2 çocukla yola gitmek

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar bugün eşimin ablası yemeğe davet etti onlara gidecektik, çocukları yıkadım giydirdim karınlarını doyurdum hazırladım. Bitek ben giyinmedim. Eşim aşağı inin diye aradı bende hazır değilim giyinip inicem dedim. Neyse yarım saat oldu ben daha çıkamadım. Oğlum dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor ağlıyor beni çekiştiriyor 2.5 aylık kızım bi yandan.. Neyse aşağı zor güç indim. Baktım arabada oturuyor. Yahu insan gelip çocuğu alır neden gelmiyorsun arabada oturuyorsunda dedim. Arycakmisim ben o ne bilsinmiş ben yardım et dememisim. Ya sen yabancı misin bilmiyor musun çocuğunu? 2miz bile evden çıkarken zorlanıyoruz ben tek nasıl çıkayım dedim. Ve onu aramak istesem de terlerin içinde kaldım çanta da birde telefon arayamazdm o halde. Neyse bu bana başladı saymaya benle yola gidilmiyormuş ne biçim biriymişim niye laf ediyormuşum hakaret ediyor bide. Dona kaldım. Ver anahtarı ben eve çıkıyorum kendin git dedim verdi anahtarı indim arabadan. (Kendi anahtarımı almayı unutmuştum yanıma) Neyse bu oğlumuda aldı gitti sonra ben dedim bi hava alayım. Bu aradi bende gitmedim rahatla faln
Kapadım. Daha sonra aradm ben dışarıdayim dedim. Geldi yanıma. Zannetmiski ben pişman oldum binip gidicem. Tabiki gitmedim. Ne dedimki birden parladn ne var bunda falan dedim işte onu arayıp yukarı gel dememisim ve benim arabadan ineceğimi düşünmemis o kadar da abartmam sanmış. Bende biraz verdim veristirdim. Sonuç olarak gitmedik ve şuan konuşmuyoruz. Gelip özür dilemesi gerekn o ama umrunda değil....

*Erkekler düşünemez diyen hemcinslerim... Kocamdan bahsediyorum evdeki biblodan vs değil. Evindeki çocuklarını gayet iyi bilen tanıyan biri. Birlikte hazırlanırken bile zorlandığım adam söz konusu. Arasaydin onun için sadece bir bahane. Bal gibide biliyor benim tek başıma başedemeyecegimi... Sadece o an arabada oturmak işine geldi hepsi bu.

*Hepiniz görümcemi düşünmüşsünüz.. Ama görümcem aradı bize yemeğe gelin çocukları özledik dedi. Alelade kuracağı bir sofraydi yani biz öyle artı bir hazırlık vs aramayiz oda bunun rahatlığına gelin dedi bir duruma bakalım dedik hazırlanmaya çalıştık ama olmadı :) . Daha sonra arayıp gelemiyoruz dedi eşim...

Son düzenleme:
Evet eşiniz kendi düşünüp yukarı çıkmalıydi ama yardıma ihtiyacınız varsa sizde çağırabilirdiniz.

Evle cocuklarla ilgili bir yardım lazımsa esimin düşünmesini beklemeden yapmasını ben kendim söylerim.

Bir telefon açmak bu kadar zor olmamalı sanırım.

Hakaret etmesi kısmına girmiyorum, tabi ki hatalı. Bu da bu olaya has bir durum değildir muhtemelen.

İlk aradığında çocuklar hazır, gel ilgilen ben de hazırlanayım hemen deseydiniz. Neden istemeden güdümlü gibi kendiliğinden gelmesini bekliyorsunuz? O an akıl edememiştir. Bende böyle durumlarda yardım isterim. Bazen düşünür bazen düşünemez.

Hakaret ettiği için evet hatalı. Fakat eve döndüğümüzde konuşucaz bunu deyip davete gitmeliydiniz. Kadın yemek hazırlamış, davet etmiş. Ben görümcenizin yerinde olsam çok gücenirdim. Olan ona olmuş.

Tamam da sizde abartmışsınz biraz erkekler okadar ayrıntı düşünemez aramak çokta zor olmamalıydı
Çok büyütmüşsünz
Ayrıca görümcene çok ayıp olmuş! Arayıp önce ondan özür dile

Erkekler yapmak istemedigi seyler sozkonusu olunca tam bir idiot oluyor. Tam benim esimin cumleleri. Soyleseydin ben nasil bilirim falan. Biraz zekadan eksikmiscesine davranmak lazim baska care yok heralde. Daha dusuncesizlerini de gordum. Kendi kapidan bos cikip hem cantalari hem bebegi esine tasitani gordum.

Biz bir yere gideceksek esim giyinir, hazirlanir. Ben once cocugu hazirlayip esime veririm o evde bakar ya da asagida oyalar. Ben de rahat rahar hazirlanirim. Hep de ben soylerim bunu. Kizi sen tut da hazirlanayim diye. Bilemedim simdi yani kendi mi dusunmeliydi bunu? Hic bu acidan bakmamistim ben 😁
Bence abartmissin. Soylesen ne olacakti sanki?
Olan gorumceye olmus. Kim bilir ne kadar bekledi sizi?

Hem yardım istememişsiniz, hem de yemeğe davet edildiğiniz yere son dakika gitmekten vazgeçmişsiniz. Bebekler sizi yormuş diyelim ama 2 davranışınızda pek hoş değil

Erkekler bu "düşünememe" işini ne güzel her davranışlarında kurtarıcı olarak kullanıyorlar. Öyle güzel kullanıyorlar ki biz kadınlar da hak verir olduk onlara.
2 çocuk babası adam düşünebilmeli bence 2 çocukla hazırlamanın ne demek olduğunu ve boş boş oturacağına yardım etmeli.
Eşiniz hatalı ama siz de çok fevri davranmışsınız, siz de hatalısınız.
Gitseydiniz, kadın o kadar hazırlanmış, dönünce devam ederdiniz kavganıza.
Sanırım konunun kaybedeni görümce.

Geleneksel Türk ailesi. Yukarı çıkmadı çünkü çocuklarla uğraşmak istemedi. Bahaneye bak çağırmadın. Bir daha her seferinde, yardıma ihtiyacım var. Evde 2.5 aylık ve 3 yaşında iki çocuk var. Sen babalarısın, ben de karınım diye hatırlatın. Anladığım bunların farkında değil.

Back
X