2. El ipl lazer cihazı

ikinci eli alinabilir, cunku basliklari degisiyor ce teninize degen yeri sadece baslik kismi.

bende almistim ama verimli kullanamadim ne yazikki simdi satmayi dusunuyorum hatta piyasasini da sizden ogrenmis oldum boylece.

eger duzenli yaparsaniz fayda ediyor ama ben duzenli yapamadigim icin faydasini bir gordum bir gormedim

Hangisini kullanıyorsunuz? Ben de iyi bir cihaz arıyorum almak için.

Philips lumea kullanıyorum. İlk jenerasyon olmasına rağmen gayet iyi bence. Yenileri çok daha kullanışlıymış.
Ben de düşünüyordum, sonra genitalde kullanılabilir mi diye bir tereddüt yaşadım, ya da tüm bölgelerde de bitirir mi diye ama.

peki geri gonderme garantisi var mi?

Ebay'de ben gormustum almaya niyetlenmistim yorumlari bir actim baktim calismayan, atis yapmayan cihazi satmaya calismislar....dikkat edin derim.

Ben de düşünüyordum, sonra genitalde kullanılabilir mi diye bir tereddüt yaşadım, ya da tüm bölgelerde de bitirir mi diye ama.

Bitirme diye bişey yok. Kullandığınız sürece tüy çıkmıyor, kullanmayı bırakırsanız çıkıyor. Gerçi benim 45 ve 50 yaşlarında iki ablam kullandı onların artık çıkmıyor, ben bırakınca çıkıyor. Genitalde kullanıyorum ben, bir zararını görmedim.

Bence de ıykk. Kim nasıl kullandı bilemiyorsunuz. Başlığını temizleseniz bile ki tamamen nasıl temizlenecek bana göre her yeri kirli oluyor. Tuttuğunuz yerden kablosuna kadar. Ben biraz fazla düşündüğüm için. Bi de ben kendi cihazımın kalan atış sayısını bilmiyorum. Onlar nasıl bilip satıyorlarsa. Yani sıfır al bence. Hem senin için de daha uzun ömürlü daha iyi olur. Bu arada ben de nerdeyse bir buçuk yıldır kullanıyorum. Fakat arada bir iki ay yapmadığım oldu. Veya ay içerinde 2-3 kez traş yaptığım. Ve beyaz tenliyim. Ona rağmen koltuk altı azıcık kaldı. Bacaklar ve kollar azıcık kaldı ve olanlar da 1 ayda minnnniiicik uzuyor. Bikini bölgesi için biraz daha kullanmam gerek ama

Güzellik uzmanı bunların belli sayıda atımları olduğunu bitince bittiğini söylemişti. (Kandırmak içinde olabilir) belki onunla alakalı bir durumdur

sınırsız atış ve yedek baslikli olanlari var, onlarin ikinci eli cok mantikli
Bana denk gelmisti letgodan 500 liraya ama saniye farkiyla kacirdim baskasiyla anlasmis
Ayrica plastik bi alet yani silersin gecer tahta mi bu icine emsin mikrobu
Bu kadar hijyen takintisi varsa guzellik merkezine de gitmemeniz gerekir
Onlar sanki cok mu dikkat ediyor

ne kadar sürede azalıyor ve sence normal lazere gitmek mi avantajlı yoksa evde halletmekmi

ne kadar sürede azalıyor ve sence normal lazere gitmek mi avantajlı yoksa evde halletmekmi

Bikaç mesaj önce yazdım. Alex yaptırdım ben 2.5-3 sene sonra tüyler aynen geri geldi. Ama bu benim hormonlarımla alakalı bişey, sizde nasıl olur bilmiyorum. O yüzden ben ipl tercih ediyorum çünkü benim için daha ucuz ve daha rahat.

Ben aksine alexandrite tan çok fayda gördüm.7- 8 senedir hiç gitmiyorum

Bende faydasını gördüm zaten büyük oranda azalttı çıkan yerler eskisi gibi değil
Bazı yerlerimde hiç yok mesela... Bende yıllardır gitmedim 12 seans yaptırdım sadece
İllaki faydası oluyor ama bide hormonlara bağlı bişey bu

Ben 12 seanstan fazla gittim. Paketim sınırsızdı. Tüp bebek tedavisi görüyorum 2 senedir. Bir sürü hormon kullandım. Ben de normale göre 2 kat fazla kullandılar hormonları. Çoğalma ya da yeniden çıkma gibi bir durum olmadı.

Siz hangi modeli kullanıyorsunuz?

Benim ipl cihazım evde bir köşede duruyor. Zira ipl kalıcı bir çözüm değil sadece tüyleri uyutmaya yarıyor. Ve asla bu kadar özel bir şeyi biriyle paylaşmayın kaldı ki ikinci el olmaz. Kaldı ki her cihazın atış sayısı var.

ipl uyutma yontemıdır ısıkla ısınla uyutma kokunu kurutmuyor
bu tur cıhazlarda atıs sayısı onemlı kullandıkca azalır verımını kaybeder
yanı zaten verımı azalmıs bır uru kullanmak nıye
hem hıjyen hem kullanım omru sebebıyle onermıyorum

Atim sayilari sınırlı oluyor onlarin. 2bin tl civari zaten. Taksitle falan alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…