- 30 Nisan 2016
- 11
- 7
- 16
- Konu Sahibi artvinli0808
Merhaba kızlarrr ben cahil yasta bi evlilik yaptım ve ailem istememesine ragmen evlendim. tabi 4 yıl sürdürebildim. couk çocuktuk ikimizde kumar alkol vs sebeplerden ayrıldık. ayrıldıktan kısa süre sonra ben yeni yeni olanları üzerimden atıyorken şimdiki eşimle tanıştım ama aşk diye tarif edilen şey nedir bilmiyorum ama benim aşk tarifim eşimle ilk bakışmamızdır. hareketleri bakışı konusmaları herşeyiyle bu aşık oldugum adam diyorum.oda bana aşıktı bundan emindim hala ogünleri konustumuzda gözlerinin içi gülüyor ki ben belkide hayatındaki 30. kızdırım. . gel gelelimki hamileliğimin 7. ayından sonra bizde değişmeler basladı. zaten eşim hatalı olsa bile bagırıp çağırdıgı zaman kadının susması gerektini yani sürekli kadının 1 adım geride olması gerektiğini söyler durur. ben dövsem bile cevap vermemen lazım diyor. tabi bende herşeyde dayanamayıp cevap veriyorum. 1 2 kez hamileyken el kaldırmaya yeltendi ufak atışmalar yasandı ama hem 2. evliliğim hemde çocugum vardı caresiz kaldım ailemin yanına gidemedim. sürekli ilk evliliğimi başıma kalkmasıda cabası
bana istersen sezeryan olma demişti ama ben neden dediğini kestiremediğim için normal doğum yaptım. benden soğudugunu düşünüyorum. bi kadın olarak görmediğini düşünmeye basladım. aldatmıyor evet eminim ama bendende kendini geri çekiyor. bikaçkez uygunsuz video izlediğini fark ettim. ve ben problemlerimi söylemem karşılık hiç bi değişme olmadı aksine daha cok ters tepti ve daha soğuk olmaya basladı. bu konu konuşulmasın biz hep iyi olalaım yani. buda benim ağırıma gidiyor. 25 yasındayım ve eşim 34 yasında. benim hangi konuda hassas laştımı anladığı günden beri her kavgada bu konuyu dahada iğrenç hale getirdi beni aşağıladı. kavga anında seni begenmiyorum sevmiyorum çocuk için katlanıyorum diyor . sinir gecince kurana el basıp senin canını acıtmak için söyledim desede içimde herseferinde biraz daha nefret biriktiriyorum. kinim hiç yoktu hiç olmadı kimseye ama eşim öle biriki hem cok seviyorum hemde ona kin biriktiriyorum. cünkü çok önemli bi konu bu her kadın eşi tarafından beğenilmek arzulanmak ister
her ayrılcam senden beni sevmeyen biriyle daha fazla beraber olamam dediğimde tamam ozaman babanı arıyorum küfürleri sıralıyorum ve senin az-gınlıgından dolayı benden ayrılmak istedini herkese söylüyorum diyor. kızım 6 aylık onun yüzünü göstermem senin ne halt oldunu neden aileyi yıktını büyüdünde bizzat anlatıcam diyor asla hiçbirzaman hatası olmadı olmuyor. başka konulardan tartısıyoruz mesela ama esim her seferinde babanı arayacagım konunun cinsel tatminsizlik oldunu söyleyecegim diyor kadınların butarz konulardan utandını bildiği için rezil ederim ayagını denk al diyor yani. .ayagını carpsa biyere onda bile baskasına sinirlenebilcek kadar asabi biri. o çok sinirli evet ama bende sakin biri değilim. artık cvp veriyorum dikleniyorum ama çok sıktım kendimi sustukça daha cok üzerime geldi ama güzel huylarıda var. evine baglı kızına baglı evi madur etmiyor cok sukur.sinirlendiği zaman başa kalksada herşeyi yapmaya calısıyor. ama ben beni arzulasın beni beğendiğini göstersin istiyorum ama nafile. sanki ben böle istedikçe odaha uzaklaşıyor. giydiğim kıyafetlerime kadar cok karısır kendisi bakımlı olacak ama benim olmamam gerekli neden çünkü ben anneyim ona göre. hamileyken 53 kiloydum şimdi 47 kiloyum fiziğimdede kilo problemim yok. gayet bakımlı ve hoş bi bayanım ama eşim evde beni tınlamıyor. dışarı cıktıgımızda kıskanıyor kızıyor küsüyor öpüyor seviyor ama eve girdiğimiz anda değişiveriyor. her seferinde biraz daha soğusamda eşimi hala seviyorum hemde çok ne yapmam lazım kızlar biraz bilgi lütfen :*( konuları dağınık dağınık yazdım okadar cok şey varki laftan lafa atladım kusura bakmayın )