• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Erkek arasında kaldım

Lütfen yardım edin
Kızlar bn 1 yıldır bir çocuğu tanıyorum çok yakınız ama en iyi arkadaşımın sevgilisiydi çok iyi bir çocuk arkadaşımla ayrıldı. Ama bizde çok yakın olmuştuk şu ana kadar hiçbir erkeğe onun kadar güvenmedim. Çocuk bana teklif etti kabul ettim sonra ayrıldık arkadaşımla araları düzeldi ama ben çocuğu unutamıyorum sonra başka bir çocuk çıktı karşıma Ona aşık oldum ama hala o çocuğu unutamadım ikiside benim için çok önemli lütfen yardım edin birini seçmek için ne yapmalıyım :/

olağanüstü güvendiğin erkek senle arkadaşın arasında mekik dokuyo...bilmem farkettin mi??
ne güvenilesi...

Lütfen yardım edin
Kızlar bn 1 yıldır bir çocuğu tanıyorum çok yakınız ama en iyi arkadaşımın sevgilisiydi çok iyi bir çocuk arkadaşımla ayrıldı. Ama bizde çok yakın olmuştuk şu ana kadar hiçbir erkeğe onun kadar güvenmedim. Çocuk bana teklif etti kabul ettim sonra ayrıldık arkadaşımla araları düzeldi ama ben çocuğu unutamıyorum sonra başka bir çocuk çıktı karşıma Ona aşık oldum ama hala o çocuğu unutamadım ikiside benim için çok önemli lütfen yardım edin birini seçmek için ne yapmalıyım :/

sevgili konu sahibi,
seni şuan içinde bulunduğun entrikalı diziden, dünyaya davet ediyorum..

Kimin eli kimin cebinde belli değil, bu arada yaşlar kaç 15-16 :KK53:

Iki erkege de kara sevdalisin demek. 18 yasindan buyuksen hemen psikiyatra kos yok ergen bunalimlariysa ok

Lütfen yardım edin
gercekligine inanmadim senin ama dogru oldugunu varsayarak yaziyorum.. ilkiyle ayrilmissiniz diger kizla yakinlasmis yeniden, neyin secimini yapiyorsun? ikisi de pesinde degil sanirim?

Bence 3 lu olarak nikah masasina oturun.
Hatta 4 lu olarak.
Yazik su anki sevgilin dislanmasin sokakta usur yavrucak kiyamazsin sen simdi ona.

Neyin kafasindasiniz siz ve arkadasiniz be.

Lütfen yardım edin
ARKADASININ SEVGILISINI RAHAT BIRAK

İkisinide sevmiyorsun cunku gercek AŞK'i tatmamissin..Ne yapacagna kendn karar ver sonuc olarak ikisnden biri dogru karar degil bunu bil..

Back
X