Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek allah ihmal değil imtihan edermiş, ramazan geldi diye allhın arkasına sığınmayın. Eşinin ahlaksızlığını imtihan olarak gören bir kadın var karşımızda ben kadın olmak istemiyorum artık ya... Boyunuzla bir çocuklarınız var, nerede onur, nerede gurur, bu kadar mı kolay kadın olmak. Yada en iyisi ben sana senin istediğin gibi yazayım....
Eşin haklı, neden böyle bişey yaptın, o kadar mı zor böyle mükemmel bir adamın ufacık isteğini yere getirmek, ne olursa olsun senin hayatında olacak, onun için herşeye değer. Hatta bir arkadaşın dediği gibi, işe gönderm, heykelini diktir eşinin. Diktir heykelini de eşine hakettiğini kuşlar versin.
yetişkin çocuklarınıza çok kötü örnek oluyorsunuz.
ileride onlarda evlenecek yuva sahibi olacak. onlarda başka bir kızın aynı böyle yüreğini yakacak olmasını istermiydiniz?
eşiniz 2. bir eşi kabul edermiydi? bir sevgiliniz olsa o da kabullenir miydi?
boşanmak gerçekten bu işkenceye katlanmaktan daha kolay.
unutmadan diğer kadının hiçmi suçu yok ewli olduğunu başından beri bile bile eşimle 4 yıl dewam etti hemde kendisinden 5 yaş küçük bir erkekle eşim 45 x kişi 51 yaşında hemde ewde 21 yaşında genç bir kızı war çok güzel örnek değilmi biz kadınlar bence en büyük zararı birbirimize weriyoruz
unutmadan diğer kadının hiçmi suçu yok ewli olduğunu başından beri bile bile eşimle 4 yıl dewam etti hemde kendisinden 5 yaş küçük bir erkekle eşim 45 x kişi 51 yaşında hemde ewde 21 yaşında genç bir kızı war çok güzel örnek değilmi biz kadınlar bence en büyük zararı birbirimize weriyoruz
arkadaşlar benim anlayamadığım bişi oluştu kafamda beni niye yargılıyosunuz tamam eşim hata yaptı hatasınıda fazlasıyla hala ödüyor insanlar hata yapabilir allah şaşırtmasın nie beni anlayan hiçmi yok aranızda sanki ben aldatmışım gibi yazıyosunuz okey çok kırıkwe kırgınım ama ben onu affetmeye çalışıyorum anlayışınıza teşekkürler
arkadaşlar benim anlayamadığım bişi oluştu kafamda beni niye yargılıyosunuz tamam eşim hata yaptı hatasınıda fazlasıyla hala ödüyor insanlar hata yapabilir allah şaşırtmasın nie beni anlayan hiçmi yok aranızda sanki ben aldatmışım gibi yazıyosunuz okey çok kırıkwe kırgınım ama ben onu affetmeye çalışıyorum anlayışınıza teşekkürler