2. evliliğimi yapacak biri olarak bunlara ne gerek varmış!!!!!!

Mesela benim eşim de bana sormuştu gelinlik giyinen mi die şaşırmıştım ki o ana kadar beni aşırı seven her dediğimi yapan biri bana bunu demiş ve beni ağlatmıştı sadece sordum demişti sorduuna göre ihtimalini de dusunuyosun demiştim biliomusunuz siZin gibi insanlara çok üzülüyorum sakın kimseyi dinleme sana kötü davrananların Allah cezasını versin

Yengen haset birisi, zaten şu amca karılarından biride iyi çıksın dişimi kırıcam, kendi kızları bekar herhalde içinden diyordur daha bizimkiler 1 i bulamadı bu ikinciyi alıyo,terbiyesiz kadın çatlasın patlasın emii

Ağzımı yaya yaya bir gülerdim ki o yengeye

Keyif benim, heves benim, para benim, koca benim. Sanane?

Bukadar. Üzülcek bişey yok.
İlk evliliğinde sanki ay heves etmiş almış, ne de güzel olmuş mu dedi, hiç sanmıyorum...

Keyfini çıkarın...

Ay hasbam ona neymis sanki parasi cebinden çıkıyor
Gicikligina yapiyo belli
Inadina yap gul guzel gecir gununu
Hayirli olsun

Valla bı kere dünyaya geliyo insan.hıc takmayın canınızın istedıgını yapın.bu sızın hayatınız ıcınızde kalmasıın..

Bana gore gelinlikte dugunde nisan vsss akla gelebilcek hersey gereksiz ozellikle geleneklerine gore yapilan yöresel müziklerin caldigi dugun dernekler onlarda oyle. Ilk evliligim benim icin hepsi iskenceydi. Belki yengeniz fazla açık sozlu davranmis olabilir hayat sizin ve istediginizi yapin derim. Ben olsam gorusum ne olursa olsun soylemezdim Saygi duymak lazim. Hicc kafayi takmayin Mutlu olun Insallah sevgiler.

Ayyyy ne üzülüyorsun çatlasın dursunlar sen bugünlerin kıymetini bil..Benimde 2. Evliliğim söz tepsisidir bohçasıdır bana göre değildir bu herkesin kendi tercihir ama özencin varsa yap tabi..Ben valla bi daha gelinlik giydim bi daha düğün yaptım hemde en eğlencesinden..Çok da iyi yaptım ohh sefam olsun..Sende öyle yap

'Bu ayrintilar ilk kez evlenenlerin hakkidir' gibi bi ibare gormedim, duymadim hic.. Insanlar konusur, haklisin uzulmussundur, ben de bosandim anliyorum hissettiklerini ama aldirmamaya calis..

Aman bosver diyicem ama olmuyor...ilk evlenirken yengemin karismadigi birsey yok.illallah ettirmisti.
Seneler gecti.kizkardesi kizlar toplulugunda oturuyoruz .beni de cagirdilar.daha ben agzimi acmadan sen otur iki cocuklusun kizlarla ne yapacan.dedi.eee sanane desem ..ama onun bana garezi vardi..dengesiz cok anlayacagin....

Siz ne istiyorsanız yapın. Cahil cuhelanin lafına bakmayın. Benim de kuzenim ikinci kez evlendi. İlkinden daha güzel oldu her şeyi. Ayrı özen gösterdi her şeye. İlkinde biraz kiloluydu,bunda incecik oldu. İki farklı gelinlik,kınada iki farklı kıyafet değiştirdi. Gelinliği özel tasarım oldu vs. Hiçbir şey içinde kalmadi,kimseyi de tinmadi. Şimdi minnoş bir oğlu oldu . Belki ona parti bile yaparız. Hayat sizin hayatınız elaleme bakmayın,kendi kızlarının ne olacağını biliyor mu acaba çadır kafalı.

bana göre abuk sabuk saçma şeyler ama birileri bunları yaparken kalkıpta böle sölemedim.benim fikrim bana kalsın.oda onun fikri yengen hatırlatarak üzmek istemiş seni sadece.sende bir kahkaha patlatsaydın 3. de 4.de 5.de olsa hep yaparım canım ruhum genç benim içi geçmişlere örnek olsun de artık o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…