2. el vakko veya pronovias gelinlik aranıyor.

lucernaiuris

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
42
84
18
Merhaba arkadaşlar,
Ben 38 beden, 1.70 boyunda birisi için uygun Vakko ya da Pronovias gelinlik arıyorum.(Pronovias berlin, domingo vb.) Eğer gelinliğini ikinci el olarak satmayı düşünen varsa çok sevinirim. Hepinizin yardımlarını bekliyorum.

benim gelinlliğim aradığın kriterlere uyuyor gibi istersen bir bak, jazmin yazaıp aratırsan forumda bulabilirsin. yukarda bahsedilen sitede de var ilanım yine pronovias jazmin yazınca çıkıyor :)

Merhaba benimde gelinligim satılık ozel dikim ust kismi el isi ve swaroski tas ve inci ile islenmis yuksek rakama diktirdim ama uygun fiyata vericem

Benimde Vakko san Patrick marka Asia gelinlik var, satıyorum burada konum var bakabilirsin. Mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için, hepinizin gelinlikleri de çok güzel ama ben biraz daha fransız danteli yoğun olan bir model arıyorum. İnşallah bulurum.

ben de berlinle kendi gelinligim arasında kalmıstım :) benimle birlikte gelenlerin hepsi jazmini begendi uzerimde ben de berlinden vazgectim :) insallah bulursun diledigin gelinligi sen de:)

Benim gelinliğim pronoviasdan beğendiğim bir model. Fransız dantel(dantele inci işlendi) ve ipek tülden. Kumaşları kendim aldım. Gelinlikçilere güvenmediğim için (daha önce çalışmış biri olarak). Görmek istersen resim gönderebilirim. Satmaya pek niyetim yok ama 2000 liraya alırım dersen satabilirim.

mrb gelinliği deneyerek alma gibi bir şansımız var mı? bir de boyunuz kilonuz nasıl acaba?

Canım öncelikle hayırlı olsun, Gelinlik Samsunda eğer denemek isterseniz tabikide deneyebilirsiniz. Boyum 163 sanırım. gelinlik provası 55 kiloyla oldu ama 3 günde 52 kiloya düşmüştüm öyle giydim gelinliği. 36-38 bedene olur mutlaka canım.

merhaba
aslında satmayı düşünmüyordum gelinliğimi ama tesadüfen gördüm.
Gelinliğim vakko marka la sposa
modeli aşağıdaki linkte
1.74 boyum / evlenırken 57 kiloydum.

İlgilenirseniz msj atabilirsiniz

http://www.huluweddingdress.com/products/La-Sposa-Wedding-Dresses%2d-Style-Mistela.html

Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için, hepinizin gelinlikleri de çok güzel ama ben biraz daha fransız danteli yoğun olan bir model arıyorum. İnşallah bulurum.

arkadaşım merhaba, ben de vakko zorlu avm'den daha yeni aldım 5000 kağıt saydık ama çok hoşuma gitti. Senin düğün ne zaman benim ki 26 nisan da eğer benden sonraysa sana da verebilirim yazık günah bir de nikah benimki.

[SIZE=3]

İlgilenen bir arkadaş özel msj atmış ancak ben özel msj atamıyorum

AYNISC Merhaba sahibinden.com da detaylı olarak var. 2000 TL istiyorum (son fiyat) kiralamak isterseniz de 500 TL oabilir. ama kuru temizleme yaptırıp geri almak ısterım. Kuru temizleme 400 - 500 tutuyor. Sahibinden.com ılan numarası 15294393​5[/SIZE]

tekrar merhaba ıstanbuldayım gelınlık 36-38 beden arası ben ozelden msj atamıyorum bu nedenle numaramı da veremıyorum sıze dılersenız ozelden numaranızı yazın sızı arayayım tesekkurler

tekrar merhaba ıstanbuldayım gelınlık 36-38 beden arası ben ozelden msj atamıyorum bu nedenle numaramı da veremıyorum sıze dılersenız ozelden numaranızı yazın sızı arayayım tesekkurler

Detaylı aradığımda buldum gelinliğinizi.. Ben nisan ayı gibi istanbula geleceğim denemem de bir sakınca olmazsa denemek isterim..

Merhaba Defne,

Suadiye Pronovias'dan aldığım ve 1 kez düğünümde giyip kuru temizlemesini yaptırdığım Diva model gelinliğimi düşünürsen satabilirim. Ayrıca gelinlik İspanya'dan geldikten sonra Vakko Gelinlik'te sworowski taş eklemesi yapılmıştır.
Şimdiden mutluluklar dilerim.

Kızlar merhaba :)
Bende orjinal Pronovias Alcanar model gelinliğimi satıyorum. İlgilenenlere duyurulur :) 34-36 bedene uygundur, boyunda hiçbir değişiklik yapılmamıştır. Kuru temizlemesi Vakko tarafından yapılmıştır. Ayrıca gelinliğime Vakko tarafından swarovski işlemeler yaptırmıştım. İlgilenenlere fotoğraflarımı gönderebilirim. (1 kez giyilmiştir)

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…