2.El Kadınlar..

kadınları kadınlar ezer dıye bı kıtap okumustum gercekten oyleee
bizleri bizler eziyoruz başka bi şsey demıyorumm cok sınırlıyım

Birisini damgalamanın günahını taşıyorlar,bu dul bir bayanın yapacağı en kötü şeyden daha mı iyi sanki.
Bakalım,bir gün böyle atıp tutan bir kadın da elbet dul kalacak.Ama keşke bazı şeyler,kendi başlarına gelmeden dank etse.Annem hep der,"Kadının en büyük düşmanı,kadındır."Bence doğru.

hep kadinlar birbirine kiziyor..
erkek aldatir suc ya esinin ilgiisizligidir yada 2.kadin yikmistir yuvasini..sanki buna kocasi izin vermemis gibi..
kadin ayrilir dul olur yine kadin kotu olur..
biz birbirimize hic sahip cikmiyoruz ki..erkeklerimizi cikip suclamayi hic bilmiyoruz..
bekar kizsa zararsiz dulsa cinsel tecrubesi var kocalarimizi alir bilmem ne..
bu sacma sapan kendine guvensiz sozler yine baska bir kadina ait..
erkeklere firsat veren yine kadinlar..yine kadinlar....
gelin kaynana gorumce elti kavgasi kadinlar arasinda..
bir tane erkek erkege bu sekilde cekisme yok..
kadinlar birbirini sevmiyor..rakip yada tehlike olarak goruyor.bu degismez gercek.....ve tek ortak nokta...

Son düzenleme:
insan başına neler gelecğini tahmin edemez ben büyük adalete inanıyorum belki sen görmeyeceksin ama b konuşan insanlar fazlasıyla belalarını bulacaklar o yüzden içim rahat . o tür insanlara bela okumuyorum çünkü başlarına gelenlerin yaptığı kötülüklerden olduğunu bilemeyecek kadar kötü kalplilerdir. o yüzden Allah kalplerine iyilik versin diyorum ki ne halt ettiklerini anlasınlar. yazık değil mi bi insanın arkasından konuşmak hiç bir dinde hiç bir kitapta olmayan bi şey daha ne diyelim ....

çok güzel bir cümle..
çok yerinde bir tespit..

öyle boşanmış bayanlar tanıdım ki, evlilerden daha asil ve namus timsali....
öyle evliler gördüm ki,genelevdekini solda sıfır bırakan tiplerden...

boşanmış kadınlara 2.el yada defolu gibi çirkin sözcüklerin kullanılması çook rahatsız edici...insanın beyni defolu olmasın ...

insanın içinde olucak...duluda bekarıda evliside..yapan yapar...namusuyla evlenmi boşanmış birine kimse laf söyleyemez...çok ayıp..rabbim derki birinde bulduğunuz kınadığınız kusur sizin başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz...

bir kadına bundan daha cirkin kullanılacak kelime yoktur herhalde allah o kelimeyi kullanan kadına akıl fikir versin annem der ki kime ,neye mana bulursan allah kapında gösterir

oyyy bu konular bizim evde bile konuşuluyo.Allah kimseyi cahil yapmasın.benim kayınvalidem de böle şeylerden çok bahseder ben ve görümcem deli olup yanından gideriz.biz evimizdeki namusumuzu bırakıp milletin namus bekçiliğine soyunuyoruz.

kusura bakmayın kızlar ama gerçek şu ki kadının kadından başka düşmanı yok cidden..her kadın diğeri için "öteki" kadındır ve "sevilmez" der Ahmet Altan..haklılık payı var bence :teselli:

kusura bakmayın kızlar ama gerçek şu ki kadının kadından başka düşmanı yok cidden..her kadın diğeri için "öteki" kadındır ve "sevilmez" der Ahmet Altan..haklılık payı var bence :teselli:

birbirimizi sevmiyoruz aslinda..hep erkek korumaciligi..herzaman kadin suclu bunu biz yapiyoruzz...erkekler sucluda olsalar birbirlerine arka cikiyorlar..bizim kadar sorun yasamiyorlar..bu cekisme bitmezzz..

arkadaşlar kadının gerçekten kadından başka düşmanı yok senin adını da çıkarır yuvanda dağıtır. gerçeten bildiğin slm verdiğin insanlar arkandan neler çevirir. o yüzden erkeklere değil onları yoldan çıkaran kadınlara bakmak lazım kimse istemez dul kalsın adı çıksın kader kısmet. kmseyi bu şekilde yargılamaması lazım evlerden ırak bir gün başımıza gelmeyeceğini nerden bilebiliriz. anlatsam çok şey yazacamda ne derliymiş diyeceksiniz . ben ce hiiç kim olursa olsun böğle düşünmeyelim... ( benim evliliğim bir kıdın tarafından bozulmaz üzereydi ben de dul kalacaktım o zamn ben de mi bu tabir edilen insanlar sttüsüne girecekti yok böle bişey önce insan kendini bilmeli )

çok doğru bi tabir.bayılıyorum zaten şu ahmet altana:hooray:.kitaplarında da bahsediyo zaten bu konulardan.

dünde vardı böle bi konu bi topikde bir arkadaşımızın sevgili arkAdaşı 2.el arabayla Evlenmiş ayrılmış yada biriyle beraber olmuş bi kadını aynı kefeye koymuşş.. Yazık diyorum başkada bişi demiyorum...

sacmaliga bak..arabayla kadin ayni mi mal yanii tabi insan degil duygulari ruhu yok benzinle calisiyor..erkekler masallah herseyi yapar eder kadina 2.el der..kadinlarda alkis tutar..hayatta evliliginde garantisi yok hicbirseyin olmadigi gibi bunu diyen bir erkekse unutmasin ki seviyorum diyip ayrildigi yada evlenip ayrildigi kadinda bu durumda 2.el oluyor..sacma sapan geri kalmis igrenc dusunceler.bazen keske yurtdisinda dogsaydim diyorum..bizim insanimiz gibi kotu dusunceli yada dedikoducu degiller.kimsenin diniyle,ozel yasantisiyla ugrasmiyorlar herkes kendi hayatina bakiyor..erkekleri hep kadinlar simartiyor..diger bir kadini kotulemesini agzi sulana sulana dinliyor hak veriyor.yazik yazik..namusun adi iki bacak arasi olmus..kusura bakmayin cok sinirlendimmm..
eylmmm canim inan senin kocan istemedikten sonra hicbir kadin onu yoldan cikaramaz..ayni sey senin basina gelse kocan eminim demezdi erkeklere erkeklerden kotuluk gelir karimi ayartmaya calismis neyseki karim bana dondu demez bunu unutma..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…