2. el straplez olmayan gelinlik aranıyor.

glhn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
62
5
38
bayanlar straplez olmayan tercihen önü dantelli olan sade bir gelinlik arıyorum. sıfır kol yada kollu olabilir. öenml, olan göğüs kısmının dantelli olması. 36 beden 165 de boy var:) istanbulda olanlar tercihimdir:)

Canım konu açmıştm dikkatini çekerse irtibata gecebilirz istanbulda değilim ama :KK66:

num yazarsanız wats uptan gönderebilirim geçen yıl alındı sanırım tam bahsettiğiniz model duvağı ve tacı yla beraber..fiyat sıkıntı değil anlaşırız.birinin işi görülsün bana da harçlık çıksın..

Maviaze gelinligin cok guzel fakat ön kismini oyle dusunmuyorum. Catal gorulsun istemiyoruz.

Nisaninannesi16 ozelden mesaj attim sana.

84281-1419853612-20d884b4330c36d91d0c50a5ece81312.jpg
daha fazla fotoğraf var canım istersen onlarıda eklerim bir bak bakalım işine yararmı

canım catal görünmesin demissin bnmkide öyleydi istersen baska fotoda atarm
$P1020865.JPG
$P1020865.JPG
$P1020861.JPG

Benim gelinligimin ust kismi ilk heyecan isimli arkasasin gelinliginin ust kismi ile ayni fakat alti farkli.ilgilenirseniz bende gonderirim fotograf

Bayanlar hepinize tesekkur ederim. Istedigimiz gibi bulamicagimizi dusunup hazir bakmaya karar verdik.

Kızlar gelinliğim özel dikim bu gelinlik için istanbul a gittim ve orada bir modaevine diktirdim 36 beden fernuarlı, kolları yakası dantel, etek ucları ve duvagında taşlı güpür var isteyene tacı hediye ayak numarası 36 olan kişiye ayakkabısı da hediye ayakkabı ustundeki inciler kendi tasarımım
canım birde buna bak istersen

X