2.El Kadınlar..

ben bu tarz konuşanlara( 2 ci el diyenlere) cahil derim,benim bildiğim şu:bir insanın(şu anda erkekleri kast ediyorum)içinde aldatmak varsa sen onu iple dağlara bağla yine aldatırsengözlerimebaksanab,ve yok yüva bozar yok bilmem ne,onlara kaldımı namus sormasıklava:,CAHİL onlar CAHİLlmaz:,ve haklısın bir kadın hoş olduğunda böyle cahiller kıskançlıktan çatlıyor,onu ezmeye çalışıyor,gönlü ferah tut,herkezin günahları kendine,herkez bu durumda(senin arkadaşının) olabilir:sm_confused:,bu ölümlü dünya,önemli olan senin arkadaşı şu an mutlumu?bir kötülük yaptımı.?yok?bitti!!ben senin yerinde olsam onlara şunu derdimsengözlerimebaksanab,cehalet bir hastalık değildir,bir hayattır..:sinifsinif:

fundik
ben duysam böle bişeyi

giderdim o karıların masaya eğilirdim

-- kadınlar kocalarınızı sıkı tutun haa aman bak kaçmasın elinizden! neme lazım sonra siz 2. el olursunuz falan..!!

derdim .

gerizekalı lan bunlar tam gerizekalı...akşama kadar otururlar evlerinde yapacak iş bulamayınca da ona buna kulp takarlar işte

bi deyim vardı yarısını yazam gerisini anla sen

terzi iş bulamayınca ..... oynarmışş

ne yazıkki tamamen haklısın:sm_confused:,birde benim bu konuda taji-komik bir fikre var:
bir gün kadın evinde gece geçirmıyor,kocası o sabah evine gelince hesap soruyor:nerdeydin?
kadın-bir kız arkadaşımda gece geçirdim der.
kocası karısının 5 en yakın kız arkadşı telefonle arar ve sorar:karım sizde mı gece geçirdi.
5 ten 3çü bir hafta hiç görmedim der,diğer ikiside hayiyr bende değildi der....:1ninca:
başka seferde kocası gece evde geçirmez ve sabah karısı hesap sorunca aynı cevap alır -erkek arkadaşımda gece geçirdim..
karısı kocasının 5 en yakın arkadaşını arar ve bu soruyu sorar- sizdemıydı?
5 ten 3 evet bendeyidi derler,diğer 2 si de şimdi kalktı,kahvaltı edip evine gelir derler..:1no2:
malüm durum ortada,biz hanımlar bir birimize sahip çıkmalıyız önceden:enbuyukkk:

ay kedi dili çok güzelmiş ya bizim hikayemizi tam anlatıyor hem güldüm hem üzüldüm durumumuza ya:))))

İkinci el boşanmış kendi ayakları üzerinde duran çocuğuna bakan mert bir kadına denmez bi kere
2.el olan şu evli adamlarla takılan metreslere denir

Yine bu düşüncenin oluşumunda biz kadınlarında suçu var.

Arkadaşım dul her gün biri ile yatıyor mantığı şu evlenirsem dul olarak evlenecem kızmısın diye sormazlar zaten keyfime bakıyorum ee bu yattığı erkekler dul bayana ki dul ne ya boşanmış sonuçta bu bayanlarane gözü ile bakacak ? Bu arkadaşın kuzeni de öyle hiç bir akrabası kuzenini sevmez muhattap almaz eşini saklar ondan.

Yada buradan tanıdığım boşanmış arkadaşım oda kendi teklif etmiş yaşadım yaşayacağımı zaten evlilik olamazdı aramızda.

Düzensiz yaşamamak lazım bana göre ne yaşanacaksa çünki bir silsile halinde herkese aynı sıfatın vurulmasına sebep.

arkadaşına evlenip boşandığı için 2.el diyenler kendilerine de 1. el veya 0 km falan diyorlardır ,o zaman sorun yok .kendilerini insan gibi değil de eşya gibi görüyorlar demektir.İnşallah eşleri falan da aynı şeyi düşünüp onlara öyle davranıyordur.Yani insan gibi davranmıyorlardır umarım.

Son düzenleme:
Hayatında biri varsa da evlenme amacıyladır..

bunu diyenlerin kafalarından kimbilir neler geciyoru milletide kendileri gibi sanıyor zavallılar tiplere baksan hayır yoktur kıskanclıktan deliriyolar kocalarımız kacar giderse diye yazık işte acıyorum boylelerine ya hayattan beklentileri falan yok onun bunun dedikodusunu yaparak zaman harcıyorlar baska birsey gelmiyor ellerinden yazık

2. el ne demek yahu..Ne çirkin laflar bunlar..Bir kadın bile kadın için bu lafı kullanıyorsa
erkeklere hiç kızmayalım

Yani kendileri boşansa direk milletin kocalarının üstüne mi atlayacak? Bir kendinden bilme sezdim sanki.

Ben o kadınların söylediğinden çok kendimize dönüp bakalım diyorum.. Kendimiz yapıyoruz çünkü bunu.. Biz değil miyiz ki evlenirken 'kızoğlankız'ım diye övünen.. Beline koooskocaman kırmızı kurdelayı sardıran.. Yaş biraz ilerlediyse, 'hâlâ el değimemiş bir genç kızım' diyen.. Kendimiz söylüyoruz bunları..

Okuldan ya da iş yerinden bir arkadaşımız çok yakın olduğu erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra ara vermeden baskası ile birlikte olmaya başlayınca, biz demiyor muyuz 'kaşar bu kız', 'hemen de nasıl buldu başkasını', 'o çocukla çok yakınlardı kesin işi pişirmiştir, bu çocukla da yapıyordur' diye..

Kimse kusura bakmasın bu laflar hep kadınların ağzından çıkıyor..

Kendi kendimizi küçültüp sonra da bitirdiğimiz hakkımızı savunmaya çalışıyoruz...

Kadın kadının düşmanı maalesef başka açıklaması yok

Dünya kocalarının etrafında dönüyor, bir kendileri namuslu

Çok şey var denecek ama ne denilse de boş

Biz Kadınlar birbirimizi küçük düşürmeyi seviyoruz birbirimizi rezil etmeyi. Aslında Bütün kadınlar birbirne sahip çıksa Ortada ne kötülük kalır nede kötü sözler.. Kendimiz Düşürüyoruz Cinslerimizi 5 para etmez insanların ayağına. Yazıklar olsun o kadınlarada... Onun başına gelmeyeceği ne malum belki daha beter duruma düşücek ? Bunları düşünmeden damga vurmak ne yazıktır Her boşanmış kadın kötü değildir !!! Ve Dinimizcede Çok Günahtır Kimse Kimsenin hakkında Kötü konuşamaz Düşünse bile Kendine saklaması lazımdı Kimsenin Günahına Girmeyelim Rabbimin Vereceği Ceza Ağır olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…