Sınırımı aştırmıyorum cevap vermekten yoruldum kız çocuğu yetiştirmek zor artık ergenliklerinde uğraşırsınız diyorum bende gıcıklığına o kadar sinir olunca patlıyorumAmannn salla, herşeyi duyma, olmasa yap derler, yaparsın cinsiyet beğenmezler, doğar sütünü-bakimini beğenmezler, üzerine vazife olmayan herşeye yorum yapar elestirirler...
O yüzden "çok isteyen kendisi yapsın, bana bu kadar yeter, Allah olanlara hayırlı ömür versin" diyoruz, sınırımızı astirmiyoruz..
Arkadaşımın 4 erkek çocuğu var ,kız çocuğu ister misin diyenlere ;" ne fark edecek daha çok ya da daha az mı sevecem " diyip susturuyor.İyi geceler kızlar belki bazılarına saçma gelebilir konu ama o kadar bunaldım ki rahatlamaya ihtiyacım var 2.oğlum oluyor şükür sağlıklı doğumada az kaldı gerçekten çok mutluyum abi kardeş iyi bir ikili olacaklar bence gel gelelim millet 2.nin erkek olacağını duyunca hep bir olumsuz yinemi erkek 3.kız olur olsun bilmem ne o kadar sıkıldım ki ve cevap vermekten yoruldum millete neyse belki ben kız cocuk istemiyorum şükür ki öyle bir takıntım yok olsa fena olmazdı ama içimde en ufak bir ukte yok 3.çocukta düşünmüyorum istesem şansımı da denerim ağzından hayırlı bşy çıkan yok bu erkek çocukları öcümü ya evet cok hareketliler ama alışkınım
4 buçuk yaş olacak aralarındaBuyuk cocuk kac yasinda?
Bende istemediğimi söylediğimde kız çocuğu başka diyorlar bildiğim bütün kötü örnekleri anlatıyorum gıcıklığınaArkadaşımın 4 erkek çocuğu var ,kız çocuğu ister misin diyenlere ;" ne fark edecek daha çok ya da daha az mı sevecem " diyip susturuyor.
Ben evladın cinsiyeti olmaz diyorum öyle diyenlere ve bu ülkede kadın olmak çok zor bilakis ben cok mutluyumEvladın kızı erkeği mi olurmuş? Sağlıkla doğsun yeter bence. Allah isteyene versin ama böyle densiz densiz konuşturtmasın ya
Onların derdi olurda yaslanirsak kız çocuğu bakar diye yani kendilerini düşündükleri için bencilliklerindenBende istemediğimi söylediğimde kız çocuğu başka diyorlar bildiğim bütün kötü örnekleri anlatıyorum gıcıklığına
Şuan nasıl peki çocuklarla aranız yada kızım olsa diyormusunuzAynı şeyi bende yaşadım hamileyken erkek olacağını duyanlar hep bir burun kiviriyordu konu bile açmıştım burda çok üzülmüştüm Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği yok bunun
Bide 3.kız olur olsun demiyolarmı valla boğacam az kaldı birileriniEskiden kız çocuklarına yapılan baskı artık erkek çocuklarına yapılmaya başlandı gözlemlerime göre. Bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Sanki cinsiyet sizin elinizleymiş gibi hüküm vermeleri çok bağnazca.
Bide 3.kız olur olsun demiyolarmı valla boğacam az kaldı birilerini
Valla dedem hasta yatalak oldu halam bırak refakatçi kalmayı ziyarete bile gelmiyordu hep babam baktı keza eşimde annesine hep ilgilenir hiç belli olmuyor orası Artı bize baksınlar diye beklentimiz olmamalıOnların derdi olurda yaslanirsak kız çocuğu bakar diye yani kendilerini düşündükleri için bencilliklerinden
Ben ikinciyi planlarken cocuk psikiyatristi ve cocuk gelisimci iki ayri uzmana danismistim.4 buçuk yaş olacak aralarında
Israrlarda sinirleniyorum zaten bende artık duymak istemiyorum bakalım kime patlıcamBenim de iki oğlum var. İnsanlar sırf konuşmak yorum yapmak için konuşuyor, çok kafaya takmayın. Ben de inşallah maşallah kısmet diyip geçiyorum. Benim en nefret ettiğim şey ısrar, laf arasında söylenmek için söylenen şeyleri umursamıyorum. Ama biri ısrar ederse sinirlenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?