2.el kadin,son soru,yardim edin!!

anonim06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
81
4
6
Almanya
Konumu okuyanlar.biliyor,daha yeni esimin.ailesi geldi ailem ve benle konhsmak uzere..Bunlar.bizim.sorunlari.etten puften saniyor.Acik acik diyemiyorum oglunuz ,damadiniz eski erkek arkadasini kaldiramiyo diye.Ben babalara bunu diyemem utanitim.Eskisiyle opustugumu ellestigimi kaldiramiyo diyemem.Resmen kayinpeder agladi ayrilmayin diye.Bende diyorumki kayinvalideme deyim boyle.boyle diye.Ne dusunuyorsunuz?Utanirim anlatmaya.Biz ic anadoludan gelmeyiz ..Ters boyle seyleri acik.acik anlatmam.Ne tavsiye edersiniz??Sebebini anlatimmi annelere?

Bence anlatma ,eşin anlatsın sen sessiz dur ...Bunları bile bile evlendi şimdi kaldıramıyor sıkıntı onun,o anlatsın .

Siz konuşup anlatmayın , böyle şeyler kp kv ile konuşulabilir mi..
Üstelik oğullarını haklı bulacaklarına adım gibi eminim.
Aslında eşinize de anlatmamalıydınız bu detayları.
Muhtemelen eşiniz de kendi yaşadıklarından uola çıkarak kabullenemiyor.
Boşanacaksanız anlaşamıyoruz deyin geçin ama kimseye bu konuyu aksettirmeyin.

Önceki konunuzu okumuştum eğer anlatirsaniz onlarda esinizin kafa yapisinda olduğu için onlarda kotu karşılayabilir ama konusmazsaniz ve Eşiniz söylerse bu daha kotu bi sonuçta doğurabilir onlari siz taniyosunuz en uygun kelimeler seçerek anlatmalisiniz onlar belki anlayisla karsilayip ogullarina doğru yolu gosterirler tabi sizde barismak istiyosaniz

Son düzenleme:
Eski konularına şöyle bir göz attım.

Zaten cinsel sorunlarınız da varmış, üstelik bir de bununla ilgili yaşananlar olmuş.

Kimseye mahremini anlatmak zorunda değilsin arkadaşım. Hatta bence eşine bile ondan öncesinde çok ciddi bir şey yaşanmamışsa onu bile anlatmak zorunda değilsin.

Bence boşanma sebebi olarak da sana tokat attığı zamanı söylemen yeter, fazlasını anlatmana gerek yokmuş gibi.

Sen tabi ondan "elleşmek" diye bahsedersen...

Sacmaliga bak !!!

Bu nedir arkadasim, mahkeme kurar gibi???

Sen neden izin veriyorsun ki gecmisinin yargilanmasina..
anlasamiyoruz bitti gitti.senin tum gecmisini bilmk zornda degiller kum kimin gecmisini biliyor.gecmisle evlenilmez ki.simdiyle ve gelecekle evlenilir.

sakinnm sakin oyle bir hata yapma bak boyle birseyi kendin soyledgin takdirde bu burda kalmaz sakizz gbi uzar gider sakın..

o insanlar simdi k.v k.p ama eger bu ayrilik gerceklesirse sana dusman iki insanlar olacaklar oglunun yaninda olmak zorndalar sakin aklundan cikarma bunu..

her turlu kullanilir bu ilerde.kulaktan kulaga oynar gbi cumlenin sonu nasil biter tahmin bile edemezsin.suan resmen esinin salak sacma dusunceleri seni bu noktaya getrmis yarin dahada uzar insanlar bunu senin nekadar durustce soyledigini o hayvanin bunu bu noktaya getrdigi felan bilmez buyur gider bu.aldatmis ondan ayrilmislar bile denir.nasil kaldiracaksin bunu.

Hem sana birsey diyeyimmi? O adam sana guvenmiyor canim..

mesele eski sevgilinle iki opusmen felan degil..

bu adam sana bildgin guvenmiyor..opustyse daha da ilersini yapmstr diktirmistir diye dusunuyor ...bu olay baska turlu bu kadar buyumez

Ben sinirlendim. Ne diyeceğimi de şaşırdım.
Bu kadar detaya girmeye ne gerek var canım.
Eşinin de bu sebepten senden boşanması da ayrı bi saçmalık.

Son düzenleme:
Hizir gibi yetisdiniz..Cok sagolun.Oyle bi bunaldimki,boyle sacma sapan bisey yuzundrn adim.cikacak.Haklisiniz,annesini bilemem ama babasi da kotu dusuncek hakkimda.Detaylarini anlatmadim.O detayli anlaymami istiyir ama ben susuyorum.Susuncada biseyler.gizliyosun diyo bu sefer.Ya tabiki cok ileriye gitmedik ama ya o konuyu konusmak dahi istemiyorum.Demez olaydim.Basta sordu bende sazan gibi atladim ,ciktigim birisi vardi dedim.Simdiki aklim olsa yada bunun boyle saplantili oldugunu bilsem anlatirmiyim???20 yasindaydim onumu dusundum.Off neyse insallah kabul eder,medeni sekilde ayriliriz.O ben cekinmem diyo,anlatirim herseyi diyo.Eski sevgilisi vardi bana anlatmiyo derim.diyo.Korkuyorum!!!

Canım sizin cinsel sorunlarınız da var. Peki eşin kv ve kp ye bunları anlatmayı düşünüyor mu? O da anlatamayacağına göre mahremini sen hiç anlatmayacaksın.

Sorun şu ki. Senin eşinden önce bir erkek arkadaşın oldu. Eşinin de cinsel problemleri var bunu kompleks yapıyor bu nedenle. Ayrıca eşin inanılmaz bakımsız ve sen bu adamla o istese de sevişmek istemiyosun. Valla bunlar mahrem sorunlar. Eşine sor bakalım şu 3 cümleyi ailesinin yanında kurmandan hoşlanır mı? Ayrıca konuyu senin aleyhine çevirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Problemlerimiz çok özel sizinle paylaşmamız doğru olmaz. Eşimin de benim de mahrem konularımız diceksin.

Kimse bunun detaylarını bilmek zorunda değil.

Öpüşmek elleşmek de ne ya. Bu şekilde ifade etmeniz hoş değil zaten. Bir de bu detayı kv nin bilmesine lüzum yok zaten

Bu kadar korkak olmayın yahu ona da kendinizi ezdirmeyin ...Anlatacakmış herkese böyle de tehdit ediyor terbiyesizz
Verme taviz arkadaşım anlatırsan anlat diyin

Eğer anlatırsa da onu suçlayın bana iftira ediyor diyin ,benden sıkıldı ya da kendi cinsel sorunları var benden kurtulmak istiyor fsalan diye bir yaygara kopartın ayılın bayıln ağlayın ..Terbiyesiz adam bunları hakediyor .İnsan gibi ona anlatmışsınız yaptığına bak

Esim cinsel iliskide iyi olmadiginida kabul etmiyot.Adam hicbiseyi kabul.etmiyor.İcten ice kabul etsede bana etmiyormus gibi gosteriyor.4 4 luk.goruyor.Bende heralde istemedikce uzaklastikca bu daha fazlasini yapti tatmin olmuyomu diyo acaba?ya nasil anlatacaktim,ifade edecektim kendimi?beklentilerimi deyincede sirtini donup cocuk.gibi,ben sevismeyi bilmiyorum.deyip kusuyodu.offfffff..vallaha ben kotu oldum iyimi.Adim bari cikmasaydi da hayirlisiyla kurtulsaydim su isten bi an once

eşiniz anlatmayı düşünüyor mu ailesine? bence anlatmamanız lazım, en azından siz anlatmayın.

Evet tehdit ediyor,hemde anlatacam diyor.Goraunler ne mal oldugunu ne haltlar yedigi diyor.yemin ediyorum sinirden agliyorum.Bi halt etmis olsam da.desem hakli diye.Vicdanim sizlar derjm ama yok yooook oyle kotu biseyyy

adam cinsel sorunları yüzünden ezik hırsınıda senden alıyo gerekirse anlatsın ailelerede inkar edersin çok mu dert anlatmasından korktuğunu belli etme bi sakin ol bi tutuşma yaa adam olsa zaten bu lafları etmez öküz

tatlım sen k.validene eski sevgilimle öpüştüm elleştim diye kocam sorun çıkadı dersen kadın kıyameti koparır bi 2.el damgası da ondan yersin kesin.ne gerek var buna? sorunlarımız var yapamıyoruz de zaten bu 2.el lafı bardağı taşıran son damla gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…