• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Erkek arasında kaldım

Barışmışlar işte ve zaten ayrıldığı ve barışıp yine beraber olduğu insan sizin en yakın arkadaşınız söyler misiniz en yakın arkadaşınla aşk yaşaya ayrılan birine nasıl birşey düşünebiliyorsunuz ki barışmışlar bir de ha tekrar ayrılsalar çocuk sana dönse kabul edeceksin 2. kez yani. Bari çıktığınız çocuğa ümit vermeyi de ayrılın o çocuğun aklında eski sevgilisi olsa ne hissedersiniz?

Şimdiiiii

Çocuk demek, 13 yaşından küçük kız veya erkek demek, bunda bir anlaşalım. Bir çocuktan hoşlanıyorum dediğinizde genellikle bizim anladığımız 13 yaş civarı birinden hoşlanıyor olmanız.Gayet tabii olarak çocuk kelimesini cümle arasında geçiren kişi, kendisi de biyolojik olarak çocuk olduğundan böyle çocukça hayallere kapılması gayet olağan. Velhasıl çocukluk hayallerinizi çocukluğunuzda bırakıp yetişkinliğe doğru adım atıp karakterinizide yaşınızla doğru orantılı olarak büyütmek şart. Üstelik çocuklukta tolore edebildiğimiz bir çok gıdayı erişkin olduğumuzda tolore edemediğimizden bir çok mide-barsak rahatsızlıkları ile karşılaşabiliyoruz hal böyleyken mide haplarından medet umsakta olan olmuş oluyor bir kere... Dolayısı ile çocukken yenilen herzeleri büyüdüğümüzde yememek gerektiği buradan anlaşılıyor zaten...

Birincisini secsen ne olcak? Cocuk seni sevmiyormus ki

Hanımlar dikkat!! Yere attığımız aşk romanlarımızı çocuklar gerçek sanıyor, okuduklarında lafları dillerine yapıştığı için daha önce hiçbir erkeğe o kadar güvenmeyip üstüne başkasına aşık olup ikisi arasında kalıyorlar. o_O

Konu sahibi ikisini de unut, bir süre ara ver kendinle kal, hayat seni çok yormuş.

Baslık aklıma kotu seyler getırıyor sabahtan berı de konu ilk sıraalarda :D

Arkadasinin sevgilisine kadar baska adam kalmadi tabii...

lisede de değil bence :) artık aşk trafklerinin yaşları düştü.. daha yolun başındasın salla gitsin diyrum yavrum

Back
X