- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
kızlar hiçmi yok aranızda aldatılıp kabullenmek zorunda kalan. neden hiç kimse çıkıpta bende buna benzer şeyler yaşadım yada duydum diyemiyo yapmayın allahaşkına çevremizde neler oluyo malesef![]()
ben sizlere kendimi anlatamadım herkezde bir ahkam kesmek garipsiniz hiçmi kocalarınızın dan şüphelenmediniz cep tlf karıştırmadınız benim bunları anlatmamdaki sebep herkezin içinde kendinden bişiler bulması ve dikkatli olmasıydı yazık kadın kadının gerçekten düşmanı galiba bu arada allah düşmanıma bile böyle şeyler yaşatmasın nasılda temenni ediyomuşum gibi konuşuyosunuz çok yazıkkk
hay allah razı olsun kızlar herkez bana tepkili ben napıyım herşeye rağmen seviyorum belkide mazoşistlik kendime acı veriyorum ama napıyım seviyorum kendimi şuçlar oldum herkezin tepkisinden tek suçum boşanmamakmı aşk herşeyi affedermi sizce?? eminim rabbimin büyük bir sınavı bu bana atlatıcaz inşallah
Nasrettin hoca birgün ağaçtan düşmüş bütün ahali toplanmış doktor getirelim onu yapalım bunu yapalım hoca durun demiş bana doktor değil ağaçtan düşeni çağırın beni ancak o anlar
evet arkadaşlar beni kınayan; acıyan,empati kurup yerime kendini koyan; herkeze duyurulur RABBİM çok büyük sonunda beklenen oldu bitti ayrıldılar eşim bana geri gelldi yaralarını sarmak bana düşüyo olsun ben o yarayı eskisinden daha sağlam yapmaya hazırım (O) BENİM HALA HERŞEYİM NEFESİMMMM....
olay aylarca sürüp gitmiş ve cevaplara bakın..ya kınamıyorum cidden ama son yoruma bakar mısınız adam 4 sene yaşamış kadınla ya nerden biliosunki gerçekten ayrıldığını ayrıldı diyeli onun yaralarını sarmak nedir sen karısısın onun yaa..ne konuda ne yarası sarıosun..sınav imtihan diye Allahı karıştıryorsun bir de..ya bu Allah tan gelir mi yapmayın sınayım şu kulumu gitsn az sina yapsın çoluk çocuk rızkı yedrsn dermi töbe töbe haşa..sinir oldum gece gece..