- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- 33
- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
tam zamanı benimkiler 5 yas arasi var iyiydi çatışma olmadıKızlar merhaba6 yaşında çocuğum var şimdi 2 çocuk düşünüyoruz. Benim gibi ara verenler ne kadar süre de hamile kaldınız? Çevrem hep çok ara verince zor oluyor diyor gerçeklik payı var mı gözüm korktu :)
Tabiki de rabbim bilir. Ben allahtan istiyorum oda dilerse olur olmazsa vardır bir bildiğitabii sen istediğinde allah nasip edecekmi oda var. aratamasin allahım inşallah olur.
Sağlıkla doğur inşallah bakalım beni nasıl bir süreç bekliyorValla cnm ben dokuz yıl yapmadım istemedim sprail kullandim ve aldırır aldırmaz hamile kaldım bir ay içinde şuan 23 haftalık hamileyim
Hem yaşı söylüyorlar gem de rahim küsüyor felan hep aynı şeyleri söylediler'Çok ara verince zor oluyor' Bilimsel dayanagı olmayan bir cümle.
Yaşiniz ilerliyor,bu etkili olabilir.
Rahim küsüyor değil de doğum kontrol hapları kullanan bazı bünyelerde hormonların düzene girmesi gecikebiliyor. Çocuk altı yaşında, seneye doğursanız yedi olacak. Ben olsam çok beklememHem yaşı söylüyorlar gem de rahim küsüyor felan hep aynı şeyleri söylediler
benim oğlum 4 yaşında, iki hamileliğimde de ilk planladığımız ay hamile kaldım. niye ara verince zor olsun ki?Kızlar merhaba6 yaşında çocuğum var şimdi 2 çocuk düşünüyoruz. Benim gibi ara verenler ne kadar süre de hamile kaldınız? Çevrem hep çok ara verince zor oluyor diyor gerçeklik payı var mı gözüm korktu :)
7 yaş ve ergenlik miÇocuk için sıkıntı benim gözlemlediğim. Aralarında paylaşım olmuyor sonuçta biri çocukken biri ergenliğe gelmiş olacak. Anne için tek sıkıntı gece uykusuzluklarına geri dönmek
Diğer çocuk 7 yaşında iken büyük çocuk 14 olmuyor mu. Okuduğunuzdan ne anladınız acaba7 yaş ve ergenlik mi
7 yaş ve ergenlik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?