- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Hayırlı olsun tedavin canım benim ilk deneme kasımda transfer olacak senin tüp bebek sebebin neydi6senelik evliyim
İlk iki denemem negatif oldu
Şimdi 3.tedavime başladım 2 emriyo transferim olucak perşembe günü
Sizin kaçıncı tedavileriniz hadi konuşalım kızlar
Eşimde morfoloji bozukluğu var sizde problem nedirHayırlı olsun tedavin canım benim ilk deneme kasımda transfer olacak senin tüp bebek sebebin neydi
Hayır Olsun Canım inşallah güzel haberler verirsin6senelik evliyim
İlk iki denemem negatif oldu
Şimdi 3.tedavime başladım 2 emriyo transferim olucak perşembe günü
Sizin kaçıncı tedavileriniz hadi konuşalım kızlar
Sizin kacinci denemeniz inşallah son tedaviniz olurHayır Olsun Canım inşallah güzel haberler verirsinBenim de ilk adetimle dondurulmuş transferim olacak kısmet olursa.
Benim ilk tedavim ama 3. denemem olacak . Ben stoklardan kullanıyorumSizin kacinci denemeniz inşallah son tedaviniz olur
Pko var bende en büyük sebep bu. Ama eşimde 7 ay önce morfoloji 1 idi. Tüp bebeğe başlayana kadar ilaç takviye falan 3 e yükseldi Doktorumuz bu engel değil dedi o yüzden sadece pko diyelimEşimde morfoloji bozukluğu var sizde problem nedir
Aynen benim de öyle en büyük sebep bu gibi duruyorPko var bende en büyük sebep bu. Ama eşimde 7 ay önce morfoloji 1 idi. Tüp bebeğe başlayana kadar ilaç takviye falan 3 e yükseldi Doktorumuz bu engel değil dedi o yüzden sadece pko diyelim
Ağır pkos mu sizinki şu an ne aşamadasınız ¿ benim ağır pkos tüm belirtileri mevcut maalesefAynen benim de öyle en büyük sebep bu gibi duruyor
Ben de görüntüsü dışında bir problem yok adet gecikmesi falan olmuyor . Dondurulmuş embriyolar var. Son 3 tane kaldı transfer olmak için bekliyorum.Ağır pkos mu sizinki şu an ne aşamadasınız ¿ benim ağır pkos tüm belirtileri mevcut maalesef
Toplam kaç yumurtanız olmuştu kaçı 5.gğne geldiBen de görüntüsü dışında bir problem yok adet gecikmesi falan olmuyor . Dondurulmuş embriyolar var. Son 3 tane kaldı transfer olmak için bekliyorum.
26 tane toplandı . 13 döllendi. 9 adet 5.güne gelip dondurulduToplam kaç yumurtanız olmuştu kaçı 5.gğne geldi
Hayırlı olsun tedaviniz . Umarım ilk deneme de pozitifi görürsünüz .35 yaş üstü 2 adet konuluyor. Ama hastane ve dr insiyatifi de olabiliyor bazı hastalarda Siz de sorun nedir?Bende tüp bebek sürecindeyim. İlk denememiz olacak. Daha önce negatif bir aşılamam var. 2 embriyo transferi için yaş şartı kaç?
Benim sorunum yok. Eşimde sayı düşük. İleri hız yok. Doktor aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi. Bugün 3.iğnemi vurucam. Yarın kontrol varHayırlı olsun tedaviniz . Umarım ilk deneme de pozitifi görürsünüz .35 yaş üstü 2 adet konuluyor. Ama hastane ve dr insiyatifi de olabiliyor bazı hastalarda Siz de sorun nedir?
Bence de iyi söylemiş. Aşılama gerçekten vakit kaybı. Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahBenim sorunum yok. Eşimde sayı düşük. İleri hız yok. Doktor aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi. Bugün 3.iğnemi vurucam. Yarın kontrol var
Teşekkür ederim. Hepimizin gönlündeki olur inşallah. Sizde durum nedir? Tedavi sürecinde misiniz?Bence de iyi söylemiş. Aşılama gerçekten vakit kaybı. Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?