- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Belki maasini yemek istiyor kismin katiliyorum.Ne iş yapıyor bu adam?Neden şimdiden sabreden taraf olmak için can atıyorsunuz?
Bakın ilk evliliğinizde yaptığınız hatalar size ders olmamış.
Eşiniz değişir diye sabrettiniz, aileniz size destek olmadı sabrettiniz, artık can boğaza gelince her şeyi göze alıp ayrıldınız.
Daha boşanalı 6 ay olmuş. Ne ara ruhunuzu dinlendirdiniz de bir erkeği sevip güvenebildiniz?
O kadar berbat bir evlilikten sonra 3-5 ayda bir insana nasıl bu kadar güveniyorsunuz?
2. kez boşanmamak için aileniz ve siz kendinizi bu evliliğe mahkum hissedeceksiniz.
Ayrıca erkek ve evlilik olmak zorunda mı hayatınızda?
Bir erkek olmadan evladınızla, kimseye hesap vermeden yaşamayı neden hayal etmiyorsunuz?
Bence önce işe başlayın, psikolojik destek alın, ruhen güçlenin. Ondan sonra bakarsınız.
3-5 yıl bekar kalsanız ne olur?
Ayrıca adam belki pedofil, belki maaşını yiyeceği kadın arıyor. Bir de 35 yaş üstü bekar erkekler genelde sorunlu ve ana kuzusu oluyor.
Yazamadığınız sebep her neyse, 3-5 sene sonra kaybolmaz herhalde. Zamanı gelince yine evlenin.
Ya herşeyin altında da birşey mi arıyoruz tedbirli olmak iyi ama nasıl olsa yaranamıyor sanki bize bu eş adayları.Ama herşeyi düşünmek tabi faydalı.Korur bizi.Bu laf bana da cok sacma geldi onu dogurup buyuten kadindan bu kadar kolay vazgecebiliyorsa yarin birgun konu sahibinden hayli hayli vazgecer.ben olsam bu laftan sonra oturup baya bir dusunurdum
Annemle iyi anlaşın gerisi önemli değil tehlikeli bi cümle bence.Çok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimda
Sende bunlara hemen inandın. Ne diyim :/Çok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimda
Eski konularini okudum bence bu is olmaz sen atandiktan sonra tedavi ol.
Hemen guveniyorsun daha 6 ay once yasadiklarini nasil unuttun.
Sadist misin ailen zaten yaninda degil cocugun ailesi yaninda olmali e onuda ilişkimizi keseriz demis . Saglikli düşünemiyorsun bir süre kafani dinle
cennet gibi adam oldugunu hatta cennet insan oldugunu dusubmuyorum..Zamanla taninir hemen karar vermeyin bence..Üstelik kiz cocugu annesisiniz sorumluluk ağır yani..Dertsiz başına dert alma hemen ölç tart..oyle bir yazmissin ki 17 yaş gibisin..Biraz mantık uçmayın bu kadar cabuk lutfen..O büyük canim :) ..evet hemen evlilik olmaz ama en fazla 1 yıl bekleriz gibi bilmiyorum
Bu normal bi soz mu eger anlasamazsan senin icin ailemi silerim.ne kadar sacma altinda bise aramaya gerek yok bariz belli ya yalandir ya da vefasizYa herşeyin altında da birşey mi arıyoruz tedbirli olmak iyi ama nasıl olsa yaranamıyor sanki bize bu eş adayları.Ama herşeyi düşünmek tabi faydalı.Korur bizi.
Gorusmek zorunda degilsiniz demis.Kimisi ailesine çok düşkün olmuyor ailesine küskünlüğü falan oluyor belki oyledir ama bu az gorulen birsey tabi.Bu normal bi soz mu eger anlasamazsan senin icin ailemi silerim.ne kadar sacma altinda bise aramaya gerek yok bariz belli ya yalandir ya da vefasiz
Çok erken karar vermemiş misiniz .? Şahsen ben öyle bir evlilikten çıktım ki siz.di karşıma çıkacak herkes yalancı ,nankör ,küfürbaz ,sizin dehiminiz ile cehennem gibi gelir değil evlilik birine inanmak bile bir ömür daha ister .tabi kendi adıma söylüyorum . Sevebiliriz tabiki ama sütten ağzı yananlar olarak üflemeye en çok bizim ihtiyacımız var sanki ne dersiniz ?Siddet hakaret kufur temali konularimi bilenler bilir hatirlayanlar vardir belki...Merhaba arkadaşlar buraya ve bir siteye daha açtığım konulara baktığımda diyorum ki ne çekmişim ve birde diyorum ki ne kadar safmisim ...resmi olarak bosanali 6 ay oldu yaklaşık...boşanır boşanmaz atandım çok şükür daha çalışmıyorum işlemlerim devam ediyor ama olsun..
veeee aşık oldum bekar birine birbirimize aşık olduk ..içimde ona karşı çok fazla güven oluştu..aramızda 10 yaş var çok olgun nazik romantik biri bana şiirler yazıyor..
Sizde bilirsiniz ki o kadar kaba bir adamdan ayrıldım ki cehennemi yaşadım ve ilk sevgilimdi benim yani bütün erkeklerin öyle olduğunu düşünüyor normal karsiliyordum ..ama bu adam cennet yahu böyle bir adam olduğunu hiç dusunemezdim cennette olur ancak derdim ..yani aşkla huzurun yanyana olmayacağını düşünürdüm ..ama bu adam aşk huzur herşey var çok sukur..hayallerimiz karakterlerimiz o kadar uyumlu ki..benim dünyalar tatlısı bir kızım var ve kendi öz babasindan fazla güveniyorum ..hiç kavga etmedik şimdiye kadar bu mucize gibi ilişkiler hep kavga gürültü ağlama olur dizide ki aşklar yalan sanirdim meğersem varmış ...
Ailem bekar olduğu için karşı çıkacak ama eminim onu tanıyınca onay verirler.. sizce artık mutlu olur muyum veya ne gibi sıkıntılar olabilir..sanki onunla hiç kavga etmez misim geliyor yani hep aşk sevgi içinde günlerim geçecek gibi geliyor ..böyle düşününce hala safmiyim acaba diyorum ama adam cennet çok sabırlı beni darlamiyor yani her an her dakika konuşmuyoruz ama kısa öz konuşuyoruz öyle işte. ...
İçimi böyle dokeyim istedim işte :)
Hadi bakalım hayırlı olur dilerimTum hikayeyi bilmiyorum ama geçen biraz okumuştum.Burdan son durumlarımi yazicam arkadaslar sonra sürece bakarım nasıl olmuş diye :)
Annem artık evde çok kötü davranmaya başlayınca ağlayarak evi terketmek istedim bavulumu hazırladım ..sevgilime söyledim tamam artık eziyet çekme bir karar verelim ve o karardan donmeyelim dedi ev hazır içinde az çok eşya var 1 Eylül'de bavulunu topla gel nikahimizi kiyariz dedi ben ağlayarak tamam dedim ( annemin bana yaptıklarıyla ilgili konu açtım daha ayrıntılı) gerekirse kimseye gitmeyiz mutlu huzurlu yuvamizda yasariz dedi... Başta tamam desemde evden gideceğimi ailem anlayınca bana çok iyi davranmaya başladılar birden 360 derece döndüler ..gelsin istesin seni güzelce kızım dediler...sevgilim başta kararından dönmek istemese de sonradan tamam dedi bayramdan sonra tanışmaya gelecek..büyük ablam (sevdiğim ablam) ve enişte babam yemeğe çıkaracak galiba inşallah güzel gecer... Sonrada annesi babası beni hiç istemiyorlar bu yüzden şöyle dedi annem babama sadece saygım var artık sevgi kalmadı içimde hatalarını anlayıp bizden özür dilerlerse ancak onlara gideriz ilerde yoksa gitmeyiz dedi... 2 arkadaşı ile beraber beni istemeye gelecekler . Söylediğine göre 2 haftaya kadar evli olabilirim arkadaşlar bakalım neler olacak ...
Bu arada bir konu hakkında 4 gün boyunca üstüne gittim bilerek yapmadım ama normalde mesela bunu eski eşine yapsam bana bir sürü hakaret eder uste çıkardı ama sınırlı haliyle bile çok nazik ve beyefendi tavırları vardi ve işin sonundada benim gonlumu aldı üstelik burda dediler insanı sinir anında tanırsın diye oda harika kızlar burdan gelişmeleri yazicam bakalım hayırlısı olsun
Burdan son durumlarımi yazicam arkadaslar sonra sürece bakarım nasıl olmuş diye :)
Annem artık evde çok kötü davranmaya başlayınca ağlayarak evi terketmek istedim bavulumu hazırladım ..sevgilime söyledim tamam artık eziyet çekme bir karar verelim ve o karardan donmeyelim dedi ev hazır içinde az çok eşya var 1 Eylül'de bavulunu topla gel nikahimizi kiyariz dedi ben ağlayarak tamam dedim ( annemin bana yaptıklarıyla ilgili konu açtım daha ayrıntılı) gerekirse kimseye gitmeyiz mutlu huzurlu yuvamizda yasariz dedi... Başta tamam desemde evden gideceğimi ailem anlayınca bana çok iyi davranmaya başladılar birden 360 derece döndüler ..gelsin istesin seni güzelce kızım dediler...sevgilim başta kararından dönmek istemese de sonradan tamam dedi bayramdan sonra tanışmaya gelecek..büyük ablam (sevdiğim ablam) ve enişte babam yemeğe çıkaracak galiba inşallah güzel gecer... Sonrada annesi babası beni hiç istemiyorlar bu yüzden şöyle dedi annem babama sadece saygım var artık sevgi kalmadı içimde hatalarını anlayıp bizden özür dilerlerse ancak onlara gideriz ilerde yoksa gitmeyiz dedi... 2 arkadaşı ile beraber beni istemeye gelecekler . Söylediğine göre 2 haftaya kadar evli olabilirim arkadaşlar bakalım neler olacak ...
Bu arada bir konu hakkında 4 gün boyunca üstüne gittim bilerek yapmadım ama normalde mesela bunu eski eşine yapsam bana bir sürü hakaret eder uste çıkardı ama sınırlı haliyle bile çok nazik ve beyefendi tavırları vardi ve işin sonundada benim gonlumu aldı üstelik burda dediler insanı sinir anında tanırsın diye oda harika kızlar burdan gelişmeleri yazicam bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?