- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Sizin konularınızı biliyorum, çok zor süreçlerden geçtiniz. Burada sizinle benzer süreçlerden geçen kadınların çoğundan daha cesaretliydiniz, tebrik ederim öncelikle. Mutlu olmanızı içtenlikle isterim. Tabi ki 2. hatta 3. evliliğinizi dahi yapabilirsiniz ancak daha önceki kötü tecrübelerinizden yaptığınız çıkarımlarla ilerlemenizi tavsiye ederim. Kimsenin %100 garantisi yok ama içinize iyice bir sinsin bence. Bazen "Hah işte bu o adam" dersiniz ya, o his gelmeli içinize. Mutluluğunuz daim olsun dilerim. :)
6 aydir bosanmissiniz simdiye kadar hic kavga etmedik demissiniz kac aydir sevgilisiniz.bence acele etmeyin esinizden olusan boslukta bu sekilde dusunuyo olabilirsiniz.
Yani bosanali 1 ay olmus ve baslamissiniz.bence siz bi savastan ciktiniz ve ilk buldugunuz limana sigindiniz.sizi anlayabiliyorum ama acele etmeyin bi kiziniz da var.iyice taniyin aceleniz yok ilk gordugunuz kisiye de cennet demeyin.kimin ne oldugu hemen belli olmaz5 ay olmustur
Aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz.Anneme karşı yumusamayim hatırladım kinlendim bak bu hayatta arkamda duran bir Allah'ın kulu yok bu bana hatirlattiniz teşekkür ederim herkes ben gucluyken yanımda güçsüzler herkes beni vıcık diye ezmis ...bu ailede neler yaşadığımi az çok tahmin edersiniz ...isim tam olsun ayrı eve cikicam insallah zaten sonra evlensek dahi 1 yıl ayrı yaşarız neden evlensek diyorum biliyormusunuz bende isterim evlenmeden adamı taniyim gezip edeyim aynı evde yaşayım ama ben bunlar yaparsam ailem herkese o... Olduğumu duyurur öyle bir ailem var işte ben napayım..gizli saklı yapsam bir yapsam 2 yapsam 3. Ye yakalnirim cunku beceremiyorum yalanı kızarıp bozariyorum
Benim ikinci esimin ilk evliligi ve benden 2 yaş küçük. Ne ailesi bununla ilgili bana bir laf etti nede esim. Bir onceki yasadigim seyler evlilik bile degilmis onu gordum mutluyum eskiyi kapattim. Suan ikinci cocugumuzum aramiza katilmasini bekliyoruz:) bu birazda çocuk olup olmamasiylada alakali cocuksuz evlenmeye kalkınca ort daha süt liman oluyor onu gozlemledim ben.
Devam eden msjlari okumadim canim giristeki ilk msjda bunu belirtmemis diyeddusunuyordumki simdi baktim ve hozfen kacirmisim. Kesinlikle haklisin Cok erken hemde cocuk var ve kiz cocugu ben sahsen guvenemez ve bu kadar cabuk ileriye donuk birsey dusunemezdim bu bilgiler isiginda acelesi ne acaba?Ama konu sahibinin 1 kızı varmış. Kendi için de kızı için de uzun uzun düşünmesi ve değerlendirmesi gerekir.
Boşanıp 1 ayda nasıl atlatır da yeni bir iliskiye adım atar insan? 5 ayda nasıl tanır da hemen evlilik düşünür? Aklım almıyor gerçekten...
Resmi olarak 6 ay önce boşanmış ama bayadır ayrılarmış galiba.. yine de bu kadar kısa sürede güvenmek cesaret ister bence.. hele kız evladım varken..Ama konu sahibinin 1 kızı varmış. Kendi için de kızı için de uzun uzun düşünmesi ve değerlendirmesi gerekir.
Boşanıp 1 ayda nasıl atlatır da yeni bir iliskiye adım atar insan? 5 ayda nasıl tanır da hemen evlilik düşünür? Aklım almıyor gerçekten...
Haklısınız dışardan öyle göründüğünün farkındayım ama geçerli sebebim var birde bu süreci başından beri bilen arkadaşım var oda bana hak veriyor aynı düşünüyor bu yüzden içim daha rahat
Anneme karşı yumusamayim hatırladım kinlendim bak bu hayatta arkamda duran bir Allah'ın kulu yok bu bana hatirlattiniz teşekkür ederim herkes ben gucluyken yanımda güçsüzler herkes beni vıcık diye ezmis ...bu ailede neler yaşadığımi az çok tahmin edersiniz ...isim tam olsun ayrı eve cikicam insallah zaten sonra evlensek dahi 1 yıl ayrı yaşarız neden evlensek diyorum biliyormusunuz bende isterim evlenmeden adamı taniyim gezip edeyim aynı evde yaşayım ama ben bunlar yaparsam ailem herkese o... Olduğumu duyurur öyle bir ailem var işte ben napayım..gizli saklı yapsam bir yapsam 2 yapsam 3. Ye yakalnirim cunku beceremiyorum yalanı kızarıp bozariyorum
Sanirim biz ne dersek diyelim konu sahibi evlenecek. burda herkes cok erken olduğu konusunda hem fikir ama o düşüncesinde sabit geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?