- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Erkekler bu kadar ayrıntılı düşünemez mi? Niye, hayırdır, beyin yerine saman balyası mı taşıyorlar? Erkekler yapamaz, beceremez bilmem ne saçmalıklarını önce kadınların ağzına almaması lazım. İki çocuklu bir kadının hazırlanırken yardıma ihtiyacı olduğunu bilmek için çok zeki olmaya da gerek yok. Çocuklar senin, ev senin, yabancı olduğun bir durum değil tabi ama kenara çekilip beklemek daha işine geldiği için özel davet bekliyorsun yardım etmek için. Oldu. Çok kızıyorum böyle şeylere.
Lakin konu sahibi, misafirliğe gitmemekle ayıp etmişsiniz. Sizin için hazırlık yapmışlar beklemişler. Bu size yapılsa, bozulmaz mıydınız? Ama görümceden özür dilemeniz gerekiyor.
Eşinize fevri davrandığınızı düşünmüyorum, ben daha fevri olabilirim böyle konularda. Haklısınız.
Lakin konu sahibi, misafirliğe gitmemekle ayıp etmişsiniz. Sizin için hazırlık yapmışlar beklemişler. Bu size yapılsa, bozulmaz mıydınız? Ama görümceden özür dilemeniz gerekiyor.
Eşinize fevri davrandığınızı düşünmüyorum, ben daha fevri olabilirim böyle konularda. Haklısınız.