2. Evliliği yapan kadinlar?

1. Yeni boşanmış ve kötü bir evliliği bitirmiş biri olarak duygusal boşluktasınız.
2. Yeni eş adayını yeterince tanıdığınızı düşünmüyorum.
3. Şu anda fragmanı izliyorsunuz canlı yayın imzalar atılıp aynı evde yaşayınca başlıyor.
4. Küçük bir kızınız var, onunla aynı evde yaşayacak adamı çok iyi ölçüp tartmalısınız.
5. Biten bir evliliğin ardından yeni bir ilişkiye başlamaktansa biraz kendinizi dinleyip evladınızla ilgilenseniz daha iyi olurdu.
6. Eski eşinden bir çocuğu olan bir kadınla daha önce hiç evlenmemiş bir erkeğin evlenmesi bizim toplumumuzda ne yazık ki kabul gören bir durum değil, potansiyel sorunlar sizi bekliyor.
7. Fazla iyi görünen insanlara ve durumlara karşı tedbirli olmakta fayda var.
8. Her şey gönlünüzce olsun.

Belki maasini yemek istiyor kismin katiliyorum.Ne iş yapıyor bu adam?
Kızın da varmış konu sahibi biraz daha bekle evlilik için uzat süreyi.Fazla iyi görünen insanda maske olabilir.Umarim gerçekten iyi biridir.Hayirlisi olsun.

Bu laf bana da cok sacma geldi onu dogurup buyuten kadindan bu kadar kolay vazgecebiliyorsa yarin birgun konu sahibinden hayli hayli vazgecer.ben olsam bu laftan sonra oturup baya bir dusunurdum
Ya herşeyin altında da birşey mi arıyoruz tedbirli olmak iyi ama nasıl olsa yaranamıyor sanki bize bu eş adayları.Ama herşeyi düşünmek tabi faydalı.Korur bizi.

Kendimden örnek veriyorum genelde kısa zamanda çok acı tecrübeler edindim.tanıştığınız bu kişi gibiydi benim eski eşim.Hergün şiirler,akrostişler,hediyeler,sürprizler,devasa evlenme teklifi derken evlendim.Sonra 6 ay boyu şiddet,küfür,aşağılama,cinsel isteksizlik...kimse o tanıdığınız gibi kalmıyor çünkü kendini farklı tanıtıyor.o da bana annemle sorun olursa uzak okuruz diyordu birgün annesini aramasam beni dövüyordu.o cennet Sonra cehenneme dönüşebiliyor .Çok dikkat edin geçmişini ailesini çevresini iyice araştırın.evlilikte o yaş farkı da sıkıntı oluyor.moral bozmak için yazmadım ama çok dikkatli olmalısınız

6 ay olmuş eşinizden bosanali. En fazla 6 aydır tanıyorsunuz bu yeni kişiyi...

Bence çok erken kararlar alıyorsunuz. 6 ay henüz ileriye dönük adımların planlanacağı bir süre zarfı değil, tanima sürecidir.

Kendinize ve ilişkiye zaman tanıyın. Kızınıza zaman tanıyın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Annemle iyi anlaşın gerisi önemli değil tehlikeli bi cümle bence.

Sende bunlara hemen inandın. Ne diyim :/

Insallah mutlu olursun ne diyim....
Bu işler o kadar şans işi ki...hic bir kurala kaydeye bakmaz...
Ayrıca şu aile mevzusuna katılmıyorum
Yok ailesini hemen silen sana sahip cikar mi lafı hem cok klişe hemde acayip yanlış...
Herkesin pembe ailesi yok...onları silip esine cocuguna her türlü sahip cikan var...
Dedigim gibi bunun bir kuralı kaydesi yoktur

Yaşınız kaç acaba. Anlattıklarıniz Yeşilçam tadinda. Biz birbirimizi seviyoruz,bizi kimse ayiramaz repliklerini hatirlattiniz bana. İnsan yapısı geregi mukemmel olamaz. Yani bu insan olmanin geregidir. Sevgilinizden mükemmel biriymiş gibi bahsetmeniz,bence bı yerlerde hataya düştüğünuzu gösterir. Ya siz onu mükemmel görmek istiyorsunuz ve gerçekleri gözden kaçırıyorsunuz ya da karsi taraf size mükemmel gorunmeye calisiyor ve siz yine bı seyleri kaciriyorsunuz. Sakin yanlış anlamayin,evlenmeyin ondan size hayır gelmez ya da ne bileyim siz mutlu olamazsiniz felan demeye çalışmıyorum. Sadece kendinizi fazla kaptirmis gibi gorunuyorsunuz. Hayırlısı olsun.

o nasıl bi profil fotosu yahu

O büyük canim :) ..evet hemen evlilik olmaz ama en fazla 1 yıl bekleriz gibi bilmiyorum
cennet gibi adam oldugunu hatta cennet insan oldugunu dusubmuyorum..Zamanla taninir hemen karar vermeyin bence..Üstelik kiz cocugu annesisiniz sorumluluk ağır yani..Dertsiz başına dert alma hemen ölç tart..oyle bir yazmissin ki 17 yaş gibisin..Biraz mantık uçmayın bu kadar cabuk lutfen..

Ya herşeyin altında da birşey mi arıyoruz tedbirli olmak iyi ama nasıl olsa yaranamıyor sanki bize bu eş adayları.Ama herşeyi düşünmek tabi faydalı.Korur bizi.
Bu normal bi soz mu eger anlasamazsan senin icin ailemi silerim.ne kadar sacma altinda bise aramaya gerek yok bariz belli ya yalandir ya da vefasiz

Bu normal bi soz mu eger anlasamazsan senin icin ailemi silerim.ne kadar sacma altinda bise aramaya gerek yok bariz belli ya yalandir ya da vefasiz
Gorusmek zorunda degilsiniz demis.Kimisi ailesine çok düşkün olmuyor ailesine küskünlüğü falan oluyor belki oyledir ama bu az gorulen birsey tabi.

Çok erken karar vermemiş misiniz .? Şahsen ben öyle bir evlilikten çıktım ki siz.di karşıma çıkacak herkes yalancı ,nankör ,küfürbaz ,sizin dehiminiz ile cehennem gibi gelir değil evlilik birine inanmak bile bir ömür daha ister .tabi kendi adıma söylüyorum . Sevebiliriz tabiki ama sütten ağzı yananlar olarak üflemeye en çok bizim ihtiyacımız var sanki ne dersiniz ?

Evli ve bu konuyu tecrübe etmiş biri olarak siz de erkeklerin ilk zamanlarda kaba tabir ile tavlamak için çok büyük fedakarlıklar incelikler yaptığını bilirsiniz. Zamanla onu tanıyın. Yok deseniz bile bir evlilik ve boşanma sizde iz bırakmıştır onları iyileştirin. Ve nacizane tavsiyem karşınızdaki erkekleri dünyadaki tek erkek gibi algılamayın. Eşinizden iyisi varsa sevgilinizden de olabilir. Demem o ki ölçün tartin ve evlilik şu an için en son düşünceniz olsun.
Ama sizi takdir ettim boşanmak büyük bir olay. Sonrasında yine hayata tutunmak devam edebilmek çok güzel. Ben de boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü

Burdan son durumlarımi yazicam arkadaslar sonra sürece bakarım nasıl olmuş diye :)

Annem artık evde çok kötü davranmaya başlayınca ağlayarak evi terketmek istedim bavulumu hazırladım ..sevgilime söyledim tamam artık eziyet çekme bir karar verelim ve o karardan donmeyelim dedi ev hazır içinde az çok eşya var 1 Eylül'de bavulunu topla gel nikahimizi kiyariz dedi ben ağlayarak tamam dedim ( annemin bana yaptıklarıyla ilgili konu açtım daha ayrıntılı) gerekirse kimseye gitmeyiz mutlu huzurlu yuvamizda yasariz dedi... Başta tamam desemde evden gideceğimi ailem anlayınca bana çok iyi davranmaya başladılar birden 360 derece döndüler ..gelsin istesin seni güzelce kızım dediler...sevgilim başta kararından dönmek istemese de sonradan tamam dedi bayramdan sonra tanışmaya gelecek..büyük ablam (sevdiğim ablam) ve enişte babam yemeğe çıkaracak galiba inşallah güzel gecer... Sonrada annesi babası beni hiç istemiyorlar bu yüzden şöyle dedi annem babama sadece saygım var artık sevgi kalmadı içimde hatalarını anlayıp bizden özür dilerlerse ancak onlara gideriz ilerde yoksa gitmeyiz dedi... 2 arkadaşı ile beraber beni istemeye gelecekler . Söylediğine göre 2 haftaya kadar evli olabilirim arkadaşlar bakalım neler olacak ...

Bu arada bir konu hakkında 4 gün boyunca üstüne gittim bilerek yapmadım ama normalde mesela bunu eski eşine yapsam bana bir sürü hakaret eder uste çıkardı ama sınırlı haliyle bile çok nazik ve beyefendi tavırları vardi ve işin sonundada benim gonlumu aldı üstelik burda dediler insanı sinir anında tanırsın diye oda harika kızlar burdan gelişmeleri yazicam bakalım hayırlısı olsun

Hadi bakalım hayırlı olur dilerimTum hikayeyi bilmiyorum ama geçen biraz okumuştum.
Mutlu olasın lotuscum.Darisi hayirlisi ve guzeliyle tüm acı çekmiş kadinlara,bana..

10 yas büyükten sonrasını okumadım.. Neden 10 yaş büyük biri. Yaşınıza göre biri çıkardı belki karşınıza ,

Tebrik ederim inşaallah çok mutlu olursunuz Her yönden araştırıp emin olduğunuzuda evlilik yapmanızı tavsiye ederim. Emin adımlarla ilerlemek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…