2. eşi kabullenmek kolay mı ?

Sen varya acayip cahil bi insansin. Hemde kör kutuk cahil.
Cocuk psikolojisi okuman seni bilgili yapmiyo, aciyorum senden yardim alacak insanlara.

Milletin fikrine kulp takacaktin, onemsemeyecektin madem
Ne diye konu actin.
Seni alkislamamizi mi bekliyosun?

COK BEKLERSIN!!!

Bosuna tubatuba arkadasima saldirma!
Esinin yaptiklarinin acisini burdaki bayanlardan cikaramazsin.

allah başınıza vermesin ama verirse beni o zman anlarsınız

allah başınıza vermesin ama verirse beni o zman anlarsınız

bunda anlayış olmaz adam zina yapmış sizinde aklınız karışmış bunda tolerans olmaz çırılan bardağı yapıştır bakalım eskisi gibi oluyor mu?

evet arkadaşlar beni kınayan; acıyan,empati kurup yerime kendini koyan; herkeze duyurulur RABBİM çok büyük sonunda beklenen oldu bitti ayrıldılar eşim bana geri gelldi yaralarını sarmak bana düşüyo olsun ben o yarayı eskisinden daha sağlam yapmaya hazırım (O) BENİM HALA HERŞEYİM NEFESİMMMM....

:53::53::53::53::53::53:
Kendine azıcık değer ver ne olur ya. Sonunda beklenen olmuş. Şimdi sen o senin gururunu ayaklar altına alan, başkasının koynundan çıkıp gelen adamla çok mu mutlu olacaksın? Desen ki işim yok param yok mesleğim gidecek yerim yok katlanmak zorunda kaldım, neyse diyeceğim. (bence kimse işi olmadan evlenmemeli o ayrı mesele) Ama hala onu çok sevmeni inan ki hiiiiç anlayamıyorum. Yaralarını sarmak derken, ne yapacaksın? Kocacığım o artık yok, beni de beğenmiyorsun ama en kısa zamanda yeni birini bulursun mu diyeceksin? Şayet adam seninle mutlu olsaydı zamanında bunlara kalkışmazdı dimi? Ve sen onu affettiğin için yine yapacak. Ne de olsa yine affedersin.

mide bulandırıcı cidden bazen kadın olmaktan utanıyorum cins olarak acizlikle yaşamaya bayılıyor muyuz neyiz anlamadım ki burda bi sürü konu açılır aldatılan terkedileen bi sürü kadın ama nefesiim derler şuyumm buyuuum akıl fikir ihsan eylesin kendini küçük düşürdün de ne oldu senin yaralarını kim sarıcak bi de burdan bak olaya alemsiniz ya bayılıyosunuz kendinizi ezdirmeye aşşağılamaya ne olur güçlü olmayı öğrenseniz midem bulandı vallaha

neyine güvenip boşandın ha boşandın niye hönkürüyosun ben kendime güvenemediğim için boşanmadım ahkam kesmekle olmuyo sen değil o seni boşamıştır öyle gözüküyo canımmm

Şu yoruma çok güldüm kusura bakma
O arkadaşa neden hönkürüyosun diyene kadar şuna cevap versene, senin gibi ezik olmayan en azından gururlu olan insanlara sen neden çemkiriyorsun?

ne ikinci eşi burası muz cumhuriyeti mi.

bu yaşanılanlar rezillik ahlaksızlık.

sen de bütün bu yaşanılanları normal karşılıyorsun ve herkesten öyle yorumlar bekliyorsun.

geri döndü diye fazla sevinme adamın karakteri kokuşmuş düşünceleri ortada yarın başka birisini bulursa da hiç şaşırma.

Kesinlikle haklısınız, göz göre göre aldatıldıkları halde "çocuğum var" diye ayrılmaya yanaşmayan arkadaşların konusuna hep yazıyorum bunu, "çocuğunuz o adamı örnek alarak büyüse daha mı iyi, bazen asıl çocuk var diye ayrılmak gerekir" diye. Zira huylu huyundan vazgeçmiyor.

arkadaşlar ben çocuklarımın geleceği için boşandım.bu hayatta babası ölen hiç mi çocuk yok.hiç üzülmeyin daha iyi yetişiyorlar

Şu yoruma çok güldüm kusura bakma
O arkadaşa neden hönkürüyosun diyene kadar şuna cevap versene, senin gibi ezik olmayan en azından gururlu olan insanlara sen neden çemkiriyorsun?

eminim pişmandır keşke herşeyini kabul edipte otursaydım şimdi ağlamazdım diyen arkadaşlarımda var benimde ortada kalıp çocuklarından ayrılan babasının evinde huzuru olmayan kızlar kızlar kendinize gelin kalbinizden geçenle ağzınızdan çıkanlara bir bakın hangisi doğru

ne ikinci eşi burası muz cumhuriyeti mi.

bu yaşanılanlar rezillik ahlaksızlık.

sen de bütün bu yaşanılanları normal karşılıyorsun ve herkesten öyle yorumlar bekliyorsun.

geri döndü diye fazla sevinme adamın karakteri kokuşmuş düşünceleri ortada yarın başka birisini bulursa da hiç şaşırma.

bu tür insanları af edince yüz buluyolar ve fırsatını bulunca daha fazlasını yapıyorlar...

ASLA AF ETMEYİN...

kimse kimse kadar gururlu olmak zorunda değil. arkadaş, eşi yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek, kendi tercihi,bize Allah akıl fikir versin demekten başka bişey düşmez bence.

eminim pişmandır keşke herşeyini kabul edipte otursaydım şimdi ağlamazdım diyen arkadaşlarımda var benimde ortada kalıp çocuklarından ayrılan babasının evinde huzuru olmayan kızlar kızlar kendinize gelin kalbinizden geçenle ağzınızdan çıkanlara bir bakın hangisi doğru

BENDE BOŞANDIMMM....çok mutluyum çocuklarımda bende sadece biraz fazla koşturuyorum.huzurluyum.kafam çok rahat.istediğimizi yapıyoruz.

yeter ki insan ne istediğini bilsin. bir daha da onlara köle olamam... daha bu hf 2 tane evlilik teklifi aldım...hiç te umurumda değiller kkadınları sadece kullanırlar keyiflerine göre

BENDE BOŞANDIMMM....çok mutluyum çocuklarımda bende sadece biraz fazla koşturuyorum.huzurluyum.kafam çok rahat.istediğimizi yapıyoruz.

yeter ki insan ne istediğini bilsin. bir daha da onlara köle olamam... daha bu hf 2 tane evlilik teklifi aldım...hiç te umurumda değiller kkadınları sadece kullanırlar keyiflerine göre

takdir ettim bu mesajinizi, Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah...

Etrafındakiler de senin seviyende olduğu için öyle demeleri hiç enteresan gelmedi, ben de boşan git babanın evinde mutsuz ol demedim ki. Bende şimdi boşansam babamın evinde çok çekilmez bir hayatım olur inan ki. Babamla hiç anlaşamam. İşim var çok şükür, ama olmasaydı bile yatılı hizmetçilik yapıp ne babama ne de eşime kendimi ezdirmemeyi çok iyi bilirdim. Bence sen kendine gel bize söyleyene kadar. Çünkü bize önerdiğin şey erkek egemenliğini, ahlaksızlığını kayıtsız şartsız kabul etmemiz. Senin gibi kadınlar varken bu ülkede daha kadınlar çok aşağılanır, çok hor görülür.

Ya bacım bu kk üyelerinin hepsi seni kıskaniyi bah ben saha diyim, yaralarını sar gon(c)anın.. !

Sararken de ''sol yanımdam kursun yedim aney aney '' seranatını patlat...

Patlamış mısır eşliginde hayatınızı film şeridi bi gözünüzün önünden geçirin, he geçirirken +18 ibaresini ekranın sol tarafına iliştirmeyi unutmayın..

en yakın eczaneden bir top sargı bezi götürür bu işi...

Heytt ulan !!

Şe diyecektim bacım asıl mesele neden affettiğin değil, herifin yaralanmış olması :60::60::60: tövbe yarabbim...

Ya tamam affettin affettin de adamı nasıl böyle zeytinyagı gibi üste çıkardın biz onu anlamadıydık...:44:

bizim sana neden affettin deme hakkımız yok da ''neden süründürmedin'' deme hakkımız var, az gururlu ol yahu !

adama yok sen nefesimsin herif ben değil iki üçü bir arada da götürürüm ben deeyosan iş başga tabe :51:

Iki erkek cocuk yetistiriyosunuz, ilerde o cocuklarin Durumu ayni babasi gibi olacak. Babam yapti, annem affetti hep sevdi.Babam asagiladi, annem onemsemedi affetti. Benim esimde affeder affetmek zorunda dusuncesiyleElin gunahsiz kizlarina yapmadiklari kalmayack.Cunki bu cocuklar sizin cahil dusuncenizle yetisiyor.Sizin gibi insanlar evlerden irak.

Bu forumda pek çok konu okudum..
Aldatmanın affedilecek bir yanı yok.Maddi durum yeterli değildir,çocuk babasız kalmasın denir (hoş huzur olmadıktan sonra baba olsa ne olur)kadın boşanamaz..
Ama en azından kendince ders vermek için birşeyler yapar.
Ailesine gider,anlarım.
Eve döner ama tabir-i caizse burnunu sürter,anlarım.
Eve döner ama artık karı-koca ilişkisi namına birşey kalmamıştır ortada,yine anlarım..
Kocam suçlu ama seviyorum der yine anlarım ! Kocasının suçluluğunu idrak edebiliyor çünkü o da birşey.
Ama bu ne.
Kocayı bulunmaz hint kumaşı yapmak da neyin nesi..

Hep farklı görüşlere saygı duymayı savunmuşumdur ama bu bambaşka birşey..
Kişinin kendine saygı duymamasını kabullenemiyorum.
E o zaman konuya cevap yazma,diyenler olabilir..
Ben bunların dünya üzerinde olmalarına tahammül edemiyorum.

Back
X