2. Evliliği yapan kadinlar?

Çok teşekkür ederim aslında güçlü bir yapım yok ama yalnızım ve bir kızım var mecburen çok güçlü olmam lazım

Yani bosanali 1 ay olmus ve baslamissiniz.bence siz bi savastan ciktiniz ve ilk buldugunuz limana sigindiniz.sizi anlayabiliyorum ama acele etmeyin bi kiziniz da var.iyice taniyin aceleniz yok ilk gordugunuz kisiye de cennet demeyin.kimin ne oldugu hemen belli olmaz

Aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz.
Sadece flört edin.
Eğer ailenizden farklı bir şehire atandıysanız rahat olun.
Siz artık iş güç sahibi, yetişkin bir kadınsınız.Allah'tan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Bakın siz evliyken size kocanızı aldattığınızı ima eden onlar.
Yani evli bekar olmanız farketmiyor. Niyet kötü olduğu için size kötü davranıyorlar.
Onları susturmak için evlenme hatasına düşmeyin. İnanın sizi üzecek laf bulurlar. En basitinden, şu anda görüştüğünüz kişiyi evliyken bulduğunuzu, onunla evlenmek için ayrıldığınızı söylerler. Çünkü kalp bozuk.

O yüzden sabredin. Üzerinizde baskı hissetmeden böyle ciddi kararlar alın.

Allah yardımcınız olsun.

Adamla herhalde 3-5 ay arası olmuş sevgilisiniz. Hele Bismillah...Kızınız da var bekleyin bı görün anlayın. Adam daha kaç ay olmuş ailemle baglarimi koparirim demiş sana bişey derlerse. Ben olsam bu lafa çok sevinmez bir durur düşünürüm. Ne bekliyordunuz adam daha ilk aylarda bagirip çağıracak mıydı? Bence bir de başkalarının konularını okuyun adamlar kendini ne güzel saklıyor bakın. Bana pek ilk evliliginizden ders almış gibi gelmediniz.

Bence çok acele bir karar değil mi ?
Ayrılalı zaten 6 ay olmuş ne ara Kafanı topladın , tanıdın , güvendin de aşık oldun ?
Bence hala safsın .
Ayrıca bir ilişkide hiç kavga olmaması da normal değil .

Yaşını bilmiyorum ama abla tavsiyesi gibi düşün suan herşeyi iyi, hos gorme evresindesin. Önemli olan laf değil icraattir. Sen laflarına bakıp sana iyi bir eş olacağını sanma. Kendi ailen bile olsa kimseye namus konusunda hesap verme.
Çok iyi niyetli birine benziyorsun. Evladın var, kendini bile bile ateşe atma. Adama hemen güvenip herşeyi anlatma. Büyük ihtimal yeni çalışmaya baslayacaksin. Iş hayatı zaten yorucudur. Ben eski eşimle flört ettim ama cafelerde vs. Şimdi ki aklım olsa tatile gider, ailesini özellikle annesini tanımak için her türlü şekilde eve gider iyice tanıyıp öyle evlenirdim. Köprüyü geçene kadar hepsi beyaz altı prens.
Ayrıca yaşı yaşına uygun olsa daha mutlu olabilirsin. Tecrübe edindin ama yaraların hala var geçmemiş geçsin öyle devam et yola...
Isteyen çalışan bir kadın her türlü es bulur sen çocuğunla mutlu ol gerisi zaten seni bulur.

Benim ikinci esimin ilk evliligi ve benden 2 yaş küçük. Ne ailesi bununla ilgili bana bir laf etti nede esim. Bir onceki yasadigim seyler evlilik bile degilmis onu gordum mutluyum eskiyi kapattim. Suan ikinci cocugumuzum aramiza katilmasini bekliyoruz:) bu birazda çocuk olup olmamasiylada alakali cocuksuz evlenmeye kalkınca ortam daha süt liman oluyor onu gozlemledim ben.

Son düzenleme:

Ama konu sahibinin 1 kızı varmış. Kendi için de kızı için de uzun uzun düşünmesi ve değerlendirmesi gerekir.

Boşanıp 1 ayda nasıl atlatır da yeni bir iliskiye adım atar insan? 5 ayda nasıl tanır da hemen evlilik düşünür? Aklım almıyor gerçekten...

Devam eden msjlari okumadim canim giristeki ilk msjda bunu belirtmemis diyeddusunuyordumki simdi baktim ve hozfen kacirmisim. Kesinlikle haklisin Cok erken hemde cocuk var ve kiz cocugu ben sahsen guvenemez ve bu kadar cabuk ileriye donuk birsey dusunemezdim bu bilgiler isiginda acelesi ne acaba?

Bigün onu sinirlendirin ufak bi konuda.. o zmn belli olur.. ünlü bi psikolog demişti flört tarafında herkes iyi yönünü gösterir. Sadece sinirliyken kendini saklayamaz.. o zmn bakin sinirlenince hala cennet mi??

Resmi olarak 6 ay önce boşanmış ama bayadır ayrılarmış galiba.. yine de bu kadar kısa sürede güvenmek cesaret ister bence.. hele kız evladım varken..

Gecerli sebebiniz ne olabilir ki bukadae emin olmanızın iyi bir baba iyi eş olmanın ve burda söyleyemesin ilgic dogrusu

1 yıl ayrı yaşarız neden evlensek diyorum biliyormusunuz bende isterim evlenmeden adamı taniyim gezip edeyim

Tanımadınızı kendinizde söylüyorsunuz ozman bu güven karşı kişiye nerden geliyor size

Teşekkür ederim herkese yorumu için evet bazı durumlardan ötürü burada anlatamayacagim hayattaki herkes den daha çok güveniyorum ve çok seviyorum bakalım neler yasicam hayatımdaki nokta gelişmeleri buraya yazarım ara ara onca zamandır yasadiklarima şahit bu site sonuçta o yüzden buda benim filmim işte hayırlısı olsun herşeyin

Mesajınızı bitiremedim. Daha yeni boşanmıssınız ve yaşadıklarınızdan belki de yaşayamadıklarınızdan tahminimce büyük bir manevi boşluktasınız. Ben biraz olumsuz yaklaşacağım, hem kızınız var hem de şuan boşluktasınız bu önemli bir dönem de yani tam geçiş döneminiz bu dönemi çok iyi atlatmalısınız.karşınıza çıkan insana zaafınız olmuş, bu insan şuan için tabiki ki iyi biri gibi gözükebilir size ama cümlenizde “kızım konusunda öz babasından daha çok güveniyorum” sözünüz beni rahatsız etti. Yani anladığım kadarıyla çok kısa süredir görüşüyorsunuz bu kadar kısa sürede bu kadar güven sizi bazı yanlıslara da götürebilir. Lütfen kendinize zaman tanıyın. Kendinizi toparlayın ondan sonra değerlendirin. Şuan yanlıs bir zaman bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…