E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
rabbim bizleri bu tür kendini bilmezce konuşan yarın ben nolurum acaba demeyen insanlarla muhatap etmesin inşallah.............(her konuda)
insan başına neler gelecğini tahmin edemez ben büyük adalete inanıyorum belki sen görmeyeceksin ama b konuşan insanlar fazlasıyla belalarını bulacaklar o yüzden içim rahat . o tür insanlara bela okumuyorum çünkü başlarına gelenlerin yaptığı kötülüklerden olduğunu bilemeyecek kadar kötü kalplilerdir. o yüzden Allah kalplerine iyilik versin diyorum ki ne halt ettiklerini anlasınlar. yazık değil mi bi insanın arkasından konuşmak hiç bir dinde hiç bir kitapta olmayan bi şey daha ne diyelim ....
bir kadına bundan daha cirkin kullanılacak kelime yoktur herhalde allah o kelimeyi kullanan kadına akıl fikir versin annem der ki kime ,neye mana bulursan allah kapında gösterir
kusura bakmayın kızlar ama gerçek şu ki kadının kadından başka düşmanı yok cidden..her kadın diğeri için "öteki" kadındır ve "sevilmez" der Ahmet Altan..haklılık payı var bence :teselli:
kusura bakmayın kızlar ama gerçek şu ki kadının kadından başka düşmanı yok cidden..her kadın diğeri için "öteki" kadındır ve "sevilmez" der Ahmet Altan..haklılık payı var bence :teselli:
dünde vardı böle bi konu bi topikde bir arkadaşımızın sevgili arkAdaşı 2.el arabayla Evlenmiş ayrılmış yada biriyle beraber olmuş bi kadını aynı kefeye koymuşş.. Yazık diyorum başkada bişi demiyorum...
dünde vardı böle bi konu bi topikde bir arkadaşımızın sevgili arkAdaşı 2.el arabayla Evlenmiş ayrılmış yada biriyle beraber olmuş bi kadını aynı kefeye koymuşş.. Yazık diyorum başkada bişi demiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?