Konumu okuyanlar.biliyor,daha yeni esimin.ailesi geldi ailem ve benle konhsmak uzere..Bunlar.bizim.sorunlari.etten puften saniyor.Acik acik diyemiyorum oglunuz ,damadiniz eski erkek arkadasini kaldiramiyo diye.Ben babalara bunu diyemem utanitim.Eskisiyle opustugumu ellestigimi kaldiramiyo diyemem.Resmen kayinpeder agladi ayrilmayin diye.Bende diyorumki kayinvalideme deyim boyle.boyle diye.Ne dusunuyorsunuz?Utanirim anlatmaya.Biz ic anadoludan gelmeyiz ..Ters boyle seyleri acik.acik anlatmam.Ne tavsiye edersiniz??Sebebini anlatimmi annelere?
Sen tabi ondan "elleşmek" diye bahsedersen...
selam nasılsınız
Canım sizin cinsel sorunlarınız da var. Peki eşin kv ve kp ye bunları anlatmayı düşünüyor mu? O da anlatamayacağına göre mahremini sen hiç anlatmayacaksın.
Sorun şu ki. Senin eşinden önce bir erkek arkadaşın oldu. Eşinin de cinsel problemleri var bunu kompleks yapıyor bu nedenle. Ayrıca eşin inanılmaz bakımsız ve sen bu adamla o istese de sevişmek istemiyosun. Valla bunlar mahrem sorunlar. Eşine sor bakalım şu 3 cümleyi ailesinin yanında kurmandan hoşlanır mı? Ayrıca konuyu senin aleyhine çevirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Problemlerimiz çok özel sizinle paylaşmamız doğru olmaz. Eşimin de benim de mahrem konularımız diceksin.
Kimse bunun detaylarını bilmek zorunda değil.
Öpüşmek elleşmek de ne ya. Bu şekilde ifade etmeniz hoş değil zaten. Bir de bu detayı kv nin bilmesine lüzum yok zaten
eşiniz anlatmayı düşünüyor mu ailesine? bence anlatmamanız lazım, en azından siz anlatmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?