2 çocukla yola gitmek

Sanki bilerek kavga cıkarmıssınız gibi
Sonuçta erkekler bicok seyi biliyor ama akıl edemiyorlar geneli böyle
Cagırsanız gercekten gelirmiydi eger gelirdiyse bosuna trip atıyorsunuz

[evlençç
Kocanız nadir türlerden biri demek ki.
İnsan kocasını tanır.
Konu sahibinin kocası sizin kocanız gibi olsa zaten o arabadan inerdi değil mi?
Tâbi ki inerdi. Yarım saat neden arabada bekleyecek bu sıcakta? Gelir evde bekler. Çoluk, çocuk, eşya varsa zaten eve gelir.

Görümcenize ayıp olmuştur keşke gitseydiniz. Ayrıca adamı hem yukarı çağırmayıp hem kavga çıkarmanıza anlam veremedim

Kızlar bugün eşimin ablası yemeğe davet etti onlara gidecektik, çocukları yıkadım giydirdim karınlarını doyurdum hazırladım. Bitek ben giyinmedim. Eşim aşağı inin diye aradı bende hazır değilim giyinip inicem dedim. Neyse yarım saat oldu ben daha çıkamadım. Oğlum dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor ağlıyor beni çekiştiriyor 2.5 aylık kızım bi yandan.. Neyse aşağı zor güç indim. Baktım arabada oturuyor. Yahu insan gelip çocuğu alır neden gelmiyorsun arabada oturuyorsunda dedim. Arycakmisim ben o ne bilsinmiş ben yardım et dememisim. Ya sen yabancı misin bilmiyor musun çocuğunu? 2miz bile evden çıkarken zorlanıyoruz ben tek nasıl çıkayım dedim. Ve onu aramak istesem de terlerin içinde kaldım çanta da birde telefon arayamazdm o halde. Neyse bu bana başladı saymaya benle yola gidilmiyormuş ne biçim biriymişim niye laf ediyormuşum hakaret ediyor bide. Dona kaldım. Ver anahtarı ben eve çıkıyorum kendin git dedim verdi anahtarı indim arabadan. (Kendi anahtarımı almayı unutmuştum yanıma) Neyse bu oğlumuda aldı gitti sonra ben dedim bi hava alayım. Bu aradi bende gitmedim rahatla faln
Kapadım. Daha sonra aradm ben dışarıdayim dedim. Geldi yanıma. Zannetmiski ben pişman oldum binip gidicem. Tabiki gitmedim. Ne dedimki birden parladn ne var bunda falan dedim işte onu arayıp yukarı gel dememisim ve benim arabadan ineceğimi düşünmemis o kadar da abartmam sanmış. Bende biraz verdim veristirdim. Sonuç olarak gitmedik ve şuan konuşmuyoruz. Gelip özür dilemesi gerekn o ama umrunda değil....
O an aklına gelmemiş olabilir bende unutuyordum bu tarz şeyler
Biz hazırlanırken eşim tv izler bekler o arada çocukların kıyafetini tutustururum eline o çocukları hazırlar
Ben söylerim yani eşime biraz fazla abartilmis bi konu gorumceye çok ayıp olmuş
Birde madem gitmeyecktiniz adamı ne diye cagirdiniz tekrar tartışmak için
Ne kavganız varsa evinize geçince ederdiniz emeğe yazık kadın hazırlık yapmıştır

Dusunme yetileri yok değil ama cogu yardım et bana lafını duymadan harekete gecmekten acizce davranıyorlar.
Cocukları hazırladıktan sonra gel al bunları, gotur deseydiniz zaman kazanırdınız. O cocuklarla ugrasırken asagıda, siz de zaten hazırlanırdınız. Sikayet etmeden giderdiniz.

Dusunceli bir adam aramanı bırakmaz, ama kocanın dusuncelı olmadıgını biliyorsan isi eline vereceksin, yapacak bir sey yok. Onların karakterini en iyi siz biliyorsunuz.

Eşin yardım etmeliydi ama erkekler öyle ince düşünemezki. Beklentiye girmeyeceksiniz, komut vereceksiniz ki yapsınlar.

Erkeklerden asla bir şeyi kendi kendilerine düşünmelerini beklemeyin,yoksa üzülen hep siz olursunuz.
Bir şey istemekten de kesinlikle çekinmeyin,bu onlarin işine gelir.Yardim istiyorsaniz çagirin,gezmek istiyorsaniz söyleyin,ilgi istiyorsaniz belirtin.Zira bunlari düşünüp akil edecek erkek sayisi oldukça azdir ;)

Bazı erkekler akıl edemiyorlar o yuzden sizin haber vermeniz gerekiyordu yada anlaşma yapıcaksınız. Biz eşimle biyere gidiceğimiz zaman eşim çocugumuza yemeğini yedirir üstünü giydirir arabaya iner bende o sıra çanta hazırlarım ustumu giyer son kez evi kontrol ederim çıkarım. Burda olan sizi yemeğe çagıran kişiye olmuş kimbilir ne kadar hazırlık yaptı sizin için.

Back
X