hosmus bu ya arada kullanmali delikafadulden
...............indirimi alıntı yaparak değil ilk fotoğraf üzerinden yapınız, ................... bu olay bana anlamsız geliyor nedeni ise kim her gün bir insanaın en baştaki sayfasından başlayıp en son sayfasına kadar bakar ki ve bu bir kişi ile sınırlı değil yani günde 20 kişiye baksak bir kişinin 10 sayfası olsa artık bilmiyorum ne hale geliriz ha biz bu kişilerin sayfasına ne için bakacaz acaba eski koyduğu ürünlerde indirim yapmış mı diye bakacaz olacak iş mi bu ya bunu bir tek ben mi düşünüyorum bilmiyorum bana katılan var mı ben kimsenin oturup sabahtan akşama kadar bakamma ki eski sayfalardaki ürünlerinde indirim yapmış mı diye
ilk baştaki zamanlarda olsa yani ilk satış sitesi zamanında tamam bakılırdı o zaman çok az kişiydik ama şimdi o kadar çok ki 1 tane ürün satan bile konu bölümü açıyor ee bu kadar satıcı olunca biz gerilere kayıyoruz gerilere kalmakla değil dakikada mı ekliyorlar ne ürün analamıyorum bir gün içinde 5 sayfa birden gittiğimiz oluyor
hele bir de güncel yazanlar yada ..................... işareti kullananlar beni sinir ediyor
bence bizim indirim hahhkımızı vermeniz lazım yani eski sayfada indirim yapmışım fatmanın leylanın haberi bile yok ee indirim yapdım diye her gün da sayfasına yazamaz arkadaşlar bari indirim yapalım ki en arka sıralara düşmeyelim ve indirim olduğu belli olsun eşyalarımız ellerimizde kalmasın benim düşüncem hala bu öneri zamanında da savundum halada bu olayı bu tarz savunuyorum indirimler kendi sayfasında değil yenilenmiş sayfada yayınlanmalı diyorum
bu arada şu nu da belirteyyeim bayanlar aldığınız ürün eğer size olmadı ise iade etmeyi eğer önceden konuşmadıysanız teklif etmeyin lütfen ha evet iade edecekseniz de iade sizin keyfi işinizdir satıcı ödemez bunu bilmenizi istedim burda çoğu arkadaş kabul etmiyor bence zaman ve vakit kaybı tam emin olun ve sonra alın ürünleri
2. El Eşyaları Satış Kuralları Uyarısı..
1* Bu başlıkta satış yapmak isteyen üye en fazla iki tane başlık açabilir..Birincisi ''Çocuk'' diğeri Büyük'' şeklinde olmak üzere..
2* Açılan başlıklarda üye nickinin(rumuz) mutlaka geçmesi gerekmektedir..Örneğin; ''sergüzeşten ucuz kıyafetler'' gibi..
3* Satılan ürünlerde ki fiyat indirim değişiklikleri,ilk mesajda düzenlenecek,alıntı yapılmayacaktır..Alıntı ile indirim notu içeren mesajlar silinecektir..
4* Satılacak ürünün özellikleri ve fiyatı mutlaka ''ilk mesajda'' belirtilmelidir..
5* Başlıklarsa süre sınırlandırılması vardır..3 ay aktif olmayan,mesaj yazılmayan,alış veriş yapılmamış başlıklar kilitlenecektir..Eski konusu kilitli olan üye,yeniden başlık açamaz,yetkili arkadaşla irtibat sağlayıp kiliti açtırabilir yine ilk başlığından devam edebilir..
Bu aktif olmama süresi içinde,konu sahibi konuyu yukarı taşımak için boş mesaj atamaz,güncelleme yazarak konuyu ilk sıralara taşıyamaz..Ürün varsa ekleyebilir..Aksi taktirde bu güncelleme mesajlarına ceza ve uyarı verilecektir..
6* Konu içinde;beğendim ,çok güzel, teşekkür ederim, özeline yazdım gibi kişisel mesajlar kesinlikle paylaşılmayacak,konu dışı mesaj diye silinecektir..
7*Giyim harici elektronik yada ev eşyası satılacaksa önceden açılan ''Çocuk-Büyük'' diye önceden açtığı başlığa ilave edilecek ayrı bir başlık açılmayacak.
8* Mesajların içeriği kesinlikle silinmeyecek ürün satıldıysa yada değiştiyse mesaj içinde ''Edit'' yazan bölümden satıldı yada ayrıldı diye yazılacak.
9* Msn adresleri,telefon numaraları,adres,blog ve satış sitelerine link verip yönlendirme yapmak yasaktır!!
10* Kozmetik ürünlerinin satışı yasaktır...Bu yönlü eklenen tüm mesajlar silinecektir, devamı halinde konuyu acan üye hakkında site kuralları uygulanacaktır..
Not: Foto yada fiyat değişimi icin sizler edit secenegi ile değişimler yapabilirsiniz. Bu başlık da edit tuşu için yetkili ve izinlisiniz..
Toplu Pazar (Deneme Amaçlı) :
Ürün sayısı, 5 ürüne kadar olan üyeler , Toplu Pazar sabit başlığına bir mesaj kutusunda tüm ürünlerini yazarak ve fotoğraflayarak satabilirler.
5 üründen fazla malı olanlar yeni başlık açabilir. Toplu Pazara Çocuk ve Büyük başlığı altında konu açanlar satış yapamaz..
Satıldı gönüllüleri : başlıklardaki satılan ürünleri görenlerin editörlere bildirmeleri için bir bölümümüz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?