2. El ipl lazer cihazı

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
İlk başta olmaz demiştim ama internette o kadar çok ikinci el ipl epilasyon cihazı görüyorum ki..
Sizce alınır mı? Satıcılar iki kişi alıp ortak kullanabilirsiniz diyor. Bazı kişilerden de duyuyorum arkadaşımla aldık kullanıyoruz diye.
Dışarıdaki lazer uygulamaları ömürlük olmuyor yine tekrar istiyor diyorlar. Bide randevu falan sıkıcı. Eve kendim alsam diye düşündüm biliyorum güzellik metkezinde gibi değil ama elimin altında olacak. araştırma yaparken denk geldim bunlara. Birinci el 2000 tl aşağı değil ikinci el aynı ürün 500 ile 1000 arası . Hayret ettim insanların ikinci el almasına . Bir yanım bak millet alıyor demek ki bişey olmuyor diyor diğer yanım ığğyykkk diyor.
Merak ettim sizce kullanılır mı ya yanlış bence

Ipl sadece uzama sürecini uzatıyor tamamen bitirmiyor.bir de o makinaların belli bir atış ömrü olması lazım galiba.yani ikinci el de aynı verimi almak mümkün değil atış sayısı azaldığı yada bittiği için. Kardeşlerim lazere gitti onların tamamen bitti sayılır çok tek tük olanlar için senede 1 gelirsiniz demişler ona bile gitmeyi gerektirecek bir uzama olmadı onlarda.

İlk başta olmaz demiştim ama internette o kadar çok ikinci el ipl epilasyon cihazı görüyorum ki..
Sizce alınır mı? Satıcılar iki kişi alıp ortak kullanabilirsiniz diyor. Bazı kişilerden de duyuyorum arkadaşımla aldık kullanıyoruz diye.
Dışarıdaki lazer uygulamaları ömürlük olmuyor yine tekrar istiyor diyorlar. Bide randevu falan sıkıcı. Eve kendim alsam diye düşündüm biliyorum güzellik metkezinde gibi değil ama elimin altında olacak. araştırma yaparken denk geldim bunlara. Birinci el 2000 tl aşağı değil ikinci el aynı ürün 500 ile 1000 arası . Hayret ettim insanların ikinci el almasına . Bir yanım bak millet alıyor demek ki bişey olmuyor diyor diğer yanım ığğyykkk diyor.
Merak ettim sizce kullanılır mı ya yanlış bence

Üç seneyi geçti kullanıyorum gayet memnunum. İkinci elini almaz, kimseyle de paylaşmazdım ama. Kukumuza değiyor sonuçta.
Bir de belli ömürleri, atış sayıları var bu aletlerin. Ömrünün sonunda olup olmadığını nereden bileceksiniz ikinci el bir cihazın?

Ipl kılları birçok kişide tam olarak bitirmiyor, özellikle yüz bölgeainde hiç işe yaramıyor desem yeridir. İkinci el cihazda satan kişiyle aynı başlık kullanılacaksa hijyenik olmayacaktır zaten
Bende öyle düşünüyorum. Cımbızımı bile vermem mesela millet bunun ikinci eli peşinde. Ben mı yanlış düşünüyorum diye . şüpheye düştüm bi an

Ipl sadece uzama sürecini uzatıyor tamamen bitirmiyor.bir de o makinaların belli bir atış ömrü olması lazım galiba.yani ikinci el de aynı verimi almak mümkün değil atış sayısı azaldığı yada bittiği için. Kardeşlerim lazere gitti onların tamamen bitti sayılır çok tek tük olanlar için senede 1 gelirsiniz demişler ona bile gitmeyi gerektirecek bir uzama olmadı onlarda.
Bende lazer düşünüyoeum ama ah o randevu beklemeler

Ben uzun süredir istiyorum epilasyon, nasip olmadı hiç gidip yazılmaya :) Bende araştırma yaptım, ama işe yaramıyor onlar, git derim ben. Yine çıkıyor demelerinin sebebi, ıslak bölgelerde ( genital bölge) illaki tek tük tüy çıkar. Sebebi ıslak olması. Saçı uzatan bile sudur, tüy çıkarması çok normal.. Randevu falan diyorsun ama, benim tavsiyem bir merkeze gitmen. Bazı merkezler, sana kampanyalar sunuyor. Mesela gebelikte hormon artışından dolayı epilasyon sonrası tüyler çıkabiliyor, bazı merkezler doğumdan sonra sana ücretsiz yeniden seans düzenliyor. Onlar karşılıyor ikinci masrafları. Hem hijyenik olarak daha iyi, hemde kalıcı çözüm.

Ben uzun süredir istiyorum epilasyon, nasip olmadı hiç gidip yazılmaya :) Bende araştırma yaptım, ama işe yaramıyor onlar, git derim ben. Yine çıkıyor demelerinin sebebi, ıslak bölgelerde ( genital bölge) illaki tek tük tüy çıkar. Sebebi ıslak olması. Saçı uzatan bile sudur, tüy çıkarması çok normal.. Randevu falan diyorsun ama, benim tavsiyem bir merkeze gitmen. Bazı merkezler, sana kampanyalar sunuyor. Mesela gebelikte hormon artışından dolayı epilasyon sonrası tüyler çıkabiliyor, bazı merkezler doğumdan sonra sana ücretsiz yeniden seans düzenliyor. Onlar karşılıyor ikinci masrafları. Hem hijyenik olarak daha iyi, hemde kalıcı çözüm.
Hastaneye gitmeyi düşünüyorum daha steril gibi

Bende satmayı dusunuyorum cunku sadece 4 kere kullandım. bır turlu o duzene gıremedım. Ama satılacagınıda dusunmuyorum o kadar para verdım dıye dolapta beklıyor

Hastaneye gitmeyi düşünüyorum daha steril gibi
Tabiki bende bunu düşündüm, fakat gideceğin hastanenin yorumlarını mutlaka oku. Örnek veriyorum şikayet var sayfasından, hastaneye bak. Eğer çok şikayet varsa gitme, ben bir özel hastaneden bu sebeple vazgeçtim. Diğer türlü güzellik merkezlerini de kötü diyemem. Çünkü sana orda bu işlemi uygulayacak olanlar uzman estetisyenler, ve eğitim sonucu bu mesleğe başlıyorlar. :)

Jelle uygulanır ve direkt cilde temas eder. Hijyenik değildir.

Jel falan yok ev tipi ipl cihazlarda. Kullanıcı zaten tamamen bitirme garantili olduğunu düşünerek almıyor bunları. Ağdadan çok daha rahat, çok daha acısız ve çok daha uzun süreli olduğu, düzenli kullanımda hemen hemen hiç tüy çıkmadığı için kullanıyoruz.

Ben 8 sene önce lazer yaptırmıştım
12 seans gittim alexandr lazerdi tabi vücut tipime en uygunu oydu
Bi müddet çıkmıyor ama zamanla tabiki çıkıyor mesela ben hamileyken coşmuştu tüyler bilhassa genital ve göbek bölgemde
ben sadece bi bölgemden çok memnun kaldım onun dışındaki yerler yine çıkıyor ama eskisi gibi değil bariz fark var tüyler daha seyrek ve ince çıkıyor yinede iyiki gitmişim diyorum. Bana lazer yapan bayan demişti ki "Avuçiçi gibi olmasını bekleme, yine çıkar ama eskisi gibi olmaz" hakkatende dediği gibi oldu yani
İpl hakkında fikrim yok bilemicem onu ama o cihazlarında elbette ömrü vardır bakımı falan oluyodur

Jel falan yok ev tipi ipl cihazlarda. Kullanıcı zaten tamamen bitirme garantili olduğunu düşünerek almıyor bunları. Ağdadan çok daha rahat, çok daha acısız ve çok daha uzun süreli olduğu, düzenli kullanımda hemen hemen hiç tüy çıkmadığı için kullanıyoruz.
Ev tipi olanları bilmiyorum. Seneler önce lazer epilasyona ilk başladığımda ipl kullanılmıştı. Jel kullanılıyor ve her bölgeye temas ediyordu. Estetisyene sorduğumda ısı ile kendini steril ediyor demişti ☺️ Hiç mantıklı gelmedi. O dönem alexandrite vardı. Onla devam ettim. Bence ipl le vakit kaybetmeye gerek yok. Benim bacaklarda sıfır tüy. Kol altı ve genital birkaç tüy var. Profesyonel bir cihazla kesin çözüm en mantıklısı.

Ben 8 sene önce lazer yaptırmıştım
12 seans gittim alexandr lazerdi tabi vücut tipime en uygunu oydu
Bi müddet çıkmıyor ama zamanla tabiki çıkıyor mesela ben hamileyken coşmuştu tüyler bilhassa genital ve göbek bölgemde
ben sadece bi bölgemden çok memnun kaldım onun dışındaki yerler yine çıkıyor ama eskisi gibi değil bariz fark var tüyler daha seyrek ve ince çıkıyor yinede iyiki gitmişim diyorum. Bana lazer yapan bayan demişti ki "Avuçiçi gibi olmasını bekleme, yine çıkar ama eskisi gibi olmaz" hakkatende dediği gibi oldu yani
İpl hakkında fikrim yok bilemicem onu ama o cihazlarında elbette ömrü vardır bakımı falan oluyodur
Ben aksine alexandrite tan çok fayda gördüm.7- 8 senedir hiç gitmiyorum

Ev tipi olanları bilmiyorum. Seneler önce lazer epilasyona ilk başladığımda ipl kullanılmıştı. Jel kullanılıyor ve her bölgeye temas ediyordu. Estetisyene sorduğumda ısı ile kendini steril ediyor demişti ☺ Hiç mantıklı gelmedi. O dönem alexandrite vardı. Onla devam ettim. Bence ipl le vakit kaybetmeye gerek yok. Benim bacaklarda sıfır tüy. Kol altı ve genital birkaç tüy var. Profesyonel bir cihazla kesin çözüm en mantıklısı.

2007 de alex yaptırdım 2010’da bütün tüylerim olduğu gibi geri dönmüştü. Herkeste aynı sonucu vermiyor her cihaz yani. Evimin rahatlığında iki ayda bir 15-20 dakika ipl yapmak benim için hem daha ekonomik hem daha kolay açıkçası. İkisini de tecrübe ettim ipl’den daha memnun kaldım. İlerde çocuk falan yaptıktan kırkımı geçtikten sonra belki tekrar lazer denerim. Ama bu coşkulu hormonlarla paramı sokağa atmak olur. 650 liraya aldım üç üç buçuk sene önce cihazı 750 bin atış var bi 10 yıl gider diye düşünüyorum. Ömrü dolunca düşüncez

Back
X