2.erkek çocuk meselesi

Mesele erkek çocuk diye değil bence. 2. Si de aynı cinsiyet diye diyorlar. Benim teyzemin 4 tane peşpeşe kızı oldu. Her hamileliğinde yine mi kız bi erkek olmadı ya da erkek olana kadar doğurcakmısın gibi rahatsız edici şeyler söylendi çevresinden. Kendisinin de cinsiyet takıntısı yoktu bu arada kız olduğu için çok mutluydu. 5. erkek oldu. Tamam artık erkek de oldu daha yapmazsın dediler. Şimdi 6. Bebeği 2 aylık o da erkek oldu yaani diyeceğim o ki takma canım ağzı olan konuşuyor. Kız olsaydı da aaa oğluna arkadaş olsaydı erkek olsaydı gibi şeyler de duyabilirdn. Sağlıklı olsun cinsiyetin ne önemi var

Evet mesela 2.sinin aynı olması cocuklar için aynı cinsiyet daha iyi benim içinde hayırlısı buymuş ben halimden mennunum millet konuşsun dursun

Masaallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.Ama bana sorarsanız kız çocuklarıyla erkek çocukları aynı şu anda.Bir kızı.m var erkek olsaydı ancak bu kadar hareketli olurdu.tek çocukta herşeyi gördüm ikinciye bile ihtiyaç duymadım gücüm kalmadı öyle söyleyeyim

Bir kız bir erkek olması en güzelidir ama olmadıysa yapacak bir şey yok insanlar kendi isteklerini yansıtmışlardır.Takmayın boşverin siz mutluysanız.

Artık kızlarda çok hareketli katılıyorum erkekler biraz. Daha vurdulu kırdılı sakin çocuk çok nadir folik asit etkileri

Bir kız bir erkek olması en güzelidir ama olmadıysa yapacak bir şey yok insanlar kendi isteklerini yansıtmışlardır.Takmayın boşverin siz mutluysanız.
Anne baba acısından daha iyi ama kardeş acısından hem cins etrafımda gördüklerim o yönde

Erkek anasi olunca da boburlenen var kiz anasi olunca da
Cok cahil bir kesim var oyle
Kiz anaya babaya bakar oglan kariya tapar diye dusunuyorlar
Oysa ki her iki turun de kotu ornekleri var
Karisini tutup ailesini atan da var koca kocaagg diye ailesini silip kacip giden de var
Kocasi istemiyor diye ailesine gidemeyen kadinlar da var
Karisi istemiyor diye bayramda ailesine tek giden adamlar da var
Ornek cok yani
Boyle cinsiyet kotuleyenler evlatlarindan menfaat bekleyenler oluyor
Yoksa sevdigiyle evlensin az uzakta otursun arada goruselim evladim mutlu olsun kâfi yani ben bu kafadayim

Evet ikiside olsun hem kız hem erkek evladı tatma açısından deniyor genelde. Hiç takılmaya bile gerek yok. Böyle yorumlar bi beni etkilemiyo sanırım

Benim teyzem yıllarca kocası izin vermiyor diye gidememişti ailesine o geldi aklıma iyi olsunlar kendi aralarında valla bişey istemiyorum ben onları bize baksın diye doğurmuyoruz sonuçta o kafadayım

Benim teyzem yıllarca kocası izin vermiyor diye gidememişti ailesine o geldi aklıma iyi olsunlar kendi aralarında valla bişey istemiyorum ben onları bize baksın diye doğurmuyoruz sonuçta o kafadayım
Aman salla cocuk yapmazsin doktor onerirler olmuyor mu derler
Yaparsin ikinciyi sorarlar
Sonra cinsiyete takarlar
Buyurler hangi okulu kazandi diye sorarlar
Millette cene bitmez

Aman salla cocuk yapmazsin doktor onerirler olmuyor mu derler
Yaparsin ikinciyi sorarlar
Sonra cinsiyete takarlar
Buyurler hangi okulu kazandi diye sorarlar
Millette cene bitmez
Evet hep Bi kulp bulurlar onda şüphe yok şükür Rabbime 2 tane evladım var Allah aratmadı ötesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…