- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
Kesinlikle özellikle kendi kocasının her şeyini çekmiş boşanmaya cesaret edememisler de daha cok oluyorHic bir hazirlik yapmasaydiniz eger, o zaman da yengeniz olacak kadinceyiz:
"Aay seninde icin gecmis, hic birseye hevesin kalmamis, perisan etmis seni bosanmak be yavrum, ne cektin beee"
- derdi eminim.
Bazi insanlar bosanan kadinlari, bir yikik bitik görmek istiyor gibi bir izlenim olustu bende.
Bu milletin dili varyaa, heryere dönüyor yeminle. Keyfinize bakiniz efendim, katiyyen takilmayiniz bunlara.
yanlış alıntı yaptınız sanırım.yeni üyelik mi açtınız siz @Batsinbudunya aynı kişisiniz herhalde
kadın sığınma evine gittiniz geri mi döndünüz yoksa hiç gitmediniz de yeni üyelik mi aldınız
iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
Gene mi trollendik
Edit;evet eski konusunda yaziyormus. Konu sahibi subatta efsunlanmissin gecen sene, simdi kiminle evlendigini anlayamadim ama neyse mutluluklar dileriz,gonlunden geceni yap
iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
Yengen geri kafalı cagilin teki belliki 2. Evliliğinin olması bir kusur degilki bu isler nasip inşallah cok cok mutlu olursun herseyide istedigin vibi yap bence milletede aldırış etme yoksaavarua bazıları ömür törpüsü vallaiyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
bence nişanınla ilgili kimseye sunu yaptım bunu yapacam deme sanırım senı kıskanmıs yengen hem de göze gelirsin.Enerjını düşürür moralini bozarlar.iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
deseydin 10 kere de evlensem 10 kere de yapacağım çekemeyen çatlasıniyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
kıskanc kadın..ctlasıniyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
profil resminiz aynı olunca sorgulanmamak adına yeni üyelik açtınız sandımYa
yanlış alıntı yaptınız sanırım.
Yengeye neyse adı üstünde yenge işte...her şeye maydanoz olacak.iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?