Hangisini kullanıyorsunuz? Ben de iyi bir cihaz arıyorum almak için.Üç seneyi geçti kullanıyorum gayet memnunum. İkinci elini almaz, kimseyle de paylaşmazdım ama. Kukumuza değiyor sonuçta.
Bir de belli ömürleri, atış sayıları var bu aletlerin. Ömrünün sonunda olup olmadığını nereden bileceksiniz ikinci el bir cihazın?
Hangisini kullanıyorsunuz? Ben de iyi bir cihaz arıyorum almak için.
Ben de düşünüyordum, sonra genitalde kullanılabilir mi diye bir tereddüt yaşadım, ya da tüm bölgelerde de bitirir mi diye ama.Philips lumea kullanıyorum. İlk jenerasyon olmasına rağmen gayet iyi bence. Yenileri çok daha kullanışlıymış.
Ben de düşünüyordum, sonra genitalde kullanılabilir mi diye bir tereddüt yaşadım, ya da tüm bölgelerde de bitirir mi diye ama.
Bence de ıykk. Kim nasıl kullandı bilemiyorsunuz. Başlığını temizleseniz bile ki tamamen nasıl temizlenecek bana göre her yeri kirli oluyor. Tuttuğunuz yerden kablosuna kadar. Ben biraz fazla düşündüğüm için. Bi de ben kendi cihazımın kalan atış sayısını bilmiyorum. Onlar nasıl bilip satıyorlarsa. Yani sıfır al bence. Hem senin için de daha uzun ömürlü daha iyi olur. Bu arada ben de nerdeyse bir buçuk yıldır kullanıyorum. Fakat arada bir iki ay yapmadığım oldu. Veya ay içerinde 2-3 kez traş yaptığım. Ve beyaz tenliyim. Ona rağmen koltuk altı azıcık kaldı. Bacaklar ve kollar azıcık kaldı ve olanlar da 1 ayda minnnniiicik uzuyor. Bikini bölgesi için biraz daha kullanmam gerek amaİlk başta olmaz demiştim ama internette o kadar çok ikinci el ipl epilasyon cihazı görüyorum ki..
Sizce alınır mı? Satıcılar iki kişi alıp ortak kullanabilirsiniz diyor. Bazı kişilerden de duyuyorum arkadaşımla aldık kullanıyoruz diye.
Dışarıdaki lazer uygulamaları ömürlük olmuyor yine tekrar istiyor diyorlar. Bide randevu falan sıkıcı. Eve kendim alsam diye düşündüm biliyorum güzellik metkezinde gibi değil ama elimin altında olacak. araştırma yaparken denk geldim bunlara. Birinci el 2000 tl aşağı değil ikinci el aynı ürün 500 ile 1000 arası . Hayret ettim insanların ikinci el almasına . Bir yanım bak millet alıyor demek ki bişey olmuyor diyor diğer yanım ığğyykkk diyor.
Merak ettim sizce kullanılır mı ya yanlış bence
ne kadar sürede azalıyor ve sence normal lazere gitmek mi avantajlı yoksa evde halletmekmiBitirme diye bişey yok. Kullandığınız sürece tüy çıkmıyor, kullanmayı bırakırsanız çıkıyor. Gerçi benim 45 ve 50 yaşlarında iki ablam kullandı onların artık çıkmıyor, ben bırakınca çıkıyor. Genitalde kullanıyorum ben, bir zararını görmedim.
ne kadar sürede azalıyor ve sence normal lazere gitmek mi avantajlı yoksa evde halletmekmi
Ben aksine alexandrite tan çok fayda gördüm.7- 8 senedir hiç gitmiyorum
Ben 12 seanstan fazla gittim. Paketim sınırsızdı. Tüp bebek tedavisi görüyorum 2 senedir. Bir sürü hormon kullandım. Ben de normale göre 2 kat fazla kullandılar hormonları. Çoğalma ya da yeniden çıkma gibi bir durum olmadı.Bende faydasını gördüm zaten büyük oranda azalttı çıkan yerler eskisi gibi değil
Bazı yerlerimde hiç yok mesela... Bende yıllardır gitmedim 12 seans yaptırdım sadece
İllaki faydası oluyor ama bide hormonlara bağlı bişey bu
Siz hangi modeli kullanıyorsunuz?Jel falan yok ev tipi ipl cihazlarda. Kullanıcı zaten tamamen bitirme garantili olduğunu düşünerek almıyor bunları. Ağdadan çok daha rahat, çok daha acısız ve çok daha uzun süreli olduğu, düzenli kullanımda hemen hemen hiç tüy çıkmadığı için kullanıyoruz.
Philips lumea kullanıyorum ben.Siz hangi modeli kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?