2.deneme için hazırlananlar Ocak aynıda transfer olacaklar neler yapıyorsunuz?

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Bu seferki tedavinizde neler uygulanacak birlikte hazırlanalım

ocakta transfer olck bnmde 7 tane yumurtam var. 1 tanesi kullanlck. umarrm hayırlı olr

Merhaba
ocakta benimde 2.transferim olacak ilkinden farklı olarak bu sefer histeroskopi oldum.Rabbim hepimizin muradını versin inşallah.

Aminnnn canım bende aynı şekilde h
Merhaba
ocakta benimde 2.transferim olacak ilkinden farklı olarak bu sefer histeroskopi oldum.Rabbim hepimizin muradını versin inşallah.
aminnnn canım bende aynı şekilde histeroskopi oldum inşAllah işe yarar

Aminnnn canım bende aynı şekilde h
aminnnn canım bende aynı şekilde histeroskopi oldum inşAllah işe yarar
ay inşallah ben de çok küçük miyom var dı 10 mm sorun değil ama yinede alalım alırken de çizik atalım dendi size de çizik atıldı mı?

ay inşallah ben de çok küçük miyom var dı 10 mm sorun değil ama yinede alalım alırken de çizik atalım dendi size de çizik atıldı mı?
Evet atıldı hem içerde ne var ne yok dye bakıldı çizik atıldı parça alındı patalojiye gönderildi Allah’a şükür temiz çıktı

Kızlar bende 2.donmus transferimı olucam ama perşembe günü rahme çizik atılır ilk kez histereskopi olcam. İlki ağustosta taze transfer tutmadı 2 tane 5.gün embriysu. ...histereskopiyi bu perşembe 5 aralıkta olduktan sonra donmus transfer ne zaman yapılıyor kızlar ?bilen var mi

Diğer adetinden sonraki iki hafta sonrası falan yapar heraide canım benimki öyle olacakta yani histeroskopiden sonraki adetinde başlar tedavin diye düşünüyorum iki ay bekletmezse

Diğer adetinden sonraki iki hafta sonrası falan yapar heraide canım benimki öyle olacakta yani histeroskopiden sonraki adetinde başlar tedavin diye düşünüyorum iki ay bekletmezse

Cnm histereskopiyi yaparken bi de çizik atacak ya 1 ay bekletmez sanırım o ay yani aralıkta olmam gerekmez mi sonuçta o yaranın iyiesmemesi lazım değil mj

mommm canım merhaba benim de ikinci denemem olacak ve 1.denemeden embriyo yok yarın yumurtalarım toplanacak inşallah herşey hepimiz için güzel olur

Ben ilk tüp bebeği eylülde yaptırdım. Taze transferdi, embriyo ve rahim kalınlığı çok iyiydi ama tutmadı. Haftaiçi muayene oldum. 21 aralıkta lucrin iğne yapıcam. Yaklaşık 1 hafta sonra adet olurmuşum. Adetin 4. günü kan vericem. E2 değerine bakılacakmış. Adetle birlikte estrofeme başlıycam zaten. Adetin 16.günü tekrar bi ultrasonla bakılıp transfer gününe karar verilecekmiş allahın izniyle. Bu kadar uzun bi süreç olacağını bilmiyordum. Sürpriz oldu benim için. Geçen sene ocakta hamile kalmıştım. Bu senede ocakta transferim yapılacak. Dondurulmuş transfer olduğu için ilkine göre daha umutluyum.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Cnm histereskopiyi yaparken bi de çizik atacak ya 1 ay bekletmez sanırım o ay yani aralıkta olmam gerekmez mi sonuçta o yaranın iyiesmemesi lazım değil mj
Canım bir ay beklemesi ideal olanmış mecbur adetten sonra yapılması gerekiyor diğer adettede Rahmi hazırlıyorlar ya ondan herlde bazıları iki ay bekletiyormuş ama en iyi bir ay sonra falanmış bende senin gibi düşünüp araştırmıştım iyileşir ozamana diye öyle yazıyordu senin histeroskopi ne zaman olcak

Amin canım inşAllah bu sefer hepimizin yüzü Güler ilk tedavide çok heyecanlı oluyor insan ikinciside dahada korkuyor zor süreçler.. busefer neler yapacaklar canım ben histeroskopi oldum bu tedavide hamileliğin noldu geçen seneki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…