- 6 Mart 2024
- 11.018
- 21.027
- 318
- Konu Sahibi blueistanbul
-
2 Aralık transfer 30 Aralık kese ve kalp atışına gittik . 6+2 idiTransferden kaç gün sonra kese görmeye gittiniz?
Son reglin ilk gününden 6 hafta hesaplayın muhtemelen görürsünüz ay dolmuş olacak transfer sonrası hayırlısı olsunOzaman bende 22 Temmuz gibi kontrole gidersem kaç kese olduğu belli olur herhalde. 8. Gün 211 beta hcg çıktı bende ikizden şüphe ettim
Son regl den bu yana daha 4 hafta olduSon reglin ilk gününden 6 hafta hesaplayın muhtemelen görürsünüz ay dolmuş olacak transfer sonrası hayırlısı olsun
9. Gün 239Ozaman bende 22 Temmuz gibi kontrole gidersem kaç kese olduğu belli olur herhalde. 8. Gün 211 beta hcg çıktı bende ikizden şüphe ettim
Benim de9. Gün 239
11. Gün 538
14. Gün 1715 bu çıkışta beni düşündürdü..
3 katından fazla benimde çift embriyo
Kayın validemde ikiz bebek görmüş rüyasında bi heyecanlanmadım değil hani
Benim de ultrason randevum 22 temmuz canım bu aradaOzaman bende 22 Temmuz gibi kontrole gidersem kaç kese olduğu belli olur herhalde. 8. Gün 211 beta hcg çıktı bende ikizden şüphe ettim
Benim de
8. Gün 23
10. Gün 71
12. Gün 197
14. Gün 627
Çıktı, hep neredeyse 3 kat artıyo, 3. Gün embriyosu diye düşük başladı değerimiz hem de tek transferdi ama ikiz olabilir mi diye ben de düşünüyorum artışa bakarak
Benim de ultrason randevum 22 temmuz canım bu aradaevlilik yıldönümümüz üstelik çok güzel bi hediye olur kalp atışını duyabilirsek randevuda tam 7 haftalık olmuş olacağız, son regl başlangıcım 4 haziran’dı, heyecanla bekliyorum
Benim de
8. Gün 23
10. Gün 71
12. Gün 197
14. Gün 627
Çıktı, hep neredeyse 3 kat artıyo, 3. Gün embriyosu diye düşük başladı değerimiz hem de tek transferdi ama ikiz olabilir mi diye ben de düşünüyorum artışa bakarak
Benim de ultrason randevum 22 temmuz canım bu aradaevlilik yıldönümümüz üstelik çok güzel
9. Gün 239
11. Gün 538
14. Gün 1715 bu çıkışta beni düşündürdü..
3 katından fazla benimde çift embriyo
Kayın validemde ikiz bebek görmüş rüyasında bi heyecanlanmadım değil hani
Size bisey sorabilirmiIm sizfe erken gebelik testi yaptinizmi benim erken gebelik tesribde cikiyor ama normalinde cikmiyorBenim de
8. Gün 23
10. Gün 71
12. Gün 197
14. Gün 627
Benim de ultrason randevum 22 temmuz canım bu aradaevlilik yıldönümümüz üstelik çok güzel bi hediye olur kalp atışını duyabilirsek randevuda tam 7 haftalık olmuş olacağız, son regl başlangıcım 4 haziran’dı, heyecanla bekliyorum
Merhabaa, ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim, normal test hiç yapmadım, ama testlere çok güvenmemek gerekiyor kan vermek en sağlıklısıSize bisey sorabilirmiIm sizfe erken gebelik testi yaptinizmi benim erken gebelik tesribde cikiyor ama normalinde cikmiyor
Erken gebelik yapmadım kan testi yaptımSize bisey sorabilirmiIm sizfe erken gebelik testi yaptinizmi benim erken gebelik tesribde cikiyor ama normalinde cikmiyor
Sonuç ne oldu acabaMerhaba kızlar
23 Haziran’da 2 adet 5. gün embriyo transferi yaptım. Bu sabah bel ağrısı nedeniyle erkenden kan testi verdim, sonuçlar 13 gibi çıktı ve beta hCG değerim 144.70 oldu.
İlk transferimde 10. gün beta 90 çıkmıştı, o zaman şu an 5 yaşında olan bir çocuğumuz var. Şimdi ona kardeş için tekrar bu yola çıktık.
Bu seferki beta değeri biraz daha yüksek geldi bana. İki embriyo transfer edildiği için acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum
Siz bu süreçte nasıl deneyimler yaşadınız? Beta değerleriniz kaçıncı gün kaç çıktı ve sonunda tek mi oldu ikiz mi?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Hepimiz için sağlıkla ilerleyen güzel bir süreç olsun inşallah
İkiz çıktıSonuç ne oldu acaba
Hadi gözünüz aydın Allah tamamina erdirdirsin sağlıkla kucağınıza alin insallahİkiz çıktı
Hayırlı olsun, 9. Gün değerinizi hatırlıyor musunuz. Benim de 10. Gün 260 13. Gün 700 acaba dedimİkiz çıktı
12 gün 700Hayırlı olsun, 9. Gün değerinizi hatırlıyor musunuz. Benim de 10. Gün 260 13. Gün 700 acaba dedim
Teşekkür ederim canım sende nasıl gidiyorHadi gözünüz aydın Allah tamamina erdirdirsin sağlıkla kucağınıza alin insallah
Bende 10. Gün 860 dı sonra da baktırmadım12 gün 700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?