• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırsal ve kötü mahallede çocuk yetiştirmek

Çocuğu iyi semtte bir okula göndermek sizin için zor değil. Ev ha deyince taşınmaz ama bu yapılabilirdi. Çocukların koca günü okulda geçiyor. O ortam onun hayatını, karakterini şekillendirecek. Sınavla girilen iyi bir lisede öğretmenim. Hepsi iyi çocuklar ama o semt farkı çocukların davranışlarından bile anlaşılıyor ne yazık ki. Herkes nezih yerlerde yaşayacak diye bir kural yok. Ama madem bunu önemsiyorsunuz, elinizden geleni yapmalısınız.
Merkezdeki okullarda saatler uyuşmuyor servisle uzun saatleri yolda geçecek 45 dk git gel 1.5 saat buna değer mi bilmiyorum. Okula kayıt için ve servis için ayrı para da vrmek gerecek sanırım 5 bin cıvarı servis. Bunun yerine yıl sonuna kwfar evde önlem ve yazın evi taşımak daha iyi olur diye düşündüm

Merkezdeki okullarda saatler uyuşmuyor servisle uzun saatleri yolda geçecek 45 dk git gel 1.5 saat buna değer mi bilmiyorum. Okula kayıt için ve servis için ayrı para da vrmek gerecek sanırım 5 bin cıvarı servis. Bunun yerine yıl sonuna kwfar evde önlem ve yazın evi taşımak daha iyi olur diye düşündüm
Yazın evi taşıyacağınızı da sanmıyorum ama olursa iyi olur.

Ben çocuğuma ekran vermiyorum anneler yüzünden teknolojinin nimetlerinden korkar olduk. Verin efendim, çocuğa tablet verin. Yerinde ve doğru kullandığınızda en güzel eğitim aracı. Oyun eşliğinde hemen geribildirim alabildikleri için hem eğlenip hem öğreniyorlar. Okumayı geliştiren ücretsiz, dilerseniz de ücretli bir sürü uygulama var.

Benim kızım da 1. sınıf. Okulun başından beri kelime balonu patlatıyoruz, vagon diziyoruz, kumda hece arıyoruz, elmayla armudu topluyoruz. Öğretmenimizden de olumlu şeyler duyuyoruz. Tabi bu 7/24 elinde olsun demek değil. Yeterli süreyi siz planlayacaksınız.
kesinlikle katılıyorum kızım tablette bir uygulamada oyun eşliğinde yabancı dil öğreniyordu bizim çok büyük bir beklentimiz yoktu ama küçükte olsa artıları olur gözüyle bakıyorduk 2. sınıfa giderken benden iyi ingilizce konuşmaya başlamıştı.

Ben çocuğuma ekran vermiyorum anneler yüzünden teknolojinin nimetlerinden korkar olduk. Verin efendim, çocuğa tablet verin. Yerinde ve doğru kullandığınızda en güzel eğitim aracı. Oyun eşliğinde hemen geribildirim alabildikleri için hem eğlenip hem öğreniyorlar. Okumayı geliştiren ücretsiz, dilerseniz de ücretli bir sürü uygulama var.

Benim kızım da 1. sınıf. Okulun başından beri kelime balonu patlatıyoruz, vagon diziyoruz, kumda hece arıyoruz, elmayla armudu topluyoruz. Öğretmenimizden de olumlu şeyler duyuyoruz. Tabi bu 7/24 elinde olsun demek değil. Yeterli süreyi siz planlayacaksınız.
Hangi uygulama özelden atar mısınız Lolamyy Lolamyy

Back
X