşke daha önce yapsaydım aralarındaki yas farki daha az olsaydı diyorum daha güzel iletişim kurabilirlerdi şimdi büyük oğlum küçükle oynamak istiyo ama diğeri çok küçük olduğu için istediği gibi olmuyo daha fazla gecikmeden yapın madem aklınıza koydunuz:)

Valla cnm ben dokuz yıl yapmadım istemedim sprail kullandim ve aldırır aldırmaz hamile kaldım bir ay içinde şuan 23 haftalık hamileyim

tabii sen istediğinde allah nasip edecekmi oda var. aratamasin allahım inşallah olur.

Hem yaşı söylüyorlar gem de rahim küsüyor felan hep aynı şeyleri söylediler
Rahim küsüyor değil de doğum kontrol hapları kullanan bazı bünyelerde hormonların düzene girmesi gecikebiliyor. Çocuk altı yaşında, seneye doğursanız yedi olacak. Ben olsam çok beklemem

benim oğlum 4 yaşında, iki hamileliğimde de ilk planladığımız ay hamile kaldım. niye ara verince zor olsun ki?

Peşpeşe yapmak daha zor inanın.
Araları iyi ama beraber pek oynayamayabilirler sadece.
Ama kıskançlık durumları yaşamazsiniz en azından.
el Elam hep konuşur.Kardes düşünmüyorum zor olur derseniz bile yap bitane ya kardeş şart derler.o yüzden siz bildiğinizi yapin

Çocuklarım arasında 5 yaş var, bir sıkıntı olmadı, onlar da gayet iyi anlaşıyorlar.
Allah' ım hayırlısını versin inşallah

Çocuk için sıkıntı benim gözlemlediğim. Aralarında paylaşım olmuyor sonuçta biri çocukken biri ergenliğe gelmiş olacak. Anne için tek sıkıntı gece uykusuzluklarına geri dönmek

İkinci çocuk yapmadım ama doğum kontrol hapını bıraktıktan kısa süre sonra hamile kaldım. O hap ile ilgili söylenenler tam bir koca karı uydurması.
Tek sıkıntı ikinci çocuk oyun yaşına geldiğinde ilk çocuk en az 11 yaşında olacak paylaşım zor olur. En azından ilk çocuk için biraz yük oluyor çevremden gözlemlediğime göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…