- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Şuracığa ilişeyim sessizceArkadaşlar merhaba
Hem 2 çocuk, hem çalışma hayati, hemde ev düzenini nasil sağlıyorsunuz?
Yardim aliyor musunuz? Eğer evetse kaç gün?
Temiz olamaya bayiliyorum. Ama hep evi düzenli tutmakta gerçekten zor.
Benimde geliyor. Ama sonrasında sende mi sürekli evi düzenlemek için dolaşıyor musun peki?Ben haftada 1 gün yardımcı alıyorum
Düzenimi anladı sayılır her hafta bir gün geliyor büyük rahatlık
Madem calisiyorum o kadar eziyete gerek yok haftada 1 gün için 100 tl veriyorum 9 da gelip 2 gibi gidiyor.
Çocuklarıma sinir koymuyorum. Tek kuralımız dağıttıklarini topluyor. O konuda fazla rahatım hattaBen artık kabullendim 2 çocuklu hatta tek çocuklu evi düzenli tutmaya çalışmak boş çaba.sen toparliyorsun onlar aynı hızla arkandan dağıtıyor.temizlik yapıyorsun hop arkanı bir dönüyorsun birşeyleri dökmüşler yok cama ellerini sürüp suratlarını yapıştırmışlar. Tabi yine toparliyorum temizliyorum ama kızmıyorum onlara öyle öyle öğrenip,eğleniyorlar.bir işi 2-3 kez yapıyorum yine de tam olmuyor malesef.artik kabullendim biri gelecek laf edecek stresimde yok ev benim çocuk benim.simdilik kv var evde ama iş yapsın yoruldun istemiyorum.sonrasinda da tam düzenli bir plan yapacağım umarım başarılı olabilirim.hergun yarim saat bir saat bir işi halletmeyi planlıyorum.
Çok teşekkür ederimsize en büyük tavsiyem az eşya olabilir
yani dağıtılacak şeyler azalırsa toplanacaklar da azalır
bir de mesela bana göre oyuncaklar dağınıklık değil ama kimi tanıdıklarım var evlerinde iki çocuk var ama hiç oyuncak yok dolabın üst rafındaymış annelerinden istiyorlarmış indiriyormuş oynayınca topluyorlar anneleri tekrar kaldırıyor vs
bu bana uymaz ben çocuğun daha serbest olmasını isterim evde çocuğun odası olmasına rağmen oyuncak sepetleri evin salonunda zira ortak yaşam alanında birlikte zaman geçirirken oynadı yıllarca
iki çocukla en azından temizlik düşünmemek için yardım alın
yarım gün 90 benim yardımcım her hafta geliyor
hatta ütülü giyinme alışkanlığınız varsa ütü de yapsın tüm gün gelsin o tarz işlere harcayacağınız zamanı çocuklarınıza ve kendinize ayırın
Benimde geliyor. Ama sonrasında sende mi sürekli evi düzenlemek için dolaşıyor musun peki?
Sürekli değil akşamdan aksama işteBenimde geliyor. Ama sonrasında sende mi sürekli evi düzenlemek için dolaşıyor musun peki?
1 hafta içerisinde ev tekrar kirleniyor. Pazartesi günü geldi abla. Ve bugün aniden bir misafir gelecek. Ev toplu cok temiz ama ben de arkasidnan surekli dagilan bozulan herseyi düzenliyorumişte nedir o düzen
yani aynı yardımcı 4. ya da 5. sezon başladık
hiç arkasından ev toplamıyorum
hiçbir şeyin yerini değiştirmiyor
hatta bulduğu minicik kağıdı da atmıyor oğlumun eşyası kıymetli olduğu ve kedi de olduğu için yerdeki kutuyu kartonu vs de değiştirmiyor
genel olarak topluyor temizliyor ve gidiyor
Benim tv şansım hiç yok. Isten dönünce bile ders çalışıyorum. Akademik kariyer yapıyorum bir taraftandaBen de 3 çocuklu olarak burdayım. Yardımcı almıyorum çok düzen takıntım da yok. Ama farkettim ki ne kadar tv nin başında az vakit geçirirsem o kadar iyi oluyor ev açısından.
O konuda şanslıyım . Eşya takıntım hiç yokBu arada arkadaşlara katılıyorum olay az eşyada
Benim de çok eşyam yok
Ivır zıvır sus eşyam yok onların tozuyla uğraşamam çünkü
Bu arada profil resmine bayıldımBu arada arkadaşlara katılıyorum olay az eşyada
Benim de çok eşyam yok
Ivır zıvır sus eşyam yok onların tozuyla uğraşamam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?