Çok acele etmiyor musunuz?Bunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Evden ayrılalı 1.5 boşanalı nerdeyse 1 sene oluyor. Ara ara birileriyle tanışıyorum ama kafama yatmıyo derken tanışmayı da kestim. Eskilerden tanış olduğum birileri ara ara yazdı falan yok bana uymadı. Ne istiyorum ne arıyorum bilmiyorum. Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Sizler n’aptınız? Eş seçerken ilk evliliğinizden kalan tecrübelerle nasıl yollar izlediniz merak ediyorum
aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Kafaniz gerçekten çok karışık ara ara birileriyle tanışıyorum da ne demek.. nasıl bir konu okudum kafam cok karisti bir benimdeBunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Evden ayrılalı 1.5 boşanalı nerdeyse 1 sene oluyor. Ara ara birileriyle tanışıyorum ama kafama yatmıyo derken tanışmayı da kestim. Eskilerden tanış olduğum birileri ara ara yazdı falan yok bana uymadı. Ne istiyorum ne arıyorum bilmiyorum. Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Sizler n’aptınız? Eş seçerken ilk evliliğinizden kalan tecrübelerle nasıl yollar izlediniz merak ediyorum
Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Bir anne ancak bu kadar haklı olabilirdi. Bence özellikle evlenme meraklısı genç kızlarımız bu sözü şiar edinmeli kendine, çerçeveletip odalarına asmalı.Bekar olsaydim mantigim asla evlenme derdi :) annemin yine o meshur lafi geldi aklima kötunun kahrini cekecegime g.tümün kahrini cekerimajhsha
Hadi genc kizlarimiz yasamamis istiyor,peki ya o sütten agzi yananlar margiritim..Tek yatmak ne guzeldir beee ozendim :)Bir anne ancak bu kadar haklı olabilirdi. Bence özellikle evlenme meraklısı genç kızlarımız bu sözü şiar edinmeli kendine, çerçeveletip odalarına asmalı.
O nasıl bir şeydi unuttum. Şu an ağzımın yanında 24 numara bir ayak var mesela.Hadi genc kizlarimiz yasamamis istiyor,peki ya o sütten agzi yananlar margiritim..Tek yatmak ne guzeldir beee ozendim :)
Öyle demek istemedim. Karşıma çıkan güçlü karakterler genelde dikbaşlı, daha naif olanlar da çok ayakları üstüne basan tipler değil. Yani hem naif seven, nazik hem güçlü adam gözlemlediğim kadarıyla çevremdeki insanların evliliğinde de yok. Ya biraz hanım ağzına bakan, ya dediğim dedik. Ortasını bulamıyor muyuz ben napıcam demek istiyorumBen en cok ,naif ve size değer verecek biri ne sebeple tipiniz olmuyor onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?