- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Evet tehdit ediyor,hemde anlatacam diyor.Goraunler ne mal oldugunu ne haltlar yedigi diyor.yemin ediyorum sinirden agliyorum.Bi halt etmis olsam da.desem hakli diye.Vicdanim sizlar derjm ama yok yooook oyle kotu biseyyy
Evet tehdit ediyor,hemde anlatacam diyor.Goraunler ne mal oldugunu ne haltlar yedigi diyor.yemin ediyorum sinirden agliyorum.Bi halt etmis olsam da.desem hakli diye.Vicdanim sizlar derjm ama yok yooook oyle kotu biseyyy
Esim cinsel iliskide iyi olmadiginida kabul etmiyot.Adam hicbiseyi kabul.etmiyor.İcten ice kabul etsede bana etmiyormus gibi gosteriyor.4 4 luk.goruyor.Bende heralde istemedikce uzaklastikca bu daha fazlasini yapti tatmin olmuyomu diyo acaba?ya nasil anlatacaktim,ifade edecektim kendimi?beklentilerimi deyincede sirtini donup cocuk.gibi,ben sevismeyi bilmiyorum.deyip kusuyodu.offfffff..vallaha ben kotu oldum iyimi.Adim bari cikmasaydi da hayirlisiyla kurtulsaydim su isten bi an once
Hic bir halt edemez edepsiz herif. Bir de koca olucak. Korkayin bence, ne demisler havlayan kopek isirmaz. Kendi cinsel problemini senin ustune suc atarak onemsizlestirmeye calisiyor. Bence hic yuz goz olmayin esinizin ailesiyle.
Iyi de canim sen ne anlattin ki esine, eski erkek arkadasinla ilgili ? Soyle ellele tutustuk, opustuk filan mi dedin ? Ben eski ilisklerin detaylarinin konusulmasindan yana deyilim.
Ayrica yaptiysan yaptin, senin hakkinda konusursa elaleme sirf seni rezil etmek icin sende yapmadim, kendi sucunu ortmek icin bana iftira atiyor de cik isin icinden. Adama bak yaa.
Sır çıkmayacağına güveniyorsan bi şi demez bence.Eşininde şimdi mi aklına gelmiş sormak hayret bi şiMadem o kadar hassasmış daha önce sorsaymış.Hem bir şey yok dediğin halde niye güvenmiyor? Galiba bi güvensizlik sorunu da var.Bırak neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Nekadar çirkin bir tabir basliginiz bile ikinci el kadın Nedemek allahaskina ??sebep olarak anlaşamıyoruz dersiniz geçer gider önemli olan sizin hayatınz başkasına ne cevap vereceginiz değil.
eger sen anlatırsan kv kp sizi biraraya getirmekten vazgecip bir de adını cıkarır evliyken aldatmıssın gibi,
ve esinizle barıssanız bile aile buyuklerinin size olan tavrı degisebilir...
bence siz esinizin hatalarını anlamadıgından ozur dilememesinden gem vurun.
onlar zaten esinize soracaktır, eger hala geri adım atmamakta ısrarcıysa esiniz onlara kendisini haklı cıkarmak icin sizi kotuleyebilmek icin eski erkek arkadasınızı da anlatır zaten.
esinizde hala bir gıdım ilerleme yok mu?
Hayir yok en son dun yuzyuze gorustuk,bana hala ne diyir biliyormusun?sen sana verilen degeri hicbir zaman anlamadin.Sen hayatta budaha benim.gibi.iyi insan bulamazsin,ben senin icin fazla.iyim diyor..inanabiliyomusun.Daha onun gibi insan bulamazmisim..ahahah diye guldum..senden alasini bulurum dicektim ama ..hemen hazirmis demesinden korktum..adimi cikarcak ya begefendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?