2 Erkek arasında kaldım

Ortada ikinci secenek yok ki, arkadasinizin sevgilisi sizi teselli olarak kullanmis ve firlatmis (müstehak size) o sizi istemiyor ki hangi secenekten bahsediyorsunuz? Simdiki sevgilinizide birakin Allah rizasi icin, sizin gibi birinden kurtulsun ve midesi olan birini bulsun kendisine...

Judith Mcnaught romanı mı bu?

Yoksa 2000lerin başındaki pembe dizi kuşağından seçmeler mi? Rosalinda, Vahşi Güzel falan?

Olaya bak ahahahah.

A ile B(bu siz oluyosunuz) sözde "en yakın arkadaş".

A'nın da C diye bi sevgilisi var. Bu C, A'dan ayrılır ayrılmaz B'ye çıkma teklif ediyo(çıkma teklif edildigine göre olay lisede geciyo sanırım)

B de ulan bu A'nın eski sevgilisi demiyo da ay ben hayatta en çok sana güveniyorum diyo, C'nin teklifini kabul ediyo.

Ve bu C nasıl şanslı bi çocuksa bu kadar b.ku yedikten sonra A'ya ona geri dönüyo, B de onu hala unutamıyo.

Bi de olayda B'den saf saf hoşlanan ikinci çocuk D var.

Yaşadıgınız olayı anlamak için baya çaba göstermem gerekti gördügünüz gibi ben de halka hizmet olsun diye harflendirdim.

Sonuç ne derseniz C şanslı bi arkadaş, D zavallım kıyamam ona. A ile B'ye akıl fikir diliyorum. Bence hepiniz oturun YGS LYS falan var onlara çalışın. Lise bu olur öyle çok takılmayın.

Sen bu kafayla çok yaşamazsın söyleyeyim.En iyisi o güzel kafanı böyle gereksiz şeylerle yorma.

ikisiyle birden çık afdgjfjghh xD bu kafa neyin kafası

Yeni nesil ne yiyip içiyor anacım. Hormonlar tavan hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…