2 embriyo transferi sonrası 7. gün beta 144 çıktı, ikiz olabilir mi?

Ozaman bende 22 Temmuz gibi kontrole gidersem kaç kese olduğu belli olur herhalde. 8. Gün 211 beta hcg çıktı bende ikizden şüphe ettim

Ozaman bende 22 Temmuz gibi kontrole gidersem kaç kese olduğu belli olur herhalde. 8. Gün 211 beta hcg çıktı bende ikizden şüphe ettim
9. Gün 239
11. Gün 538
14. Gün 1715 bu çıkışta beni düşündürdü..
3 katından fazla benimde çift embriyo
Kayın validemde ikiz bebek görmüş rüyasında bi heyecanlanmadım değil hani

9. Gün 239
11. Gün 538
Benim de
8. Gün 23
10. Gün 71
12. Gün 197
14. Gün 627

Çıktı, hep neredeyse 3 kat artıyo, 3. Gün embriyosu diye düşük başladı değerimiz hem de tek transferdi ama ikiz olabilir mi diye ben de düşünüyorum artışa bakarak
Benim de ultrason randevum 22 temmuz canım bu arada evlilik yıldönümümüz üstelik çok güzel bi hediye olur kalp atışını duyabilirsek randevuda tam 7 haftalık olmuş olacağız, son regl başlangıcım 4 haziran’dı, heyecanla bekliyorum

9. Gün 239
11. Gün 538

Size bisey sorabilirmiIm sizfe erken gebelik testi yaptinizmi benim erken gebelik tesribde cikiyor ama normalinde cikmiyor

Size bisey sorabilirmiIm sizfe erken gebelik testi yaptinizmi benim erken gebelik tesribde cikiyor ama normalinde cikmiyor
Merhabaa, ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim, normal test hiç yapmadım, ama testlere çok güvenmemek gerekiyor kan vermek en sağlıklısı

Sonuç ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…