2. El ipl lazer cihazı

Aslında başlıkları iyi temizleyince ne olacak ki. Sadece cilde plastik kısmı temas ediyor. Ben bozuk çıkar diye almazdım. Alkol içerikli temizleyici ile temizlemek gerekiyor atışı yapan ayna gibi yüzeyi de.. bence iğrenilecek bişey yok o kadar. Epilatör değil bu. Hastanede aynı başlıkla herkese yapıyolar

Benimkiler ölüm uykusuna yatmış heralde. Düzgün uyguladığım yerlerde tekrar çıkmadı. 2 senedir yapmıyorum hamilelik ve emzirme döneminde kullanmamayı tercih ettim. Makine nerde onu da unuttum toplamda 10 kere kullanmışımdır en fazla.

Valla sana kim söylediyse yanlış söylemis. Aksine dışardaki merkezlerde tam bitiyor. Hem aletler daha güçlü hem yapanlar işini biliyor düzgün bi yere gidersen. Zaten bi kere gidersen anlarsın dünya kadar fark olduğunu. Bence güzellik merkezleri hastanelerden daha temiz ve özenli oluyor. İkinci el cihaz da sterillik açısından alkolle iyice silersen sorun olmaz fakat onların atış sayıları var biliyosun ve verdiğin paraya değmez bence kullanılmışı. Ben bacaklar ve genital için merkeze gittim kollarım içinse cihaz kullanıyorum.

Maşallah ama hamilelikte çıkabiliyor bizzat göbek tarafında çok rahatsız edici durum

750 bin atış olan hangi marka ve model acaba?

Ben de kullandım ve çok memnun kaldım. Hamilelikte eskiye döndüm , bebekle uğraşayım derken fırsat bulamadığım için yapamıyorum ama büyük rahatlıktı tekrar başlayacağım. Dışarıda da lazere gitmiştim ama inanılmaz derecede canım yanmıştı ve ilk seans sonrası gitmedim. Ipl lazer evet bitirmiyor olsa da ara atışlar yaparak temiz kalmak mümkün. İkinci el alınması hijyen açısından çok sorun olmaz diye düşünüyorum güzel temizlenirse, en azından dışarıda lazere gitmekle aynı şey o da herkesin her yerine değiyor, en azından eve alınanı güzelce sterilize etme imkanı var. Fakat ne kadar atışı kaldığını nerden bileceksin

başlığı temizler kullanırsınız, problem olacağını sanmam.

ama işe yarar mı bilmiyorum. ben aldım bunu ama verimli kullanamadım. bende işe yaradığını sanmıyorum. çok yorucu bir şey.
Düzenli kullanımda gerçekten ise yarıyo. O kadar para verdin kullan kullan duştan sonra 5 10 dakikanı ayır her hafta bi bölgeye kullan Yoksa yorucu gerçekten tüm vücud aynı günde yapılmıyo. Bende işe yaradıysa herkeste yarar valla

Canım bin tl ye alacağına git bi güzellik merkezine daha iyi.. Tamam benim yarisi gitti gibi ama geçirmiyor yani bi zaman sonra o giden tüyler cikiyormus

Bence asla almayın hiç hijyenik değil.
Lazere gidip başlamak daha mantıklı geliyor bana. Ama güzel biryer bulamadım tavsiyesi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim.

Peki tanamen bitiyor mu acaba ?
Bende lazere başlayacağım da ama ayda bir git bekle vs üşeniyorum açıkcası hep erteledim bi de iyi biryer bulamadım

Bu makinelerden bende istiyorum ama başlığı ufak ve bende acayip bir kıl var maymun gibiyim. Sıkılır boşuna para veririm diye bakmadım. Ama ikinci el evet biraz tiksindirici ve aletlerin atış ömrünü bilemezsin.

Ben de letgodan aldım lumea. Hanımefendide fişi garantisi duruyordu mesela ona güvendim kendim her sefernde siliyorum aleti ve bence düZenli kullanımda işe yarıyor

Bende lumea prestige aldim. Cok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Ise yariyormu ? Tabiki.

Yenisini alin bence...daha hijyenik

Peki tanamen bitiyor mu acaba ?
Bende lazere başlayacağım da ama ayda bir git bekle vs üşeniyorum açıkcası hep erteledim bi de iyi biryer bulamadım
Tamamen bitirdiğini söyleyemem ama uzun süre temiz kaliyo bazı bölgelerde 1 yıldır felan hic cikmadi özellıkle bacaklarım da baya ise yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…