- 10 Aralık 2013
- 42
- 84
- 18
- Konu Sahibi lucernaiuris
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben 38 beden, 1.70 boyunda birisi için uygun Vakko ya da Pronovias gelinlik arıyorum.(Pronovias berlin, domingo vb.) Eğer gelinliğini ikinci el olarak satmayı düşünen varsa çok sevinirim. Hepinizin yardımlarını bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Ben 38 beden, 1.70 boyunda birisi için uygun Vakko ya da Pronovias gelinlik arıyorum.(Pronovias berlin, domingo vb.) Eğer gelinliğini ikinci el olarak satmayı düşünen varsa çok sevinirim. Hepinizin yardımlarını bekliyorum.
Benimde Vakko san Patrick marka Asia gelinlik var, satıyorum burada konum var bakabilirsin. Mutluluklar dilerim.
mrb gelinliği deneyerek alma gibi bir şansımız var mı? bir de boyunuz kilonuz nasıl acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için, hepinizin gelinlikleri de çok güzel ama ben biraz daha fransız danteli yoğun olan bir model arıyorum. İnşallah bulurum.
[SIZE=3]
İlgilenen bir arkadaş özel msj atmış ancak ben özel msj atamıyorum
AYNISC Merhaba sahibinden.com da detaylı olarak var. 2000 TL istiyorum (son fiyat) kiralamak isterseniz de 500 TL oabilir. ama kuru temizleme yaptırıp geri almak ısterım. Kuru temizleme 400 - 500 tutuyor. Sahibinden.com ılan numarası 15294393​5[/SIZE]
tekrar merhaba ıstanbuldayım gelınlık 36-38 beden arası ben ozelden msj atamıyorum bu nedenle numaramı da veremıyorum sıze dılersenız ozelden numaranızı yazın sızı arayayım tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?