Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim canim senin adina inşallah olmazEve gelince haber ver demişti babamda çağır gelsin dedi bende çağırdım geldi. Güzelcene konuşuldu edildi bir daha böyle bir şey olmama kaydı ile babam gidebilirsin dedi. Şuan kendi evimdeyim dünden beri çok iyi davranıyor. İnş tekrarı olmaz![]()
Eve gelince haber ver demişti babamda çağır gelsin dedi bende çağırdım geldi. Güzelcene konuşuldu edildi bir daha böyle bir şey olmama kaydı ile babam gidebilirsin dedi. Şuan kendi evimdeyim dünden beri çok iyi davranıyor. İnş tekrarı olmaz![]()
esin mutlaka gelip senin ayaklarina kapancaktir git demek kolay bende esimi cok seviyorum ama dedigin gibi oda her tartsmamizda git der bende ilk defa annemi arayip gittim iki gun dayanabildi geldi ozur diledi ve bir daha sukur yapmadi bisey saniyolar kendilerini git derken sanki bi ise yariyolar bizsizKk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Evime geldim özür diledi yine iyiyiz ama insan üzülüyor güven duygusunu kaybediyorsun. İnş benim eşimde bir daha demezesin mutlaka gelip senin ayaklarina kapancaktir git demek kolay bende esimi cok seviyorum ama dedigin gibi oda her tartsmamizda git der bende ilk defa annemi arayip gittim iki gun dayanabildi geldi ozur diledi ve bir daha sukur yapmadi bisey saniyolar kendilerini git derken sanki bi ise yariyolar bizsiz
insallah canim kolay degil cocukla baba evine gitmek gercektenEvime geldim özür diledi yine iyiyiz ama insan üzülüyor güven duygusunu kaybediyorsun. İnş benim eşimde bir daha demez
Adam olan ceketini alıp gider kovmak nedirbya hangi çağda yaşıyoruz sizde baba evine giderek hiç iyi yapmadinz orası onun olduğu gibi sizinde evinizKk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Evet öyleymiş...İlk bu lafı dediği gün tavrını zi orta ya koymuş olsa idiniz şuan öyle bir sorun olmayacak ti
Tamam siz gidin insanlar sizi suçlayacak tır gidin göğsünü zu gere gere oturun evinizde neden gittiniz kiEvet öyleymiş...
Siz ailenizi hiçe sayan bir adamın evinde her gece ağlayarak nasıl gururla oturuyorsanız... bende bir daha böyle laflar ve hakaretler etmeyeceğine söz verip ağlayarak bana sımsıkı sarılıp pişman olduğunu söyleyip ailemdende bendende özürdileyen eşime bir kez daha saydı duyup gururla oturuyorum. En azından gurur kibir yapmamış.Tamam siz gidin insanlar sizi suçlayacak tır gidin göğsünü zu gere gere oturun evinizde neden gittiniz ki