İlk başta olmaz demiştim ama internette o kadar çok ikinci el ipl epilasyon cihazı görüyorum ki..
Sizce alınır mı? Satıcılar iki kişi alıp ortak kullanabilirsiniz diyor. Bazı kişilerden de duyuyorum arkadaşımla aldık kullanıyoruz diye.
Dışarıdaki lazer uygulamaları ömürlük olmuyor yine tekrar istiyor diyorlar. Bide randevu falan sıkıcı. Eve kendim alsam diye düşündüm biliyorum güzellik metkezinde gibi değil ama elimin altında olacak. araştırma yaparken denk geldim bunlara. Birinci el 2000 tl aşağı değil ikinci el aynı ürün 500 ile 1000 arası . Hayret ettim insanların ikinci el almasına . Bir yanım bak millet alıyor demek ki bişey olmuyor diyor diğer yanım ığğyykkk diyor.
Merak ettim sizce kullanılır mı ya yanlış bence
Ben 12 seanstan fazla gittim. Paketim sınırsızdı. Tüp bebek tedavisi görüyorum 2 senedir. Bir sürü hormon kullandım. Ben de normale göre 2 kat fazla kullandılar hormonları. Çoğalma ya da yeniden çıkma gibi bir durum olmadı.
750 bin atış olan hangi marka ve model acaba?2007 de alex yaptırdım 2010’da bütün tüylerim olduğu gibi geri dönmüştü. Herkeste aynı sonucu vermiyor her cihaz yani. Evimin rahatlığında iki ayda bir 15-20 dakika ipl yapmak benim için hem daha ekonomik hem daha kolay açıkçası. İkisini de tecrübe ettim ipl’den daha memnun kaldım. İlerde çocuk falan yaptıktan kırkımı geçtikten sonra belki tekrar lazer denerim. Ama bu coşkulu hormonlarla paramı sokağa atmak olur. 650 liraya aldım üç üç buçuk sene önce cihazı 750 bin atış var bi 10 yıl gider diye düşünüyorum. Ömrü dolunca düşüncez
750 bin atış olan hangi marka ve model acaba?
Düzenli kullanımda gerçekten ise yarıyo. O kadar para verdin kullan kullan duştan sonra 5 10 dakikanı ayır her hafta bi bölgeye kullan Yoksa yorucu gerçekten tüm vücud aynı günde yapılmıyo. Bende işe yaradıysa herkeste yarar vallabaşlığı temizler kullanırsınız, problem olacağını sanmam.
ama işe yarar mı bilmiyorum. ben aldım bunu ama verimli kullanamadım. bende işe yaradığını sanmıyorum. çok yorucu bir şey.
Peki tanamen bitiyor mu acaba ?Düzenli kullanımda gerçekten ise yarıyo. O kadar para verdin kullan kullan duştan sonra 5 10 dakikanı ayır her hafta bi bölgeye kullan Yoksa yorucu gerçekten tüm vücud aynı günde yapılmıyo. Bende işe yaradıysa herkeste yarar valla
Benim de lumea da 250 bin atış olanı. Şimdi 3 bin küsur olmuş uçmuşValla modelini hatırlamıyorum, philips lumea
Benim de lumea da 250 bin atış olanı. Şimdi 3 bin küsur olmuş uçmuş
Tamamen bitirdiğini söyleyemem ama uzun süre temiz kaliyo bazı bölgelerde 1 yıldır felan hic cikmadi özellıkle bacaklarım da baya ise yaradıPeki tanamen bitiyor mu acaba ?
Bende lazere başlayacağım da ama ayda bir git bekle vs üşeniyorum açıkcası hep erteledim bi de iyi biryer bulamadım
Tesekkür ederim.Tamamen bitirdiğini söyleyemem ama uzun süre temiz kaliyo bazı bölgelerde 1 yıldır felan hic cikmadi özellıkle bacaklarım da baya ise yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?