2 çocukla yola gitmek

Erkekler bu kadar ayrıntılı düşünemez mi? Niye, hayırdır, beyin yerine saman balyası mı taşıyorlar? Erkekler yapamaz, beceremez bilmem ne saçmalıklarını önce kadınların ağzına almaması lazım. İki çocuklu bir kadının hazırlanırken yardıma ihtiyacı olduğunu bilmek için çok zeki olmaya da gerek yok. Çocuklar senin, ev senin, yabancı olduğun bir durum değil tabi ama kenara çekilip beklemek daha işine geldiği için özel davet bekliyorsun yardım etmek için. Oldu. Çok kızıyorum böyle şeylere.

Lakin konu sahibi, misafirliğe gitmemekle ayıp etmişsiniz. Sizin için hazırlık yapmışlar beklemişler. Bu size yapılsa, bozulmaz mıydınız? Ama görümceden özür dilemeniz gerekiyor.

Eşinize fevri davrandığınızı düşünmüyorum, ben daha fevri olabilirim böyle konularda. Haklısınız.

Bence çok haksızsınız. Eşiniz sorumsuz, düşünmeliydi, işine gelmemiş. Siz yorulmuşsunuz, eşinizin yaptığınıza sinirlenmişsiniz. Buraya kadar tamam ama görümcenizin davetine nasıl gitmezsiniz? Sonra eşimin ailesi şöyle böyle... Sevin, sevmeyin sizi davet etmişler ve son anda ekmişsiniz. Eşinizle düşüncesizliğinden dolayı boşanacak mısınız? Hayır. Yarın barışacaksınız. Ama görümceniz bu yaptığınızı unutmayacak da affetmeyecek de. Eşiniz ile görümcenize gidip döndükten sonra ne istiyorsanız yapıp söylerdiniz. Zaten eşiniz hatasını anlayacak birine benzemiyor. Biraz küs kalıp barışacaksınız. Görümcenizi pek sevmiyorsunuz galiba, kavga biraz bahanesi gibi olmuş.

Erkekler gayet de düşünebiliyorlar fakat kendisi söylemedi ,yardım istemedi benimde aklıma gelmedi demek kolaylarına geliyor ...
Herkes aynı fikirde görümceye ayıp olmuş..

Çocuklu hayat çok zor ve çok stresli . Normal hayatta gülüp geçeceğimiz yada üstünde durmayacapımız ayrıntılar çocukların sorumluluğu ve onlarla yaşamanın getirdiği sinir ve stres ile atom bombalarına dönüşebiliyor. Benimde 4 yaşında oğlum var ve sürekli sinir içindeyim eşim çok sakin ve alttan alan Huzur veren biri olmasına rağmen bazen sizin gibi didişeniliyoruz. Gidin öpün eşinizi ve bir daha sizi evden çıkarken çocuklarla yalnız bırakmamasını çok zorlandığınızı söyleyin. Evet o anda onu arayabileceğinizi ama arayamadığınızı aynı şekilde onunda empati yapıp eve yardıma gelebileceğini söyleyin. Bir kahve yapın gece çocuklar uyuyunca afiyetle için. Çocuk sahibi olmak onlarla yaşamak hem çok güzel hemde tam bir tımarhane. Allah bizlerin yardımcısı olsun

Biz bu durumda kızardık ama küsmezdik. Unuturduk. Eşin seni aradığında keşke yardıma gel deseydin. Adam aramış, sen bir şey demeyince nereden bilsin, sen yarım saat inemeyince merak edip gelip bakmamış ya da aramamış. İkinizde de var biraz. Uzatmayın olur böyle şeyler. Hayat küs kalmak için kısa ...

Siz siz olun bir yere giderken ince siz hazırlandım sonrada çocukları çocuklar sabirsizdir bekleyemez
Esinizde de fazla yuklenmissiniz zira çoğu eş beklemeyi bile sevmez
Sizi sakince beklemiş akıl da edemezler çocuk aalmya bakamaya çünkü işlerine pek gelmez hep yonlendirilmek isterler

Olmasi gerekeni soyluyorum; sen hazirlanirken esin cocuklari hazirlamasi gerekirdi ki yaklasik ayni zamanda isiniz bitsin!

Buarada erkekler dusunebilir gayette ama islerine gelmedigi icin yukari gelip cocuklari almaz cogu:)

Ayni seyi bi kac hafta once yasadim. 2 saatlik yola gidicez bizde. Cocuklarin ucude benle esim asagda komsuyla laylaylom geyik yapiyor. Birde ariyorki komsu bizi yolculuyacak acele edersen iyi olur😂

Sen bi zahmet gelip cocuklari cikarirsan ayakkabilarini giydirip bende hizlanabilirim dedim. Geldi aldi.. boylece kavga etmedik.

Sen hazirlanacaginda en azindan cocugun birini ona ver hazirlasin. Yani arabada beklemek skici bi ise yarasinlar😂

Buarada gorumceye cok ayip olmus

Ben mi kendime prensesmişim gibi davranıyorum acaba 😂 Böyle durumlarda eşim bilir ki o evde yoksa ben hazırlanmaya teşebbüs bile etmem 🤓

Velev ki bu konudan ya da başka bi konudan gider ayak birbirimize girdik yine de o yemeğe her türlü giderdim böyle davranırsanız daha çok haklıyken haksız olursunuz benden söylemesi 🤓

Evet düşünse güzel olurdu hatta olması gereken buydu ama düşünememiş işte. Bu sözümden aman erkekler düşünemez anlamı çıkmasın. O anlık dalgınlığına gelmiş vs olabilir bir telefon açmak ne kadar zor olabilir? Ter içinde de kalsanız çantadan telefonu çıkartmak tek hamle. Eşiniz hadi inin diye aradığında sen yukarı gel çocuklarla ilgilen diyebilirdiniz tekrar telefon aramanıza da gerek kalmıyor bu durumda tek cümleyi söyleyerek günü 0 kavga ile atlatabilirdiniz. Rahatsız olduğumuz noktaları bunu bütün insanlar için söylüyorum belirtmemiz lazım. Gel demek zor değil. Eşinizden yardım isterdiniz rahat rahat hazırlanır çıkardınız. Olan görümceye olmuş ayrıca siz geliyorsunuz diye bir ton hazırlık yapmıştır. Yoktan yere kavga edip kadını ekmişsiniz, yarın barışacağınız mesele için kadını bu şekilde bekletmeniz yakışıksız olmuş

Erkekler dusunemez erkekler edemez yapamaz diye diye boyle oluyorlar dusunen gayet de dusunuyor bazi erkekler usengecliklerinden yapmiyor 2.5 aylik bebeginiz var zaten arabada beklemesi hata yaninizda durup bebekle ilgilenmeliydi insan tek cocukla sinir stres yasiyor iki taneyle tabiki zorlanir o sinirle patlardim bende

tatlim gerekirse kafasina vura vura ögreteceksin.
yani artik adam böyle mi ok deyim kapidan cikarmayacaksin. ben kücügün camasirlarini veriyorum ona giydiriyor ben de hazirlaniyorum, kizim kendi giyiniyor. ben zaten herkesin kiyafeti vermekle kaos ortamini düzenliyorum nereye kaciyor ya, sen ilk basta o giderken hayirdir pasam nereye diyim eline cocugu vermeliydin, bak böyle yap bahanesi olmaz en azindan.
hepimizin basina geliyor böyle arada sirada.
simdi disari cikarken cocugun kiyafetlerini kendi agziyla istiyor. öyle bir rahatlik olamaz

Davet edilmissiniz,o kadar hazırlık yapılmış. Artık hazirlanmissiniz tartışmanın ne alemi var. Eşim bana çocukları hazirladim,giyinip geliyorum dese her şey yolunda diyerek bende çıkmam. Görünceye çok ayıp olmuş. Niyeyse size çok sinirlendim. Arasaydiniz,madem aramiyorsunuz neden tartisiyorsunuz.

Aynı duruma sizi görümce düşürse görümcemden nefret ettim soğudum konu başlığı adı altında görümce topa tutulurdu. Hanımefendi ye ayıp olmuş. Kim bilir nasıl hazırlandı. Kocanız konusunda da haklı sayılırsınız ama erkekler ayrıntı düşünemiyor, aradığında daha ben hazırlanamadım gel de çocukları indir deseydiniz. O da herşey yolunda sanmış... hakaret konusunda kesinlikle haksız, kabul edemem

Arkadaşlar böyle şeyler olabilir, insanın boşluğuna gelir, o an kafası doludur düşünemez. Böyle şeyleri geçiştirmeyi öğrenmek lazım. Binersin arabaya gülerek “ne zahmet ettin yaa” fln dersin. Ama annem gibi 5 gün söyler onu bıdı bıdı bıdı. Hep söylerim babam da gerçekten peygamber sabrı var.

Bende görünceye üzüldüm. Hazırlık yapmıştım. Misafirim son dakika gelmiyorum diye aramıştı. :( Oraya gitmeliydiniz.

Aynı duruma sizi görümce düşürse görümcemden nefret ettim soğudum konu başlığı adı altında görümce topa tutulurdu. Hanımefendi ye ayıp olmuş. Kim bilir nasıl hazırlandı. Kocanız konusunda da haklı sayılırsınız ama erkekler ayrıntı düşünemiyor, aradığında daha ben hazırlanamadım gel de çocukları indir deseydiniz. O da herşey yolunda sanmış... hakaret konusunda kesinlikle haksız, kabul edemem
Yarım saat beklemiş aşağıda. Bence yolunda olmadığının farkında işine gelmemiş. Görümceye üzüldüm.

ben bir yere giderken çocukları giydirir hemen babasıyla bahçeye yollarım.. Sonra da rahatça giyinir hemen evi toplar çıkarım..Erkekler düz mantıktır. Kadınlar gibi ayrıntılı düşünemez. siz direktif vereceksiniz

İki çocuk detay diyorsunuz. Çocuğum yok... Eşya varsa bile arabada beklemeyen bir eşim var. Ben hatırlatmam bilir eşya var.
Kocanız nadir türlerden biri demek ki.
İnsan kocasını tanır.
Konu sahibinin kocası sizin kocanız gibi olsa zaten o arabadan inerdi değil mi?

Başlığı görünce şehirlerarası yol sandım

Çocuklar hazırsa zaten hazırsınız

Yani sizin kendinizin hazırlanması dediğinizin içinde ne var

Benimki de üst değiştirme var sadece de

Çamaşırlar çıkartılır yenileri giyilir bir pantolon ve bir üst giyilir 3 dk

Saç da taranır 2 dk

Çocuklar da o 5 dakika da söz ile oyalanır

Bir de oğlunuz durmuyorsa giyinirken onu en sona bırakın önce Bebek sonra kendiniz sonra oğlunuz

İki çocuk zordur Bebek de yeni arada olur öyle tartışmalar

Bunalmışsınız eşinizle sakinleşince konuşun beklentileri

Back
X