- 11 Mart 2025
- 224
- 103
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
-
Canım ona hiç takılma kesede belli olurr o beta ile orantılı olduğunu söyleyen kadar orantısız olduğunu söyleyende çok. Bnde 9. Gün vermiştim 200 küsürlerde çıkmıştıı bizdemi acaba demiştik çnki genelde düşük değerlerle öğrenliyor erken verince.. iki gün sonra tekrar ver bakalım o kaç çıkıcak ama betaya bağlama onuMerhaba kızlar
23 Haziran’da 2 adet 5. gün embriyo transferi yaptım. Bu sabah bel ağrısı nedeniyle erkenden kan testi verdim, sonuçlar 13 gibi çıktı ve beta hCG değerim 144.70 oldu.
İlk transferimde 10. gün beta 90 çıkmıştı, o zaman şu an 5 yaşında olan bir çocuğumuz var. Şimdi ona kardeş için tekrar bu yola çıktık.
Bu seferki beta değeri biraz daha yüksek geldi bana. İki embriyo transfer edildiği için acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum
Siz bu süreçte nasıl deneyimler yaşadınız? Beta değerleriniz kaçıncı gün kaç çıktı ve sonunda tek mi oldu ikiz mi?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Hepimiz için sağlıkla ilerleyen güzel bir süreç olsun inşallah
Doktorunuz kimMerhaba kızlar
23 Haziran’da 2 adet 5. gün embriyo transferi yaptım. Bu sabah bel ağrısı nedeniyle erkenden kan testi verdim, sonuçlar 13 gibi çıktı ve beta hCG değerim 144.70 oldu.
İlk transferimde 10. gün beta 90 çıkmıştı, o zaman şu an 5 yaşında olan bir çocuğumuz var. Şimdi ona kardeş için tekrar bu yola çıktık.
Bu seferki beta değeri biraz daha yüksek geldi bana. İki embriyo transfer edildiği için acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum
Siz bu süreçte nasıl deneyimler yaşadınız? Beta değerleriniz kaçıncı gün kaç çıktı ve sonunda tek mi oldu ikiz mi?
Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum UzmanıDoktorunuz kim
Tanıyorum onu jinemedde yapıyor değil mi işlemleriProf. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı
12. Gun 246 çıktı ikiz gebelik
Betayla ilgisi yok diyor doktorlar
14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
?Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı
Senin transfer tarihin neydi unuttum8.gün 100
10.gün 220
İle öğrendim ben de beta çok düşük geldiği için ikiz ihtimalini direkt elemiştim ama varmış.
5 haziranSenin transfer tarihin neydi unuttum
Maşşallah bir ay olmuş hemen hemen, nasıl gidiyor kontroller?5 haziran
Bulantıdan ölmek üzere olmadığımı saymazsak gayet iyiyimMaşşallah bir ay olmuş hemen hemen, nasıl gidiyor kontroller?kaçıncı haftadasın
İkiz olup olmadığı görünen değere bağlı olmuyor emin olun.Çünkü çok okudum burda değeri yüksek olup tek gebelik olan ya da değeri düşük olup ikiz olan.Masallah diyim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Ultrasonda belli olur ikiz olup olmadığı.
Ben doğal yolla gebe kaldım 6.85 le öğrendim bat beklediğim gün 200 du tam 4 haftalıkken doktora gittiğimde iki kese gördümMerhaba kızlar
Aynen değer belli olmuyor.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Ben doğal yolla gebe kaldım 6.85 le öğrendim bat beklediğim gün 200 du tam 4 haftalıkken doktora gittiğimde iki kese gördüm
Aynen teşekkür ederim canım Allah razı olsun sende İnsallhAynen değer belli olmuyor.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Maşşallah Allah kucağına almayı nasip eylesin canım benim çok mutlu oldum az kalmış kalbi duymayaBulantıdan ölmek üzere olmadığımı saymazsak gayet iyiyim
7 hafta oldu perşembe günü kalp atışı için gideceğim darısı sana inşallah
Evet ikiz gebeliksizin ikiz mi oldu?
Transferden kaç gün sonra kese görmeye gittiniz?Evet ikiz gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?