Ben yaşlanınca bana baksınlar demiyorum ki parayla bakıcı tutar yine baktırırım kendime. bunun için çocuk yapılmaz zaten. duygusal açıdan yaklaşıyorum istediğim ilgi, şevkat.. belki o günleri de göremeyeceğim ne olacağımızı Allah bilir. şimdiden gelecek düşünmenin yersiz olduğunun da farkındayım ama bu sıralar duygusallığım çok üzerimde oğluma çok düşkünüm emek veriyorum vermek de zorundayım eğer onları dünyaya getiriyorsam ama ne bileyim bir tuhafım bu sıralar. duanız için teşekkür ederim..Çocuklar yatırım değildir.
Bu zihniyetteki insanlara kızıyorum.
Yaşlanınca bana bakar mantığıyla çocuk yapılır mı?
Birikim yapın çocuk yapacağınıza..
Masraflarını biriktirirseniz hem yorulmazsınız hem de yaşlılığınızda rahat rahat baktırırsınız..
Çocuğum olacak diye sevineceğinize kafanıza taktığınız şeyler hiç doğru değil bence..
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Hayırlı evlat olsun evlatlarınız inşallah...
Ben yaşlanınca bana baksınlar demiyorum ki parayla bakıcı tutar yine baktırırım kendime. bunun için çocuk yapılmaz zaten. duygusal açıdan yaklaşıyorum istediğim ilgi, şevkat.. belki o günleri de göremeyeceğim ne olacağımızı Allah bilir. şimdiden gelecek düşünmenin yersiz olduğunun da farkındayım ama bu sıralar duygusallığım çok üzerimde oğluma çok düşkünüm emek veriyorum vermek de zorundayım eğer onları dünyaya getiriyorsam ama ne bileyim bir tuhafım bu sıralar. duanız için teşekkür ederim..
kreşe gönderiyormusun..benimki 4 buçuk yaşında artık arkadaş istiyordu..çevrede hiç yaşıtı yok yuvaya verdim mecburen ..Büyük kaç yaşında? Erkek çocuk gerçekten zor. Akılları hep muzurlukta :) bende de var 3,5 yaşında duvarlara tırmanıyor.
Hep dua ediyorum babasına benzesin diye. Eşim yıllarca hasta kayınpederime baktı. Altına varana kadar aldı. Kız ya da erkek farketmez Allah evladın hayırlısını versin.
allahın takdiri..en önemlisi sağlıklı olması..ah ah neler var neler etrafta ..merhaba kızlar... bir oğlum var haziran ayında kısmetse ikinci kez anne olacağım. bebeğimin cinsiyetine 3 hafta önce kız demişti doktor. bir de kızım olacak diye çok sevinmiştim fakat dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. iki erkek çocuk çok zor olur gibime geliyor. hele büyük oğlumu görünce gözüm daha çok korkuyor. çok yaramazlaştı bu sıralar... bir de erkek evlat hayırsız oluyor diyorlar. daha bebeğim doğmadan geleceği düşünmeye başladım ilerde yaşlanınca ben ne yapacağım diye.. komik gelebilir belki size ama hamilelik psikolojisi belki de.. sanki kızı olan annelere hep imrenecekmişim gibi geliyor. dün hastane çıkışı avm ye gittim bebeğime bir kaç parça bir şey alayım mutlu olayım diye ama kız bebek kıyafetlerini görünce daha beter oldum. içimden kızım olacaktı hani dedim, gözlerim doldu. 3 hafta da kendimi baya şartlandırmışım.. Allah a şükrediyorum bana evlat verdiği için, aratmadığı için onların sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama ne bileyim iki gündür içim bir tuhaf oldu işte. sizinle paylaşıp kendimi toparlamak istedim biraz. desteğinize ihtiyacım var kızlar..
kreşe gönderiyormusun..benimki 4 buçuk yaşında artık arkadaş istiyordu..çevrede hiç yaşıtı yok yuvaya verdim mecburen ..
merhaba kızlar... bir oğlum var haziran ayında kısmetse ikinci kez anne olacağım. bebeğimin cinsiyetine 3 hafta önce kız demişti doktor. bir de kızım olacak diye çok sevinmiştim fakat dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. iki erkek çocuk çok zor olur gibime geliyor. hele büyük oğlumu görünce gözüm daha çok korkuyor. çok yaramazlaştı bu sıralar... bir de erkek evlat hayırsız oluyor diyorlar. daha bebeğim doğmadan geleceği düşünmeye başladım ilerde yaşlanınca ben ne yapacağım diye.. komik gelebilir belki size ama hamilelik psikolojisi belki de.. sanki kızı olan annelere hep imrenecekmişim gibi geliyor. dün hastane çıkışı avm ye gittim bebeğime bir kaç parça bir şey alayım mutlu olayım diye ama kız bebek kıyafetlerini görünce daha beter oldum. içimden kızım olacaktı hani dedim, gözlerim doldu. 3 hafta da kendimi baya şartlandırmışım.. Allah a şükrediyorum bana evlat verdiği için, aratmadığı için onların sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama ne bileyim iki gündür içim bir tuhaf oldu işte. sizinle paylaşıp kendimi toparlamak istedim biraz. desteğinize ihtiyacım var kızlar..
bu zamanda kızı erkeği kalmadı. her iki cins içinde aynı tehlikeler mevcut. lütfen çocuklarınız erkek diye serbestçe ortalığa bırakmayınHayrin kizda mi erkekte mi olduğu bilinmez. Ne kiz evlatlar var annesini dogurduguna bin pişman ediyor ki bu zamanda da kiz çocuk sahibi olmak çok büyük sorumluluk gerektiriyor ve zor. Devir çok kotu çok.. Erkek evlat bir şekilde kendi çaresine bakip kendini koruyabiliyor ama kiz evladin hep çevresinde olmaniz gerekiyor. Siz hayirlisi olsun deyin gerisini Allah a birakin yuzunuz kara cikmaz merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?