2 Embriyo transferi yapanlar ve yaptırıcaklar

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
6senelik evliyim
İlk iki denemem negatif oldu
Şimdi 3.tedavime başladım 2 emriyo transferim olucak perşembe günü

Sizin kaçıncı tedavileriniz hadi konuşalım kızlar

6senelik evliyim
İlk iki denemem negatif oldu
Şimdi 3.tedavime başladım 2 emriyo transferim olucak perşembe günü

Sizin kaçıncı tedavileriniz hadi konuşalım kızlar
Hayır Olsun Canım inşallah güzel haberler verirsin Benim de ilk adetimle dondurulmuş transferim olacak kısmet olursa.

Canım bende Bahçeci Fulyada tedavi oldum daha önce başarısız deneyimlerim vardı ve yaşım iki embriyo transferi için uygundu bana iki embriyo transfer edildi ama teki tuttu canım

Allah tez vakitte kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin . Bende bir denemem oldu eşimde morfolojik sıkıntı çıktı . Ocak ayında 2 tane transfer edilecek. Döndürülmüş embriyo transfer ücreti ne kadar peki . Ortalama bir bilginiz var mı

Ağır pkos mu sizinki şu an ne aşamadasınız ¿ benim ağır pkos tüm belirtileri mevcut maalesef
Ben de görüntüsü dışında bir problem yok adet gecikmesi falan olmuyor . Dondurulmuş embriyolar var. Son 3 tane kaldı transfer olmak için bekliyorum.

2 emriyo transferi olan veya yapıcak olan yok mu hic

Bende tüp bebek sürecindeyim. İlk denememiz olacak. Daha önce negatif bir aşılamam var. 2 embriyo transferi için yaş şartı kaç?

Bende tüp bebek sürecindeyim. İlk denememiz olacak. Daha önce negatif bir aşılamam var. 2 embriyo transferi için yaş şartı kaç?
Hayırlı olsun tedaviniz . Umarım ilk deneme de pozitifi görürsünüz .35 yaş üstü 2 adet konuluyor. Ama hastane ve dr insiyatifi de olabiliyor bazı hastalarda Siz de sorun nedir?

Hayırlı olsun tedaviniz . Umarım ilk deneme de pozitifi görürsünüz .35 yaş üstü 2 adet konuluyor. Ama hastane ve dr insiyatifi de olabiliyor bazı hastalarda Siz de sorun nedir?
Benim sorunum yok. Eşimde sayı düşük. İleri hız yok. Doktor aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi. Bugün 3.iğnemi vurucam. Yarın kontrol var

Benim sorunum yok. Eşimde sayı düşük. İleri hız yok. Doktor aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi. Bugün 3.iğnemi vurucam. Yarın kontrol var
Bence de iyi söylemiş. Aşılama gerçekten vakit kaybı. Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…