2 evladını kaybeden biri yumurta donasyonu bilgisi

Yüzde kaçı derken? Normal gebeliklerde bebeğin annesi ne demekse, ne anlama geliyorsa yumurta donasyonu ile oluşan bebegin annesi (yumurta donörü) de o anlama geliyor. Yani; bebeğin annesi o yumurtanın sahibi olmuş oluyor, diğer kişi sadece taşıyıcı annesi olmuş oluyor. Taşıyıcı anneden bebeğe herhangi bir gen aktarımının yapılabilmesi mümkün değil. Yani bebek, dnasının yüzde 50'sini annesinden (yumurta donöründen) yüzde 50sini de sperm sahibinden almış oluyor.

sağolun. taşıyan annesinin rnasından bişey alıyor diye okudum bir yer de onun için sordum

sağolun. taşıyan annesinin rnasından bişey alıyor diye okudum bir yer de onun için sordum
DNA dan alinmiyor ..ama anne karnında ve kanıyla beslendiği için annelik bağı oluyor ..süt hormonları çalışıyor ve emzirebilir..bu yüzden eğer yumurta nakli yapılacaksa döner ile annenin kan grupları aynı olmasına dikkat edin ..doktorlar pek önemsemiyor ama sonuçta bebek ya donerden ya da babadan kan grubu alıyor .. Allah'ım kolaylık versin ..

çok sağolun evet kan gruplarına dikkat edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…