- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
Kızlar bugün eşimin ablası yemeğe davet etti onlara gidecektik, çocukları yıkadım giydirdim karınlarını doyurdum hazırladım. Bitek ben giyinmedim. Eşim aşağı inin diye aradı bende hazır değilim giyinip inicem dedim. Neyse yarım saat oldu ben daha çıkamadım. Oğlum dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor ağlıyor beni çekiştiriyor 2.5 aylık kızım bi yandan.. Neyse aşağı zor güç indim. Baktım arabada oturuyor. Yahu insan gelip çocuğu alır neden gelmiyorsun arabada oturuyorsunda dedim. Arycakmisim ben o ne bilsinmiş ben yardım et dememisim. Ya sen yabancı misin bilmiyor musun çocuğunu? 2miz bile evden çıkarken zorlanıyoruz ben tek nasıl çıkayım dedim. Ve onu aramak istesem de terlerin içinde kaldım çanta da birde telefon arayamazdm o halde. Neyse bu bana başladı saymaya benle yola gidilmiyormuş ne biçim biriymişim niye laf ediyormuşum hakaret ediyor bide. Dona kaldım. Ver anahtarı ben eve çıkıyorum kendin git dedim verdi anahtarı indim arabadan. (Kendi anahtarımı almayı unutmuştum yanıma) Neyse bu oğlumuda aldı gitti sonra ben dedim bi hava alayım. Bu aradi bende gitmedim rahatla faln
Kapadım. Daha sonra aradm ben dışarıdayim dedim. Geldi yanıma. Zannetmiski ben pişman oldum binip gidicem. Tabiki gitmedim. Ne dedimki birden parladn ne var bunda falan dedim işte onu arayıp yukarı gel dememisim ve benim arabadan ineceğimi düşünmemis o kadar da abartmam sanmış. Bende biraz verdim veristirdim. Sonuç olarak gitmedik ve şuan konuşmuyoruz. Gelip özür dilemesi gerekn o ama umrunda değil....
*Erkekler düşünemez diyen hemcinslerim... Kocamdan bahsediyorum evdeki biblodan vs değil. Evindeki çocuklarını gayet iyi bilen tanıyan biri. Birlikte hazırlanırken bile zorlandığım adam söz konusu. Arasaydin onun için sadece bir bahane. Bal gibide biliyor benim tek başıma başedemeyecegimi... Sadece o an arabada oturmak işine geldi hepsi bu.
*Hepiniz görümcemi düşünmüşsünüz.. Ama görümcem aradı bize yemeğe gelin çocukları özledik dedi. Alelade kuracağı bir sofraydi yani biz öyle artı bir hazırlık vs aramayiz oda bunun rahatlığına gelin dedi bir duruma bakalım dedik hazırlanmaya çalıştık ama olmadı :) . Daha sonra arayıp gelemiyoruz dedi eşim...
Kapadım. Daha sonra aradm ben dışarıdayim dedim. Geldi yanıma. Zannetmiski ben pişman oldum binip gidicem. Tabiki gitmedim. Ne dedimki birden parladn ne var bunda falan dedim işte onu arayıp yukarı gel dememisim ve benim arabadan ineceğimi düşünmemis o kadar da abartmam sanmış. Bende biraz verdim veristirdim. Sonuç olarak gitmedik ve şuan konuşmuyoruz. Gelip özür dilemesi gerekn o ama umrunda değil....
*Erkekler düşünemez diyen hemcinslerim... Kocamdan bahsediyorum evdeki biblodan vs değil. Evindeki çocuklarını gayet iyi bilen tanıyan biri. Birlikte hazırlanırken bile zorlandığım adam söz konusu. Arasaydin onun için sadece bir bahane. Bal gibide biliyor benim tek başıma başedemeyecegimi... Sadece o an arabada oturmak işine geldi hepsi bu.
*Hepiniz görümcemi düşünmüşsünüz.. Ama görümcem aradı bize yemeğe gelin çocukları özledik dedi. Alelade kuracağı bir sofraydi yani biz öyle artı bir hazırlık vs aramayiz oda bunun rahatlığına gelin dedi bir duruma bakalım dedik hazırlanmaya çalıştık ama olmadı :) . Daha sonra arayıp gelemiyoruz dedi eşim...
Son düzenleme: